PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co tam u was?

ocenił(a) serial na 8

Taaaaa, ostatnio jest coraz więcej bezsensownych tematów, więc pomyślałam, że ja też dołożę swoje
trzy grosze. A więc tak jak w pytaniu. Jak wam mijają ferie, lub jak tam w szkole? Można spamować,
od tego jest ten temat:D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nieładnie, bardzo nieładnie xD Ale to chyba rodzinne u nas...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Co w tym nieładnego? Korzystam na przerwach, wolno mi. :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Prawie wierzę, że tylko na przerwach :P Wróciłaś już nach Hause? XD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja, naturlich. Ja uważam na lekcjach! Ewentualnie czytam lektury, bo w domu mi się nie chce. :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

A ja nie uważam na lekcjach :D Czytam blogi, robie zadania z liczących się przedmiotów, uczę się na kartkówki, które mają być tego dnia... Jest fajnie :D Za 2 godziny i 55 minut śluuub xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

U mnie to nie przechodzi, nie licząc religii (nie lubię księdza, wredny typ). Mam dwadzieścia dwie osoby w klasie, na grupie mat-geo dwanaście, na angielskim też coś koło tego. Więc zazwyczaj robię wrażenie pilnej, ładnie słucham, nawet jeśli myślę o czymś całkiem innym.
Boję się tego ślubu. Zresztą chyba się spóźnię, ale kij z tym.

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

Mamuś! =D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Czemu niby się spóźnisz? ;>

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie wiem, jakoś tak. :D Wiele zależy od mojego ojca, który wytrwale okupuje mój komputer. "A może byś tak z psem poszła?", "A może sprawdź, czy cię w kuchni nie ma?", "Zrobiłem ci kawę, wpuść mnie" i tak ciągle, czort wie, czy zdołam się potem dopchać do mojego (podobno) laptopa akurat o wyznaczonej porze. Pozostaje telefon...

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

A ty przypadkiem w szkole nie powinnaś być? Gratulacje<333 Raczej nic z tobą nie jest nie tak, chyba tak zawsze jest przed ślubem:D

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Normalka w szkole. Trochę wydzierania się na mnie nauczycieli (cóż ja poradzę, że jestem pyskata??), ''Mały książę'' (nienawidzę książki, jakbyśmy nie mogli przerabiać ''Harrego Pottera'' czy ''Władcy pierścieni''. Był mój kochany Paweł. <3 On mi zrekompensował te mordy od nauczycieli. ;))

ocenił(a) serial na 3
Kingetta

Paweł?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

hmmm... Nie miałam tego pisać, ale byłam z koleżanką i była zwała. ;)) Paweł to mój chłopak.

ocenił(a) serial na 7
LuLuComello

Zdołowana jestem... A zadań tyle do zrobienia.

LuLuComello

Szczerze? Lepiej być nie mogło ^^ To nic, że tyle nauki, luzik XD