Widziałam już te tradycje z przedstawianiem się, więc jestem Natalia i mam 15 lat. Czytałam wasze
posty, ale konto dopiero teraz założyłam. Ogl lubię rocka, Barcelonę i Eminema, a moją ulubioną
postacią jest Angie <3 Obejrzałam już cały 2 sezon, chociaż kiepsko znam hiszpański :D
nienawidzę Esmeraldy -.-
Ja ? Śmiem twierdzić że prawie wszystkie. Ostatnio czytałam tytuły 128 horrorów i wszystkie znałam :)
To taki "oczywisty" horror i mega przewidywalny :) Oglądałam - pewnie ;D Nie przeraził mnie ;)
Ja oglądałam Ring o 12 w nocy, gdy spałam sama w domu. Nie było to zbyt przyjemne, dlatego do tej pory wspominam ten horror :)
Nas tylko trochę przestraszył jak wychodziła z telewizora. :) Pamiętam jak oglądałyśmy , a tu telefon nam dzwoni <3 ~ Z i A
Ja oglądałam. Obie części. Przy pierwszej nawet się bałam, ale druga w ogóle nie była straszna. :P
Japońską czy amerykańską wersje? Ja właśnie ide oglądać z Zuzią " Ju -on Klątwa " ~ A
To ty oglądałaś amerykańską <3 My oglądałyśmy japońską, a ona jest podobno dużo straszniejsza :d ~ A i Z
Ulubionych mam całą masę :) Chociaż jednymi z tych lepszych są:
-Shutter Widmo
-Sierociniec (może nie straszny, ale ciekawy )
-Sinister
-Obecność (2013r.)
To są moje ulubione :D A te thillero-horrory to:
-Kiedy dzwoni nieznajomy
-Wyspa strachu
-Córka
No to jak para wraca z baru, to potrąca dziewczynę, ale ten wypadek nigdy nie miał miejsca, a dziewczyna "nie istnieje". Chłopak na swoich zdjęciach widzi widmo, które zaczyna go nawiedzać, a jego przyjaciele giną w niewyjaśnionych okolicznościach. Okazuje się że to jest jego była dziewczyna, która nie żyje i że tak powiem "będzie mu uprzykrzała życie" :)
1. Kocham ją, jest moją ulubioną bohaterką, jest cudowna, bije od niej ciepłem i sympatią i jest śliczna <3
2. Diegletta <3
3. Naxi, Caxi jest beee xD
4. Pablanie <3333333333
5. Angie, Federico, Francesca xD
6. Pablangie, Naxi, Marcesca, Fedemiła
7. Tak, Prawo Agaty, Przepis na życie, Na dobre i na złe i rodzinkę :D a z disneyowskich to czarodziejów i Hannah Montanę (nie śmiejcie się)
8. Clari, Rugg, Xabi i Lodo :D
9. Masło :p
10. 21.12.1998 :3
Witaj !!!! :D Angie ♥
7.... Identyczne o.O Te same oglądam :) Ale z disneyowskich to nie oglądam nic oprócz Violki xD
Masło :D wiem chyba największa na tym forum z tego co czytałam xD już cię lubię ;) tylko to Germangie, ale no cóż :p
Cześć miło nam cię poznać jesteśmy Zuzia i Amela. Lubimy ser.
1.Czy lubisz ser???
2. Boisz się jednorożców???
~ A i Z
Ser to część naszego życia xD.
Weź jednorożce są mega straszne ( tak, tak jesteśmy dziwne) xD
~ A i Z