Czy macie jakieś informacje odnośnie 2. sezony VIoletty? Ja wiem, że np. Ludmiła zakocha się w
Diego, a Federico we Francesce. xD
A co wy wiecie?
U mnie jak kupuje nowe to się okazuję, że stare już popsute, więc nie mogę mieć kilku par.
Dlatego kupuję dwie na raz :) Mam 3 - 1 rozwalone, ale nadal w nich chodzę, a co mi tam :D
http://www.youtube.com/watch?v=fq7PIIJH2ag
Ludmila zakochała się w wampirze - masz jego zwiastun.
OMG! A wgl. ja oglądam Violę na internecie, a tu przerwa i zwiastun A&A i taki zonk- ONI SĄ RAZEM W SERIALU? Jak ja dawno tego nie widziałam ^^
No nie są razem, ale oboje się sobie podobają. Oglądałam w sobotę maraton, bo mi się nydziło do 16.30 o której miałam jechać do Warszawy.
Tak. Mikołaj wampir, ale w opowiadaniu o Violetcie nazywa się Edzio (nie kojarzyć z Edłordem Kalenem)
No właśnie moim też i on jest chłopakiem Ludmiły, ale ją zostawił, bo akurat w tv leciał Zmierzch, a tak na prawdę musiał iść się napić krwi.
Nie żartuje. Przecież to wikra, autorka mojego ulubionego bloga, w którym dzieją się najlepsze akcje :)
Znowu będę miała, co czytać :D Tamtego do tej pory nie skończyłam - tego, co komentowałyśmy z karoliną przedwczoraj :D
Nie, teraz nie mam czasu na jej bloga, ponieważ cały dzień węszę po stronach argentyńskich. Pisałam Ci w innym temacie, że przeczytałam o pierwszym pocałunku Naxi. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale być może...
Czytałam także o dwóch pocałunkach Marcesci, ale wątpię w to, ponieważ tyle się wstrzymywali z całowaniem.
Tak, tak, tak jak z Violettą ludzie piszą, że będzie przez ostatnie 13 odcinków masa całusów. Bo uwierzę. To Disney, tutaj takie rzeczy się nie dzieją.
Tutaj pocalunek musi starczac jednej parze na caly sezon ( no moze troche krocej i Violi to i tak nie dotyczy ona i tak sie do kogos przyssie xd)
Przywołam teraz pocałunek A&A który dzisiaj oglądałam - ona stała tyłem, wszystko zasłaniała, a on się tylko pochylił. Zapewne nawet się ustami nie zbliżyli. To samo pocałunki Leonetty - pierwszy chociażby. Tylko kantem ust się zetknęli, więc na pewno z pocałunkami szału nie będzie.
Do tej pory były tylko Germangie, Geraldy (dalej nie mogż z tego!) Leonetty, Tomasetty, Deigoletty (bosz, ona się całowała z wszystkimi!) no Pablangie (druga, co całuje każdego :P) no i ... Dobra, to mi nie przejdzie przez klawiaturę.
I to wszystko przez 120 odcników! Więc na pewno szału nie będzie
No mam nadzieje. Tomasekta patrzy
"Gdy Ci smutno, gdy Ci źle,
Tomasekta shejtuje Cię".
http://www.clarin.com/espectaculos/tv-y-radio/alfombra-Martin-Fierro-Martina-Sto essel_CLAIMA20130806_0071_14.jpg
To to?
Matko, jej chudość mnie przeraża...
Wgl. to źle się ubrała. Ma szerokie ramiona i bardzo szczupłe biodra, a ta bluzka jeszcze jej ramiona poszerzyła... Tak tylko zauważam :D
Widze ze masz zadatki na szafiarke albo stylistke ;p ale co prawda to prawda, ona chybba normalnie nie ma takich ramion tylko tak tutaj ;d
Tak, to to. Nie wiem po co ona się tak ubiera, ale chyba by zwrócić na siebie uwagę.
Może już zaczyna się odrywać od wizerunku Disneya :D Od razu trzeba zaczynać ^^ Nadal się zastanawiam, w jaki sposób jej Disney na to pozwala, ale nie mogę wymyślić!
Disney w artentynie wydaje sie wgl mnie restrykcyjny np taka Maliey Cyrus nusiala byc cala dobe slodka jak Hannah Montana i teraz widac co sie z nia porobilo, wiec moze lepiej zeby chodzila jak chce to potem jej tak bardzo az nie uderzy do glowy ;p
Już to kiedyś pisałam, że wzoruje się na Lady Gadze. Brakuje tylko, by jeszcze przyszła ubrana jako mięso, ale to już było, więc wybierze ubrać się za warzywo.
Powinna się ubrać jak marchewka, na dwudziestocentymetrowych koturnach, byliby ludzie zachwyceni :)
Jak grzyweczka Federico ^^ Sorry, przypomniałam sobie Gregorio: ten chłopak, z półmetrową grzywką, on ma nie przejść ^^ Chciałby :D