Czy macie jakieś informacje odnośnie 2. sezony VIoletty? Ja wiem, że np. Ludmiła zakocha się w
Diego, a Federico we Francesce. xD
A co wy wiecie?
Ja wiem dosyć nie wiele. Pewne jest, że Maxi pocałuje Cami, czy tam Cami Maxi' ego. xD
Ja chcę Naxi. ;/
To o Ludmile i Diego oraz o Fede i Fran to na razie tylko plotki. Bardziej możliwa jest jednak ta pierwsza para.
Też mi się tak wydaję.
Francesca i Fede to tylko plotka, ale czytałam, że Federico będzię walczyć o Fran ale nadal będzie coś czuł do Violetty -,- Ja bym chciała, żeby "Viola" była sama -,-
Może i tak, ale mi się wydaje, że powinna być sama, bo tylko po kolei wszystkich rani. A ja i tak nie zmieniam zdania, że wolę Ludmi xD
Ludmi ma tym przewage nad Violką ze wie czego chce ;p chociaż mi trudno porównać te postacie bo w kazdej lubie inne cechy :d
ale sama Violka raczej nie przejdzie, tym bardziej ze twórcy wolą żeby prawie każdy nowo poznany chłopak od razu się w niej zakochał.
Fajnie jakby Violka przez chwilę była sama, zobaczyła by jak to jest. A na końcu i tak Leonetta:)
I tak dziwne, ze nie jest z tomaskiem, bo ta pierwsza milosc od pierwszego wejrzenia, taka romantyczna typowa dla disneya. Ale tomaska nie ma to trzeba sie zadowolic leonkiem xd
Na poczatku myslalam, ze leon to taka przeszkoda. Ale to pewnie przez to disneyowskie promowanie tomasa:)
Miała być z Tomaskiem, ale Pablo postanowił wrócić do Hiszpanii to zmienili na Leónka :) Inaczej pewnie jeszcze na koniec 1 sezonu byłaby z Tomaszkiem :)
Nie sądzę, od początku pokazywali, że Violetta po prostu nie ogarnia się w swoich uczuciach, ponieważ była trzymana pod kloszem. Na dodatek od jakiś trzydziestu ostatnich odcinków sezonu była już pewna, że chce być z Leonem.
że Leon bd się całował z Larą... ze nie bd Braco, Luci i Napo, Vilu bd z Diego i się pocałują.. Fran bd Marco..
No wiem... ;( Ale za to (to tylko plotka, jeszcze nie potwierdzona) Angie i German mają mieć DZIEEEEECKO!!!!!!!!! xD
Nieeeee :) Nie w 2 sezonie. Za mało czasu. Chyba, że będzie: pięć lat później na konice niczym w HP to może. A poza tym tamto zdjęcie to powtórzę FOTOSZOP (ang. photoshop) Udowadniałam to, wynalazłam z 10 argumentów...
Sukienka, drzwi, podobne zdjęcia pary książęcej (William i Kate), dziwny wygląd twarzy Angie, taka sama koszula Germana jak Williama, Pierścionek na palcu Kate, Trzymane tak samo dziecko, Milena jeszcze znalazła zbyt grubą szyję u Germana :)
Boo? Bo mieli dość niezdecydowania Angie, która się bawiła obydwojgiem?! :O Chyba żartujesz. Nie lubię Germana, ale nie dziwie się, że znalazł inną. Pablo tak samo - cały sezon jej nadskakuje, a ona nie wie czy go kocha i woli Germana. Niech się teraz WYPCHA głupia baba!
No ale żeby aż tak im dokopać! A german co chwile ma inną laskę i nikt go nie obraża!
W pewnym sensie uraziłaś mnie . XDD ANGIE NAZYWAĆ GŁUPIĄ BABĄ ?! ^^
Niezdecydowanie, Viola też niezdecydowana była ;PP
Ja uwielbiam Pabla *o* Ale wolę żeby to German był z Angie :P
Germangie 4 ever. xD Violetta jest dziwna, ale mimo wszystko - lubię ją jako bohaterkę tego serialu ^^
Również czuję się urażona. :D
Czego by Angie nie zrobiła i tak ją uwielbiam, głównie z powodu aktorki, która odtwarza jej rolę - Alonso jest świetna. :D
Może faktycznie troszkę zasłużyła na to, jak w drugim sezonie jest raniona przez Pabla i Germana i może dobrze jej zrobi jak pobędzie trochę zazdrosna, ale no bez przesady. I tak mi smutno jak widzę jak cierpi. :P Nie znoszę Jackie, ale przy Esmeraldzie ona to aniołek.
Zgadzam się - Germangie. :>
Dokładnie! TakTakTak! Jackie to świnia, ale jak przypomnę sobie o istnieniu Esmeraldy zaczynam ją (Jackie) lubić. ><
No mnie reż trochę. Chodzi o to, że jak mówiłąm- Germangie Forever.
Sądze, że Angie I Violetta mają wspólny gen- ranienie. Violetta bardziej, Angie mniej. Ale tak, czy tak, Angie jest THE BEST!! ;**
klocilabym sie ktora z nich rani bardziej, Violetta chociaz w koncu zdecydowala (potem znow nie bo Diego) a Angie ciagle i wie juz chyba sama o co jej chodzi
A później chodzi z taką miną, jaka to ona jest biedna, kiedy oni sobie znaleźli kogoś normalnego :)
no dokladnie, no naprawde kto biedna, nie wie czego chce rani wszystkich, tak samo bylo z tym skrywaniem faktu ze jest ciotka Violetty, ubzdurala sobie ze nie moze jej powiedziec, bo tak ja kocha ze ja okamanuje (ze Germanowi nie mowila spoko, ale Violi, serio?)
A dokładnie co chcesz wiedzieć to jeżeli będzie mi coś wiadome na ten temat to odpowiem.
Myślę, że to możliwe, że Ludmile może się spodobać Diego, bo już mi się wydawało, że tak jest. Co do Francesci i Federico to wątpie w to. Dlaczego jak się dowiedział, że Violetta jest zajęta i kocha Leona to sobie odpuścił? Co by musiała takiego zrobić Fran, żeby chciał o nią walczyć?
tak Fede na pewno nie bedzie z Fran nie chce mi sie wierzyc! a co do Diego i Ludmi, to jej moze on sie w sumie spodobac, nie wiem jak z nim (bo narazie jak sie mozna bylo spodziewac zakochuje sie w Violettcie ;p)
Zakochuje się, ale jednocześnie knuje coś z Ludmilą i mam wrażenie, że chce obydwie poderwać, ale dokładniej nie wiem, co planuje.
tego nie wie nikt, ja wlasnie nie zauwazylam zeby jakos Ludmi go zauroczyla, ale byliby fajna para on skora, rockowe buty a ona kolor rozowy i cekinki xd
Violetta zresztą tak samo. Może w drugim sezonie nie ogranicza się do sukienek w kwiatki, ale i tak byłaby przy nim jak Ludmila.
A tak nie związane z tematem - Widziałaś Martinę na gali Martin Fierro i jak skąpo była ubrana?
Nie chyba nie ;o roznica miedzy ubiorem Tini w serialu a w zyciu prywatnym jest masakryczna tak przy okazji wspominajac ;p
Tak, da się zauważyć, ale jest tylko ode mnie o 2 lata starsza, a ja siebie nie widzę, że mogłaby latać na tak wysokiej koturnie.
Tak ja wole trampki ;p buty na obcasie czy koturnie tez mi sie czasem podobaja ale na tym co ona ma mozna sie zabic ;o
No i jeszcze tak codziennie chodzić. Zdecydowanie wolę trampki, ponieważ nawet jak się dokądś śpieszysz możesz pobiec, a ja na obcasie to się chodzić czasami boje.
Ona jest w moim wieku, nawet młodsze kilka miesięcy, o ile dobrze pamiętam, a ja chodzę na pięciocentymetrowych obcasach od czasu do czasu i narzekam, bo mnie nogi bolą :D CO prawda koturny podobno wygodniejsze, ale błagam... Co to jest? :O