Wedlug mnie do Leosia, ale i tak ma sie od niego odczepic (chce Leonette). Ale uwazam, ze Lara
pasowalaby najbardziej do Luki (nie wiem jak to sie odmienia, wiec jak zle napisalam to
przepraszam). Nie wiem dlaczego, ale takie mam przeczucia. Ale niestety Luki nie bd w 2. sezonie :
(
Lara jest fajna, ale też mi coś do Leona nie pasuje. Do Luci też chuba nie do końca. On to był tak wysoki, że nie wiem dokąd by mu dziewczyna dorastała.
Żebyś wiedziała Saro, ale nie chciałam swoich genialnych pomysłów tutaj pisać.
Ależ bardzo Ci dziękuje. Moje para, która w serialu nie istnieje musi zostać wymieniona.
do Fede bardziej niz do Leona o tak, Lara jest calkiem ladna tak wgl ale lubie ja w rozpuszczonych a nie zwiazanych wlosach ;p
No, a na zdjęciach prywatnych wygląda całkiem inaczej niż w serialu! Dużo ładniej :)
Tak bo jest tez ladniej ubrana ;) jakby w serialu i niej nad tym popracowali mogliby byc z Fede naprawde urocza para ;D
Chyba, że wróci Lena to wtedy ja zmieniam zdanie i będę się kłócić z Magdaleną, że Lenarico jest lepsze niż Lararico :D
Haha, jak będą obydwie to będziesz musiała dryfować między mną a Madźką ^^ No, ale wątpię w powrót Luci, chociaż ostatnio na twitku miałą kilka zdjęć z obsadą Violki, ale kto tam wie...
Niestety bedze musiala, bo tez widzialam te fotki i mozliwe ze wroci tylko nie wiadomo na jak dlugo ;p
To niech Lena lepiej nie wraca. Patrz jak napiszesz moje pełne imię to brzmi tak oficjalnie, a przy twoim mi to wyjść nie może, Saro.
Saro też brzmi oficjalnie :D
Ja tam lubię Lenę, zawsze lubiłam i będę lubiła, czy wróci czy nie :) Lucia też wydaje się przesympatyczna
Nie jest gruba, ma bardziej pelne ksztalty, no niby Fede wydaje sie dosc drobny ale moga pasowac do sb ;d
Chyba bym się załamała, jakbym musiałą obok niej stanąć i spojrzeć w lustro ^^
Jak stanęła ta Libi obok Violetty... :O
Wszystkie dziewczynki przed telewizorami się anoreksji nabawią, jak im się wmówi, że za takim chuchrem lata tylu facetów ...
ogolnie jakby sie popatrzec jaki ten serial momentami daje przyklad małym dziewczynkom xD
Viola jest wyjątkowo chuda, ale Ludmi tez nie lepsza takie chudzielce :o ;p
CUDOWNĄ! Ja chcę te nogi <33 Ma cudowne nogi no i nie jest wychudzona - jak Tini ;)
Lara nie jest gruba, tylko w tej fryzurze i stroju z torów soę wydaje. Jak była na tej imprezie i była trochę inaczej ubrana i miała rozpuszczone włosy wydawała się szczuplejsza.
Po prostu to takie przeciwieństwo Violetty, bardziej kobiece kształty.
Przy Federico dobrze wygląda, nie jak pulpet przy patyczku i nie wydaje się od niego grubsza. Widziałam zdjęcia Valerii i Ruggero.
Po prostu, ponieważ musi być inna niż Violetta. Viola dba o wygląd, a z Valerii robią chłopczycę, która ma to gdzieś.
W ten sposób ją krzywdzą. Ciekawe co z nią zrobią jak już zerwie z Leonem. Czy będzie z kimś czy sama..
Ja już kiedyś rozważałam taki pomysł, że być może, jakimś cudem jak to w telenowelach, Federico ją będzie pocieszał po tym jak zerwie z Leonem, ale nie wiem, jakby mieli się poznać. Z tego co dzisiaj czytałam to Lara i Leon mają się rozstać w 55 odcinku, a w 56 pojawia się również Federico. Oczywiście, wątpie by to z rozstaniem było pewne, bo to najprawdopodobniej pomysły ludzi.
Zerwa w 55? Lal, nie jestem na bierzaco. Musza cos w koncu zrobic z federiciem, przeciez nie wkreca go w leonette.
Podobno ma mu się podobać Francesca, ale wszystkie te informacje są podobno. Przeglądam strony internetowe o Violetcie po polsku, hiszpańsku i próbuje się czegoś więcej dowiedzieć, ale na razie to według mnie tylko słowa osób piszących.
Na jakimś blogu pisali, że w 55 odcinku ma się z Larą rozejść po jakiejś sprzeczce dziewczyny z Violettą.
Nie wie. Jakoś tak wybierają, że będą robić z niej nie przyciągającą uwagi chłopaków dziewczynę, by jak już mówiłam pokazać nam, że jest zupełnie inna niż Viola.
Czy ja wiem, podobno liczy się wnętrze. Na dodatek myślę, że Lara jakby dłużej pochodziła z Leonem zaczęłaby się trochę rozwijać i przechodzić z takiej chłopczycy na... Hmm... Nie wiem jak to nazywać.
Gdyby byla jakas super ladna i zajebista z charakteru ludzie zaczeli by ja wolec niz zachwiana emocjonalnie violke, a na to nie mozna pozwolic
Czy ja wiem? Jest taka Francesca - niczego jej nie brakuje, jest ładna, może ma trochę szersze uda, ale to rzadko kiedy widać. Camila jest ładna, ale coś w jej charakterze mnie denerwuje. Natalia jest ładna, ale nie ma charakteru, dokładnie tak jak Ludmiła mówi. Ludmiła jest ładna i na pewno sprytna, ale jest również intrygantką. Można by znaleźć lepsze osoby od Violetty, gdyby się chciało.
Ale jednak wszyscy faceci leca na violke:) przynajmniej na poczatku jak np. Brodway. Tylko marco zauwazyl urode francesci
I taki slodki, i przystojnyyy. Jaram sie nim od jakis 2 dni, bo wczesniej mialam faze na leona;)