Oni są rodziną? Bo jakby nie patrzeć, to parę fotek takich trochę nie teges jak popatrzeć na różnicę wieku. Więc tak się zastanawiam, co ich łączy? Rodzina? Może Pablo jest przyjacielem rodziny?
No nie wiem, może z tego że moja siostra w podobny sposób pozowała z rówieśnikami. Wyjątkiem był wujek.
Może Pablo nie jest jakimś zarozumiałym facetem w średnim wieku, tylko równym gościem mającym dobry kontakt z młodzieżą.
Dlaczego nie masz avatara?
Tym bardziej bym tak z wujkiem nie zapozowała, już bardziej z jakimś kumplem z planu, bo można powiedzieć, że to taki "kumpel". Oni wszyscy się tam kumplują, niezależnie od wieku i pewnie nie jest to tam jakimś wielkim odstrzałem. ;)
Jeśli chodzi o aktorów poza planem to jestem fanką Kelo, tym bardziej w tych okularkach. ^^ Me encanta! ~J
Może nie, a może u nich mają do takich rzeczy luźniejsze podejście. Ja wychowuję się w polskim (to dopiero!) domu, na dodatek moi rodzice uważają takie rzeczy za wręcz chore, dla mnie jest to po prostu ciekawe. Może zakładając temat zabrzmiałam nie tak. Właśnie dlatego nigdy się nie wychylam - zawsze dostaję po nosie xd
Kelo zawsze spoko :D
Strzelam, że to na przykład ;D http://serievioletta.com/wp-content/uploads/2012/10/Pablo-Sultani-3.jpg