PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Oceniacie widzę postacie. Oceńmy i aktorów. ;p
Na początek - co myślicie o: Martina Stoessel?

ocenił(a) serial na 3
Angie4Ever

oj, nie tylko ty xD

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Oj, no wiem ! ;D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Boski <3

ocenił(a) serial na 10
LindaChica

Co ja o niej myślę? Nie darzę jej żadnym ciepłym uczuciem. Zrobiła się z niej ostatnio pusta lalunia, która ma za swoich fanów gdzieś. Ogląda sobie telewizję i gapi się w telefon na twitcamie zamiast nawiązywać kontakt z jej wielbicielami, nie wiem wpisy czytać, pozdrawiać ludzi itd.
Za mocno się maluje. Wygląda jak manekin, ni krzty naturalności.
Śpiewa nieźle to prawda, ale jej barwa głosu zazwyczaj mnie denerwuje. Jak dla mnie za bardzo się wczuwa jak śpiewa. Wymachuje tymi rękami, buźkę otwiera na całą rozpiętość, zamyka oczy i wykonuje niekontrolowane ruchy. Albo jak stoi w rozkroku. Bez komentarza.
Uważa się za nie wiadomo jaką dorosłą, a zachowuje gorzej niż dziecko. Tatuaż... Albo te jej buty na półmetrowych koturnach/platformach.
Denerwują mnie jej dzióbki na zdjęciach i wiecznie nowe etui na telefon. Nie ma na co wydawać kasy?

Po ostatnim twitcamie straciłam do niej resztki szacunku. Wkurza mnie, że dziewczynki na całym świecie się na niej wzorują.

ocenił(a) serial na 3
Skailes

O mamo, podpisuję się pod każdym słowem! *.*

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ach, ach! Jestem taka zaszczycona. :D
Jaram się twoim "jedzenie tylko mięsa" w Ser mejor. Nowe zasady w Studio on beat.

ocenił(a) serial na 3
Skailes

ale nie, serio xD Od pocztku tak słyszałam i dalej tak jest :P Zawsze to wychwycę.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No jak mogłabyś się nie zgadzać, jak to sama prawda?
Ja na to nigdy nie wpadłam. You are genial!

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Dokładnie

Skailes

Z ust mi to wyjęłaś, siostro.

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Zgadzamy się! Ach, ach, siostro jesteśmy takie soł podobne. *-* A że to prawda i nie da się nie zgodzić to swoją drogą. ;D

Skailes

Myślę to samo! I się dziwię że taka Mechi się z nią przyjaźni, bo ona się wydaja taka trochę undergroundowa, na twitterze się często nie udziela, instagrama nie ma, nie często się maluje, ubiera się tak normalnie.. a Martina? Parcie na szkło ma niesamowite, wszędzie się lansi..

ocenił(a) serial na 10
matyldablaszczyk

Dobrze powiedziane. Ona ma po prostu mega parcie na szkło.

matyldablaszczyk

Też mnie to zastanawia....

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Dobrze ujęte pusta lalunia zapatrzona w siebie. Myśli że jest taka ważna i jak wygląda na starszą to już myśli że jest dorosła a tak na prawdę zachowuje się jak dziecko. Nie wiem na kim się tutaj one wzorują. Mnie najbardziej z całej obsady podobają się wszyscy prócz niej. Ostatnio tak sobie szperam w necie o Mercedes. I powiem szczerze tini jej nigdy nie dorówna.

ocenił(a) serial na 2
sara637

To ty jesteś na avku?

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 2
sara637

Śliczna jesteś!

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

dzięki