Czytalam chyba wszystkie opowiadania oviolettcie i mam dla was najlepsze i najgorsze:
Najlepsze
kochamy-violette-lara. blogspot. com
Najgorsze:
violettiny. blogspot. com
violettapl. blogspot. com
violetta-and-her-world. blogspot. com
zyjemy-jak-snimy-samotnie. blogspot. com
Nikt nie ómie fajnie pisac.
Ja czytam tylko Was to nie wiem co jest co ale ' ómie' mnie urzekło i musiałam to skomentować ; >
Ja mało czytam, większość to błędy ortograficzne i brak fabuły. Na tym tle wyróżnia się Magda,Zuza, Milena i Sara. ~J
Niestety po tylu latach okazuje się, że byliśmy przez całe życie okłamywani i nic nie "ómiemy". ~J
Idiots, idiots everywhere... Przecież z wszystkich możliwych opowiadań najlepsze są Violettiny. Pozostałe z "najgorszych" też są na wysokim poziomie. Potem długo, długo, długo nic... A na końcu to "najlepsze".
A Violettapl to nawet nie są opowiadania, geniuszu.
Violettiny najlepsze ze wszystkich a ta podała w najgorszych :D Do tego może jeszcze dorzucę violetta-zakazana-historia, obydwa blogi pisane są fajnym językiem. :D Ale cóż, nie ma to jak robić sobie autoreklamę i jechać przy tym innych xD
Zakazana historia jest fajna, bo dobre autorki ją piszą. (to też autoreklama XD)
A o czym ja mówię? O tym, że jestem tak skromna, że nie założyłam ani jednego tematu, w którym wychwalam pod niebiosa swojego bloga. A może powinnam. ;D
violettapl to opowiadanie bez konkretnej fabuły *Idjoooci*.
Czy tylko ja nie czytałam tych violettin? Prolog mnie zanudził. xd~J
Genialne są Violettiny. Przepiękny język, metafory, porównania.
Co ciekawe, autorka "najlepszego" bloga pisze na nim, że dla niej nieważna jest stylistyka, tylko wciągająca fabuła i że takowa u niej występuje. Hahahahahaha.
Nie rozumiem tego. Nie twierdzę, że każdy musi mieć talent literacki. Tylko po co pisać, jeśli się nie umie?
Chciałam ci napisać, że chyba zaraz usunę mojego bloga, tak mi się smutno zrobiło, że osoby bez talentu nie powinny prowadzić blogów, ale przypomniało mi się, że mam wielki talent pisarski, tylko trzeba głębiej spojrzeć. Ale innym osobom, nie pewnym siebiw tak bardzo jak ja mogło zrobić się przykro. 1J
No weź, wcale nie trzeba głębiej spoglądać, twój talent jest widoczny na pierwszy rzut oka. Chodziło mi tylko o to, że powstało zbyt wiele blogów o Violetcie, których ortografia i interpunkcja woła o pomstę do nieba. Nad tym trzeba popracować.
Właśnie o to chodziło, by mnie chwalono. xD Ja boję się czytać opowiadania o Violetcie z tego względu, że gdy będę czytać wiele błędów to sama zacznę je robić. Czytam tylko kilka blogów, a komntuje zazwyczaj wyliczając błędy. Jak nie mam na co zwrócić uwagi to w sumie też jest mi smutno. :P ~J
Ja też tak myślę. Nie chcę się chwalić, ale pisałam i piszę lepiej od niej, ale wiem, że muszę trochę popracować i jakoś nie oczekuje ze wszyscy po kolei będą mnie chwalić, bo nie ma za co. Fakt, umieszczam je w sieci, ale nie tworzę 3 tematów o tym, że pisze bloga i na niego zapraszam. dla ścisłości założyłam jeden.
tylko na chwilę, ale i tak sądze, ze mogłam napisać to lepiej:
http://potrzebuje-tylko-ciebie.blogspot.com/
Zostaw chociaż do północy, bym na 100% przeczytała. A potem ja ocenię i się zastanowisz nad usunięciem. ~J
Łap: http://potrzebuje-tylko-ciebie.blogspot.com/?m=0
Blogger to się chyba na mnie wkurzy, bo non stop go usuwam i anuluje usunięcie.