PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6716
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

To mnie dziwi, bo czemu ma go nie być? Przecież jest 1 z dwóch głównych roli.

ocenił(a) serial na 4
Enterraz

ale podobno Tomas pod koniec drugiego sezonu ma wrócić

ocenił(a) serial na 6
Alo100

no pojawi się bo przedłużyły mu się zdjęcia do filmu. Nie ma go na występie finałowym gdzie są wszyscy łącznie z Federico (jest z niego sporo zdjęć) i podpisał kontrakt tylko na 1 sezon z Disney Channel

ocenił(a) serial na 3
amandol8

Oj, nie kłóćcie się o Tomasa i Leona :) Każdy ma swoją opinię. Najlepiej przerzucić się na kogoś innego - ja mam Maxiego, Federico i Marco <3 I powiem Wam, że wolę ich niż Leona, czy Tomasa.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Czemu prawie każdy temat kończy się tak samo ku*wa :D?

jessi140

Bo wyjeżdża do Hiszpanii. I niech sobie wyjeżdża. Niech wypierdala. I nigdy nie wraca.

ocenił(a) serial na 10
Ada_53

Taa.... ^^

amandol8

Czytałam że on czuje się jak w klatce w swojej roli Tomasa i dlatego rezygnuje, a gdzie indziej czytałam że zerwał z Mercedes i dlatego rezygnuje . ;d

amandol8

ludzie jak wam może się podobać ten Leon ? Na głowie ma cały czas smalec. A Tomas niczego sobie przystojny, ciepły, utalentowany ale zgadzam się że jest naiwny i nie powinien powiedzieć Vilu że jest najgorszą osobą na świecie. I nie wiem jak możecie porównywać Tomasa z Leonem. Zresztą w drugim sezonie wasz Leonek bedzie z Leną....

Chanel_4

A ja mysle ze Tomas powinien zostać do 3 sezonu i byc z violetta chociaż przez 2 sezon tak naprawde niewiem co violettcie nie pasuje u Tomasa moim zdaniem Leon wogule nie pasuje do Violetty Tomas jest najlepszy...