http://violettapl.blogspot.com/2013/10/relacji-z-prapremiery-violetta-tylko.html #more
Dziewczyny z bloga violettapl napisały recenzje przedpremierowego pokazu pierwszego
odcinka drugiego sezonu. Były tam spotkania z osobami, które dają głosy postaciom z Violetty,
a prowadzącym był nic nie związany z tym serialem Maciej Musiał, dlatego w mojej głowie
pojawiło się pewne podejrzenie - czy będzie dawał komuś głos?
Kto mi od razu wpadł do głowy?
Diego i Marco!
Myślę, że Milena rozpoznałaby głos Maćka, gdyby mówił za Diego, dlatego też z tego wnioskuje,
że może być polskim Marco.
To tylko takie moje podejrzenie, ale musicie przyznać, że to dziwne, że pokaz prowadzi osoba
nic nie związana z Violettą.
Jak dla mnie, nawet by pasował, a Wy co o tym myślicie?
Nie wiem co o tym myśleć,a jak już to bdz Musiał to mam nadzieje ze fajnie zdubinguje ;-
Ps Czy jedna osoba może kupić bilet na kanape dwuosobową ? :-D
Wiem, wiem, łacina, ale nie chcę się popisywać moją znajomością słówek z polskiego XDD ~M.
Czyli nie pierwsza zastanawiałąm się, co on tam robił... Bo wszyscy inni to ludzie od dubbingu postaci.
Ej, martwi mnie to, że napisłay iż Diego ma całkiem nieodpowiadający głosowi aktora dubbing...
I jeszcze po obejrzeniu zapowiedzi po takim czasie oglądania hiszpańskiej wersji głos VIoletki mnie wkurza...
Mnie wszystkie głosy z dubbingu wkurzają i nie wiem, może nie będę oglądać po polsku. Znaczy myślę, że będę, ale mnie to będzie wkurzać. ~M.
Ja będę oglądała, żeby teksty Jade zrozumieć wszystkie, bo są genialne. Ale głosy... Jak sobie pomyślę o słuchaniu przez cały sezon dubbingu Brodueya i Fede przez pół. Chyba tylko León ma fajny dubbing, i German z tego co pamiętam...
To jest najlepszy głos jaki mamy wśród dubbingu, taki miły, przytulny, czarujący. Rzadko który tak na mnie działa. No jeszcze Diego ;)
Jak słucham zwykłego głosu Jorga to tak na mnie nie działa.
To między innymi za dubbingowy głos pokochałam Leonka:)
Owszem, dalej ten sam... Jak dla mnie powinni poszukać poza okręgami aktorskimi tak, zeby głos był odpowiedni, a nie tak, żeby podkładał ktoś sławny.
Chciałabym, by głosy były podobne do oryginału. Ciężko będzie mi się odzwyczaić np od tego oryginalnego głosu Fede do tego czegoś piskliwego :C
Nooo, on ma taki fajny głos i ten włoski akcent ujawniający się, jak wrzesczy na Lu *.* Ale nie, tu musi mieć piskliwy...
Serio boję się Diego - on na prawdę dużo mówi, a jak mam słuchać czegoś w stylu dubbingu Bro. czy Fede, to... ;/
Też czytałam, że głos Diego jest inny od oryginału, co mnie zbytnio nie cieszy, bo uwielbiam jego głos, tak samo jak głos Fede :>
Ale z drugiej strony mimo tego, że jest inny, podobno nie jest zły, więc czekam aby się sama przekonać...
Oby jeszcze Marco nie zepsuli!
Taaa, malutki...
Lubelskie takie fajne województwo, a takie niecywilizowane pod względem obecności kin Helios -.-
Jak już wybudują to takie najnowocześniejsze w kraju i wszystkie inne województwa będą zazdrościć:)
Pewnie wybudują za dwadzieścia lat, kiedy Violki już dawno nie będzie, albo będzie leciał trzydziesty któryś sezon XD
Chyba jej bambinos:)
Wychodzi na to, że w 30 sezonie Violka będzie miała 47 lat xd
Podejrzewam, już od dłuższego czasu zresztą, że Diego będzie zdubbingowany przez Kamila Kulę (mam nadzieję, że nie przekręciłam imienia), Adama ze "Szczurów...". A gdyby jakimś cudem się to sprawdziło, to czemu Chase (Musiał) miałby nie podkładać pod Marco ;D
To jest jedyne dla mnie możliwe rozwiązanie, jeżeli Diego ma zły głos. Przecież nie dali by takie Musiała bez przyczyny. No, może dawać jeszcze DJowi, ale w to wątpie. ~M.