Czyli Ana już na "miły początek" wieczoru. Grrr... I ona jeszcze mówi, że Fran kłamie? Serio, niech
ona mi zejdzie z oczu!!!
<tak, podtrzymujemy tradycję, Ewo i Karolino >
Złośliwi są, że tak zauważę :D Ale to było piękne, uwielbiam wątek ich przyjaźni *.*
Und Naxi <3 I Marcescę. Y Pablangie.
Ciekawe, czy Enszi wróci, hm... Jakoś tęsknić nei będę jeżeli nie. ;D
Boże, jaki on jest uroczy <3 On o Lu a oni myślą, że on o Cami mówi ^^ Są idiotami :P
Ale miny mieli boskie :D "Jest egoistką, cośtam. Ale kiedy jesteśmy sami to wydaje się być taka prawdziwa (albo to wydaje się być takie prawdziwe)" Mrrru *.*
Wcześniej była lepsza, bardziej zabawna. Teraz jest taka uczuciowa ;/ No, ale przynajmniej czasmi jest coś śmiesznego ;) Nie to co u Leonetty. Tylko by płakali :D
CZEKAM!
Tak i jeszcze nie wymyśliłam z ki , ale potem powinna być z kimś szczęśliwa!
Leon to ostatnio mnie coraz bardziej wkurza
Tak są idiotam, oni wgl tam przyszli i siedzą i gadają a Fede taki przybity był, al nie po co się go pytać co się stało xD
Ale w sumie w tym jest podobny do Cami, jak ona ma problem to też ciagle gada o sobie ;p Oni jednak do sb pasują ;p
Tak pierwszy raz chyba w serialu, zazwyczaj oni wgl do tej szkoły się nie uczyli, jedynie jakieś piosenki czy coś, ale żeby Viola nad książką ;o
Jestem w szoku
Nie zdziwiłabym się gdyby była scena że Vilu caluje ksiązke bo widzi w niej Leosia, ale żeby czytać ;o Dalej nie wierze ;p
Też miałam tak na początku :D Teraz jak oglądam i mnie nie interesuje to przerzucam kartę na fw i słucham. Jak są głosy osób, które mnie interesują to otwieram :D
FEEEEEEEEEEEEEMIIIIIIIIIIIIIIILAAAAAAAAAAA! Znaczy, wspomnienia Fede, ale co tam :P
Coż, że jej nie wierzy (?) i coś że już wystarczy, nie wiem dokłądnie. Po prostu mam jej dość. I dobrze. Ja też :D
Naxi i Fede i Gregi mnie rozwalili xD co za głupia scena ale jak mnie bawi xD
a wgl wcześniej było coś ciekawego bo mo internet jest emo i się tnie jak głui -.-
Naty, nie Naxi, kochanie :D
Ja czesto zamiast Francesca chcę pisać Marcesca :P
Ha! Marco powiedział Nie Anie :D
W końcu mądry chłopak! :D jestem z niego w koncu dumna :D
no Nat miałam na mysle, tak czekam na to Naxi że juz wszedzie to pisze ;p
Ej zauważyłyście że Vilu miała nowe botki :o
O nie, Violetka wie, że Enszi chciała wyjechać, bo on jest Jeremiasem.
So sad.
Nie, nie zauważyłam :D
Gdyby nie to że to prawdopodobnie jego syn, można by ich oskarzyć o romans xD
A co do Diego ostatnio wgl z Vilu nie gada prawie, ona woli się wyżalać swojemu byłemu -.- jak na idealną dziewczyne przystało!