Widziałam już te tradycje z przedstawianiem się, więc jestem Natalia i mam 15 lat. Czytałam wasze
posty, ale konto dopiero teraz założyłam. Ogl lubię rocka, Barcelonę i Eminema, a moją ulubioną
postacią jest Angie <3 Obejrzałam już cały 2 sezon, chociaż kiepsko znam hiszpański :D
nienawidzę Esmeraldy -.-
Cześć :D
Zgaduje, że jesteś za Germangie?
Naxi czy Caxi?
Leonetta czy Diegletta?
Najlepiej napisz swoje ulubione pary :D :*
Pablangie moja ukochana para <33333333333
Zdecydowanie Naxi, jest słodziutkie :D
Diegletta :D nie cierpię Leona w 2 sezonie, denerwuje mnie, jest jakiś zarozumiały i wgl taki dziad pierdyknięty xD
a tak po za tym to: Marcesca, Fedemiła, Brodmila, Leonara i Leomas oczywiście :D
co do Germangie, to jak byli na jabłkach w karmelu, to ich polubiłam, ale German jest jednak nadętym egoistą, więc Pablangie 4ever :3
Aha, spoko :D
Zauważyłam, że każda fanka Angie jest za Germangie ^^ W tym ja :*
Ja jestem za Naxi, Leonettą, Ramallgą, Marcescą i... Bromilą. Aha i Fedemilą!
Miło mi cb poznać ;D
Z całym szacunkiem, ale ja mu się pozwalam z Mechi całować na planie, więc proszę o trochę tolerancji!
tylko pamiętaj, że z miłością do Rugga się nie przesadza w mojej obecności xD Uwielbiam ^^ A ty? Co najbardziej, jeżeli tak?
Mamy bardzo podobne zdanie, z tym ze ja nie zdzierżę Violetty z Diego. On jest bad boyem i tak ma pozostać. Tylko zaczną z violką chodzić znowu, a napiszę niemily list do twórców.
Miło cię poznać, jestem Monika.
Następna fanka Angie! Jeach :D Ja też ją uwielbiam i też nienawidzę Esmeraldy,15 lat też mam,rocka i Barcelonę też lubię :3
Ja jestem Karolina(Karaa),kocham Angie i oczywiście Beto.Miło mi Cię poznać :)
A Twoje ulubione parringi?
Mi Ciebie też :) powiedz że nienawidzisz Ronaldo proooszę :D moim ulubionym parringiem jest Pablangie i Fedemiła <3 lubię jeszcze Naxi i Marcescę, Dieglettą też się jaram, nienawidzę GERMANA (nadęty bufon) kocham Federico, Marco i Diego <3
A lubisz Messiego? :D On się urodził w Rosario, tam gdzie Clara Alonso. xd Ogólnie kibicuję Barcy. :D
No nienawidzę go,tak jak tego całego Realu :D Uwielbiam za to Messiego <3
Ok,prawie to samo,tylko że ja jestem za Germangie. No Germana też nie lubię,ale z Angie tworzą fajną parę,szkoda,że się pojawiła Esmeralda ta wstrętna żmija i nasza Angusia wyjechała do tej swojej Francji :( Marco,Federico te.ż bardzo lubię,ale jednak to Beto jest miłością mojego życia <33 (xd)
Hahaha, ja tak samo. :D Wszystko dokładnie tak samo. xd Beto kocham, ale miłością mojego życia jest... Matias. :D Ale jestem zauroczona Diego i (ciii) Ruggiem. :D
Jak tak możesz?! Mojego męża kochasz? I jeszcze z dwoma flirtujesz i w tajemnicy przed Matiasem?Przypominam Ci,że masz się z nim ożenić!! Masz się nie zbliżać do mojego męża,bo inaczej... nie wiem XD
P.SJestem dzisiaj dziwna bardziej niż kiedykolwiek,nie zwracaj na mnie uwagi XD
Beto,Betuś,Betito,Betolini,Betito,Robercik,Bert,Bercik <333 Musiałam zmienić,bo mój ukochany powoli stawał się zazdrosny o Angie :c
Hahahah. xD Pieprzy się to ludziom. :D Ożenić się, wyjść za mąż. Ech, wziąć ślub i tyle. :D Wiesz, że Angie powiedziała kiedyś "nie zwracaj na mnie uwagi?" A co powiedziała Angieszka, jest święte, więc nie nadużywajmy tych świętych słów Cesarzowej. :D
XDD
Agnieszka?Serio?To jest Angusia! xd A no przepraszam,nie wiedziałam,już więcej takiego okropnego czynu nie popełnię :( Pójdę się chyba zaraz powiesić na klamce od drzwi.(niemożliwe a jednak możliwe ^^)
Nie wzywaj słów Cesarzowej swojej nadaremno. xD Drugie przykazanie Angielers. :P
Angie, Angeles, Angieszka, Angusia, Edżuś (by moja mama - tak MNIE nazywa XD), Andżi, Anżi, Anszi, Ąndżi, Ąnżi, Ąszi, Endżi, Enżi, Enszi, Ędżi, Ężi, Ęszi, Łążi, Łężi, Łenszi... Jak my jej jeszcze nie nazywałyśmy. Cesarzowa ma wiele imion. Litania do Angeles. XD Lepiej potnij się mydłem w płynie. :)
Hmm.. powiedziała to ta,która wcale nigdy wypowiadała tych słów (już kilka razy widziałam jak coś takiego pisałaś :d). Edżuś?Hah,od dzisiaj i ja tak będę do Ciebie mówiła XD. Jeszcze jest Ążi i widziałam jak ktoś mówił do niej Łąnszi :) O też dobre!Ale ja wolę się na klamce powiesić..
No tak. Mangie (lub Matiangie :D) forever http://iv.pl/images/84193121058774197824.jpg xd :P
Niestety Angie musi się wypchać, bo Mat jest mój. :D
Wywiad by. Skailes :D xD Odwalę za Ciebie robotę Skai. :D
1. Co myślisz o Angie?
2. Wolisz Leonettę czy Dieglettę?
3. Wolisz Naxi czy Caxi?
4. Wolisz Germangie czy Pablangie?
5. Ulubiona postać z Violetty
6. Ulubiona para
7. Oglądasz jakiś serial poza Violettą?
8. Ulubiony aktor/aktorka z Violetty.
9. Wolisz masło, czy margarynę?
10. Kiedy się urodziłaś?
Witamy wśród Angielers ♥
Hahahah :D Ależ proszę ^^ Ogląda ktoś obecnie Got To Dance ? ;p Dzisiaj tak dużo horrorów jest, że nie wiem za który się zabrać .. o.O
Ola lubi zmieniać tematy w nieodpowiednich momentach ^^
Wracając: A po cóż Ty będziesz się męczyła z kopiowaniem, jeżeli mi się nudzi ? xD
Ja za tym nie przepadam, wolę The Voice of Poland i Must be the music. :P
Horrory? Opowiedz mi o tym więcej. :3 xd
No tak. :D
Jeżeli masz NC+ czy coś w ten deseń no to doradzam poprzekręcać kanały tak po 22:00 :D Pełno ich ;p Jest np. Krzyk 3 na TVP1, Dracula 3 : dziedzictwo na TV Puls, potem też na pulsie jest Autopsy i na "Viva Polska" lecą non stop horrory po 23 :D Ogólnie thillerów dzisiaj też jest w kij dużo ;)