Taaaaa, ostatnio jest coraz więcej bezsensownych tematów, więc pomyślałam, że ja też dołożę swoje
trzy grosze. A więc tak jak w pytaniu. Jak wam mijają ferie, lub jak tam w szkole? Można spamować,
od tego jest ten temat:D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NDQBE0OcQmc
Słuchajmy Luci :D
W sumie śledzę rozgrywki ligowe, ale nikomu konkretnie nie kibicuję. Chyba, że jest mecz Skry z Resovią - wtedy Resovii. xd
Ja mam trzy ulubione: Resovia (no kocham Igłę! I Lotmana xD Pacz: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1962668_72133656456501 7_1453913788_n.png umarłam ), Jastrzębski węgiel (Kubiaaaak) i SKRĘ :D Ale jak grają ze sobą to Resovia wygrywa ze wszystkimi, a jastrzębski ze SKRĄ xD Znaczy, dla mnie.
Spoko w sumie. Im bliżej maturki, tym częściej wydaje mi się, że jej nie zdam. Ale tak to spoko XD
A tak poza tym, Thomas Morgenstern nie wystartuje do końca sezonu!
Gadał coś podobno, że teraz chce spokojnie potrenować i zastanowić się nad swoją przyszłością, a także że zdrowie jest jego priorytetem.
Ma rację chłopak...
Leżę w łóżku... ciągle choruję... powinnam się uczyć... umieram z nerwów... zmienię wygląd bloga...zakochałam się... zimmo mi brrr... nie potrafię już czekać... powinnam w końcu napisać ten smutny rozdział... wszystko mnie boli... tak serio to się nie zakochałam- Hania nie ma uczuć...
U mnie nic xD Już chyba wszyscy wiedzą, że ta baba wstawiła mi dzisiaj jedynkę (mam się czym chwalić ^^), jutro urodziny i ślub o tej samej godzinie, a muszę się jeszcze uczyć, więc nie wiem, jak się wyrobię ;c
Pff.. Tak, ja i te moje problemy xD
To niesprawiedliwość. Matka zaraz do szkoły pójdzie i rozprawi się z nauczycielką:D
GŁUPIA BABA, ZAŚ MI DZISIAJ JEDYNKĘ DAŁA, BO ZADANIA NIE ZROBIŁAM, A TO MOJA WINA, ŻE NIE UMIEM?! CHYBA JEJ COŚ ZROBIĘ!
Jutro mam pracę klasową z Quo Vadis i jeszcze mam cudowny plan: na 9, 2 matematyki, artystyczne, 2 polskie i informatykę (y)
Nie dziękuję :D Nie przeczytałam połowy książki, ale to niiiic. Tylko ja się udzielałam na lekcji, bo COŚ przeczytałam :D Napiszę charakterystykę Winicjusza, mam taką cudowną pani, że podała nam 4 tematy i mamy je ogarnąć, a potem wybieramy i piszemy, któryś na pracy klasowej :>
WIELKI DZIEŃ, MŁODZIEŃCZE. Oddaję Ci moją siostrę, więc to jest WIELKI dzień. A spróbuj powiedzieć coś innego.
Och, dziękuję Ci bardzo! To dla mnie ogromny zaszczyt. Czuję się taki wyróżniony... :D
Wiem, że to dla Ciebie zaszczyt - dlatego czekałam na odpowiednią chwilę, żeby to zrobić.
Jesteś pierwszym mężczyzną, któremu błogosławię w związku - nie zepsuj tego!
Taaa, czyli codziennie ma się ślub? To już po północy? Jejku, jak szybko minęło.
Nie, no przecież wiesz, że nie o to mi chodziło. :P Tak, ale chyba chciałaś powiedzieć, że dopiero po północy. :D
Znając życie będziemy siedzieć na fw do drugiej... A jutro na ślub się nie wyśpisz. Właśnie! Suknia zakupiona? Garnitur kupiony? Obrączki są? A pierścionek? I jaką kapelę załatwiliście, wiem jedynie, że Leomas będzie śpiewał przy pierwszym tańcu. Jestem przewrażliwiona, ale chce wam urządzić najlepszy (i jedyny) ślub na filmwebie:)
Możesz przygotować się na to, że czasem mogę zapodawać weselne przyśpiewki. Oczywiście jeżeli nikt nie ma nic przeciwko. xd