PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6716
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Oni są rodziną? Bo jakby nie patrzeć, to parę fotek takich trochę nie teges jak popatrzeć na różnicę wieku. Więc tak się zastanawiam, co ich łączy? Rodzina? Może Pablo jest przyjacielem rodziny?

ocenił(a) serial na 10
Crazy_12

Czyżby romanz? :D

Skailes

WTF?!

ocenił(a) serial na 10
Crazy_12

Sarkazm. :P

ocenił(a) serial na 2
Crazy_12

Córciu, napij się mleka.

tears_in_heaven

Mleka nie ma, zjem ogórki.

ocenił(a) serial na 2
Crazy_12

Ok, byle nie jedno i drugie. To najgorsze z możliwych połączeń.

Crazy_12

Oj tam, zwykłe zdjęcia, skąd te podejrzenia?

Luu___4

No nie wiem, może z tego że moja siostra w podobny sposób pozowała z rówieśnikami. Wyjątkiem był wujek.

Crazy_12

Może Pablo nie jest jakimś zarozumiałym facetem w średnim wieku, tylko równym gościem mającym dobry kontakt z młodzieżą.
Dlaczego nie masz avatara?

ocenił(a) serial na 10
Crazy_12

Tym bardziej bym tak z wujkiem nie zapozowała, już bardziej z jakimś kumplem z planu, bo można powiedzieć, że to taki "kumpel". Oni wszyscy się tam kumplują, niezależnie od wieku i pewnie nie jest to tam jakimś wielkim odstrzałem. ;)

Jeśli chodzi o aktorów poza planem to jestem fanką Kelo, tym bardziej w tych okularkach. ^^ Me encanta! ~J

MagdaJulka

Może nie, a może u nich mają do takich rzeczy luźniejsze podejście. Ja wychowuję się w polskim (to dopiero!) domu, na dodatek moi rodzice uważają takie rzeczy za wręcz chore, dla mnie jest to po prostu ciekawe. Może zakładając temat zabrzmiałam nie tak. Właśnie dlatego nigdy się nie wychylam - zawsze dostaję po nosie xd

Kelo zawsze spoko :D

ocenił(a) serial na 10
Crazy_12

jakiś przykład zdjęcia? ~J

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Strzelam, że to na przykład ;D http://serievioletta.com/wp-content/uploads/2012/10/Pablo-Sultani-3.jpg

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

wielkie mi co, u nich wszyscy pozują różnie, nie zawsze wygląda to mówiąc językiem założycielki tematu "normalnie". Jak dla mnie nie ma w tym nic takiego, tym bardziej, że to do aparatu. ~J