Przyznam się od razu, nie oglądałam "Violetty", ale jest to tak popularny serial, że w zasadzie wszędzie widać twarz głównej bohaterki. Ponoć Violetta jest nastolatką - tymczasem mi wygląda ona na 20-parę lat. Sprawdziłam, że aktorka ma 17 lat. Czy tylko ja mam wrażenie, że nie wygląda ani trochę na swoj wiek? :)
Prawda, ma nieco zbyt mocny makijaż. Jest młoda i ładna, nie musi az tak mocno się malowac:) ale może w Argentynie wszystkie dziewczyny tak chodzą?
Chyba jednak nie wszystkie przynajmniej prywatnie nie maluje się mocno Mechi. Mi się jej uroda aż tak bardzo nie podoba, ale z delikatnym makijażem wyglądała by ładniej
Ci ludzie, wszyscy są tacy starzy, hmm.. no w sumie są dorośli i mają po 20.. pare lat
20 letni człowiek jest dla ciebie stary? Dobre sobie, oni mają jeszcze całe życie przed sobą stary, może być człowiek po 50, a nie 20.
powiedziałam, że ,,w sumie to dorośli" bo rzeczywiście starzy nie są ale no jednak mi to za bardzo nie przeszkadza w serialu + nie mogę się doczekać następnego sezonu <3333 najpierw myślałam, że to głupia bajka dla dzieci i wgl. ale potem jak obejrzałam 1 odciek to nie mogłam oderwać oczu i oglądałam więcej :D
A ile masz lat , jeśli można wiedzieć, ja tam oglądałam 1s a w pozostałe już mam wylane, bo 1s był wyjątkowy, a obejrzałam parę odc 2 i stwierdziłam, że to odgrzewane kotlety i wg wygląd Violetty i fabuła mi się nie podobają,
Niestety sezon 2 i 3 pod każdym względem są gorsze, w pierwszym wszystko było świetne, Violetta taka ładna, delikatna i dziewczęca , a o 2 i 3 szkoda gadać :( Wszystko zmieniło się na gorsze, wg w ubolewam nad wyglądem Violetty, w 1 sezonie do 34 odcinka ubierała się tak ładnie i dziewczęco , , a potem coraz gorzej, zaczęła t - shirty nosić do spódniczek i wg , ja nie wiem dlaczego ludzie mówią , że ubierała się dziecinnie, ja wcale tak nie sądzę, ale być może dlatego, że nie gonie za modą. Nie wiem, dlaczego dziewczyny ubierają się jak chłopcy i upodabniają się do nich, wiem, że to wygodne i wg, ale nie ma w tym ni krzty kobiecości. Teraz dziewczyny noszą tylko spodnie, t - shirty, bluzy, szorty i itd, a jak dziewczyna ubierze się jak dziewczyna to mówią, że jest dziecinna, oczywiście nikomu nie bronie noszenia spodni i wg, jego styl jego sprawa.
zgadzam się, w 1 sezonie była śliczna, oczywiście dalej jest, ale jednak miała ten urok.