PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czy macie jakieś informacje odnośnie 2. sezony VIoletty? Ja wiem, że np. Ludmiła zakocha się w
Diego, a Federico we Francesce. xD
A co wy wiecie?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Trampek mam trzy pary, zamierzam kupić czwartą :D To moje uzależnienie ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

U mnie jak kupuje nowe to się okazuję, że stare już popsute, więc nie mogę mieć kilku par.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Dlatego kupuję dwie na raz :) Mam 3 - 1 rozwalone, ale nadal w nich chodzę, a co mi tam :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

http://www.youtube.com/watch?v=fq7PIIJH2ag
Ludmila zakochała się w wampirze - masz jego zwiastun.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

OMG! A wgl. ja oglądam Violę na internecie, a tu przerwa i zwiastun A&A i taki zonk- ONI SĄ RAZEM W SERIALU? Jak ja dawno tego nie widziałam ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No nie są razem, ale oboje się sobie podobają. Oglądałam w sobotę maraton, bo mi się nydziło do 16.30 o której miałam jechać do Warszawy.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Już obejrzałam, jak się "całują" ;D Na filmikach na yt.

MagdaJulka

O boze co to za zwiastun xD czy to byl wampir z trudnych spraw? XD

ocenił(a) serial na 3
karolina199

TAK! Największe ciacho internetu :D Co najlepsze widziałam tamten odcinek! <3

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tak. Mikołaj wampir, ale w opowiadaniu o Violetcie nazywa się Edzio (nie kojarzyć z Edłordem Kalenem)

MagdaJulka

Tak jak tylko przeczytalam Edzia "boski" Edward byl moim pierwszym skojarzeniem ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No właśnie moim też i on jest chłopakiem Ludmiły, ale ją zostawił, bo akurat w tv leciał Zmierzch, a tak na prawdę musiał iść się napić krwi.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ty żartujesz, prawda?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie żartuje. Przecież to wikra, autorka mojego ulubionego bloga, w którym dzieją się najlepsze akcje :)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Znowu będę miała, co czytać :D Tamtego do tej pory nie skończyłam - tego, co komentowałyśmy z karoliną przedwczoraj :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja skończyłam i żałuje, ponieważ "już czekam na next".

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Och, ależ ty niecierpliwa :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie, teraz nie mam czasu na jej bloga, ponieważ cały dzień węszę po stronach argentyńskich. Pisałam Ci w innym temacie, że przeczytałam o pierwszym pocałunku Naxi. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale być może...

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Też o tym czytałam... Ale na razie się nie ekscytuję, też tropię ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Czytałam także o dwóch pocałunkach Marcesci, ale wątpię w to, ponieważ tyle się wstrzymywali z całowaniem.

MagdaJulka

caly zwiazek sie jeszcze nie calowali moze chca dac im "poszalec" ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tak, tak, tak jak z Violettą ludzie piszą, że będzie przez ostatnie 13 odcinków masa całusów. Bo uwierzę. To Disney, tutaj takie rzeczy się nie dzieją.

MagdaJulka

Tutaj pocalunek musi starczac jednej parze na caly sezon ( no moze troche krocej i Violi to i tak nie dotyczy ona i tak sie do kogos przyssie xd)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Przywołam teraz pocałunek A&A który dzisiaj oglądałam - ona stała tyłem, wszystko zasłaniała, a on się tylko pochylił. Zapewne nawet się ustami nie zbliżyli. To samo pocałunki Leonetty - pierwszy chociażby. Tylko kantem ust się zetknęli, więc na pewno z pocałunkami szału nie będzie.
Do tej pory były tylko Germangie, Geraldy (dalej nie mogż z tego!) Leonetty, Tomasetty, Deigoletty (bosz, ona się całowała z wszystkimi!) no Pablangie (druga, co całuje każdego :P) no i ... Dobra, to mi nie przejdzie przez klawiaturę.
I to wszystko przez 120 odcników! Więc na pewno szału nie będzie

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tez widzialam calus austina i ally;) spodziewalam sie czegos innego!

KeThA

Tak ale pewnie w koncu Marco i Fran zetkna sie tymi swoimi ustami ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Taa, łudźmy się dalej :D

KeThA

Ja sie ludze caly czas i nie zwatpie do ostatniego odcinka ;p

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tomasekty, pamiętaj Saro, Tomasekta.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Już będę pamiętała! Przepraszam za błąd :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No mam nadzieje. Tomasekta patrzy
"Gdy Ci smutno, gdy Ci źle,
Tomasekta shejtuje Cię".

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Kiedy jest mi źle to czytam wątek "Uważaj złotko..." :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hahahaha, chyba też powinnam zacząć tak robić, gdy mi jest smutny

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

To jest sposób na pocieszenie :D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

http://www.clarin.com/espectaculos/tv-y-radio/alfombra-Martin-Fierro-Martina-Sto essel_CLAIMA20130806_0071_14.jpg

To to?
Matko, jej chudość mnie przeraża...

KeThA

Jej nogi to masakra ;o udo jak moje przedramie ;o

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Wgl. to źle się ubrała. Ma szerokie ramiona i bardzo szczupłe biodra, a ta bluzka jeszcze jej ramiona poszerzyła... Tak tylko zauważam :D

KeThA

Widze ze masz zadatki na szafiarke albo stylistke ;p ale co prawda to prawda, ona chybba normalnie nie ma takich ramion tylko tak tutaj ;d

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, to to. Nie wiem po co ona się tak ubiera, ale chyba by zwrócić na siebie uwagę.

MagdaJulka

Chce byc taka fashion ;p ale czemu wybrala jako wzor Lady Gage ( buty ma jak prosto z szafy Gagi)

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Może już zaczyna się odrywać od wizerunku Disneya :D Od razu trzeba zaczynać ^^ Nadal się zastanawiam, w jaki sposób jej Disney na to pozwala, ale nie mogę wymyślić!

KeThA

Disney w artentynie wydaje sie wgl mnie restrykcyjny np taka Maliey Cyrus nusiala byc cala dobe slodka jak Hannah Montana i teraz widac co sie z nia porobilo, wiec moze lepiej zeby chodzila jak chce to potem jej tak bardzo az nie uderzy do glowy ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Już uderzyło :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Już to kiedyś pisałam, że wzoruje się na Lady Gadze. Brakuje tylko, by jeszcze przyszła ubrana jako mięso, ale to już było, więc wybierze ubrać się za warzywo.

MagdaJulka

Haha xd ale czasem fajnie by wygladala tylko te buty ;o

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Powinna się ubrać jak marchewka, na dwudziestocentymetrowych koturnach, byliby ludzie zachwyceni :)

KeThA

Przeciez dla niej 20 cm to nic ona te swoje ma z polmetrowe ;ppp

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Jak grzyweczka Federico ^^ Sorry, przypomniałam sobie Gregorio: ten chłopak, z półmetrową grzywką, on ma nie przejść ^^ Chciałby :D

KeThA

Ta jego grzywka jest boska xd zastanawiam sie jak mu sie to trzyma xd

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Na żelu :D Było zdjcie, jak sobie suszarką układa włoski ^^ :D MNie bardziej ciekawi, jak on wygląda bez grzyweczki. W dawnych czasach nie miał, ale też inaczej wyglądał, to nie porówna,