PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Do kogo pasuje Lara?

ocenił(a) serial na 10

Wedlug mnie do Leosia, ale i tak ma sie od niego odczepic (chce Leonette). Ale uwazam, ze Lara
pasowalaby najbardziej do Luki (nie wiem jak to sie odmienia, wiec jak zle napisalam to
przepraszam). Nie wiem dlaczego, ale takie mam przeczucia. Ale niestety Luki nie bd w 2. sezonie :
(

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Zajaralam sie nim od tego momentu jak ogladalam filmik jak wszyscy tancza do junos somos mas a on wchodzi do sali. To ten moment;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Hahahaha, spoko :D Też tak miałam, że sobie siedzę i patrzę, że zaczynają śpiewać jak oglądałam ten odcinek to poszłam sobie zrobić herbatkę, a tu słyszę głos Xabianiego i takie "co on tam robi?" no i podbiegłam z czajnikiem i musiałam cofnąć filmik, by na pewno go zobaczyć XDD

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Hahaha moglas mi to nagrac xd

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Nie mogłam, to było spontaniczne. Z elektrycznym czajnikiem to nic zabawnego, że oglądałam Xabianiego.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Bo on tak ladnie wygladal w tej scenie;) jak spiewal z fran w 2 odcinku nie wydawal sie taki przystojny

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Co ty, z bandanką wygląda zajebiaszczo zawsze! Uroczo, przecudwnie <3333 I w 2 i w 40 odcinku! <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Cos ty, wcale nie.. lepiej bez

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A ja z dziwne powodu jak oglądałam jak Fran śpiewa w 18 odcinku "Euforia" i kamera pokazywała na Marco się uśmiechałam.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Zawsze jak widzę Marco to się uśmiecham, z wyjątkiem jednego momentu... ;(

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wycisz dźwięk i nie słuchaj, że wyjeżdża do Włoszech.

KeThA

juz chyba w kazym temacie zachwalasz jego oczy xd ale fakt jest co podziwiac ;D i usmiech!

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Bo ma słodkie oczy i jak się uśmiechnie wygląda tak uroczo, dziecinnie, chłopięco, słodko, a zarazem męsko, że aż nie wytrzymać można.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

No wszystko w jednym po prostu;) gdzie takich szukac?

MagdaJulka

wiem bo sama kocham w ni te dwie rzeczy najbardziej, jak sie usmiecha to az mi sie w brzuchu przewraca <3

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No, no, no. Widzę, że sporo fanek Marco i Marcesci się narobiło.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

No bo jak go nie lubic, nie da sie. U mnie i tak leonetta gora mimo wszystko;)

MagdaJulka

Ja jak tylko pierwszy raz zobaczylam Marci to go pokochalam , wiec mam juz dluzszy staz ;p

majka5454

bo Marco sie zna na rzeczy i jest zajebisty :D a Fede tylko na chwile zbadzil ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

E! Fede nie błądzi, on jest mą latarnią :P I owszem - będę zachwalała WSZĘDZIE uśmiech Marco, zajebistość Marcesci i Naxi. Bo ich kocham! Leómasa i samego Tomaszka też! Ich też kocham. Kocham wszystkich! Tylko nie Camilę. Amen

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jakas ty milosierna! Bez tomaska nie byloby sie z kogo nabijac i swiat bylby tkaki... pusty

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Fran y Marco se besaran 2 veces, pero luego Fran terminara con Marco porque se dara cuenta que en realidad ella ama a Federico.

Już prawie płakałam przez dziewczynkę, że mi Marcescę r*zpierd*lą, ale przeczytałam, że piszę, że wróci Tomas.

Musiałam zagwiazdkować, bo podobno za ostro pojechałam.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Chcę zauważyć, że oni czepiają się dziwnych słów. Chomik

ocenił(a) serial na 3
KeThA

o udało się :D A z cho_mika

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Już się nie da! Oni mają problem z serwisem choooomikujkropkapeel :D Bawi mnie od kiedy to odkryłam ^^

KeThA

Za kazdym razem odkrywasz na nowo xd ale powinni zrozumiec ze Magda uzyla ostrych slow bo to powazna sytuacja byla!

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No właśnie pisałam, że dla Marcesci powinni zrobić wyjątek, że można tak pisać, ponieważ to poważny problem.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Oni mówią tylko "uuu, za ostro pojechałeś! Skorzystaj z czegoś tam, aby zaleźć inne określenie" Blebleble...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Oj tam, oj tam, ale to ważny problem i powinni pozwolić klnąć. Dla Marcesci wyjątek.

MagdaJulka

Dokladnie , to nie twoja wina tworcy trzymaja nas w takim napieciu jeszcze takie rzeczy wyczytac no idzie wybuchnac!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ja wybucham średnio co pięć minut :D Albo ze śmiechu, albo z wkurzenia. Tak, jak kiedy się dowiedziałam, że twitcam z Xabim bedzie kiedy mnie nie ma w domu!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hahahahah, masz pecha! Ja chyba będę, o ile moja mama czegoś nie wymyśli.

MagdaJulka

Ja mam czesto ze jak juz siade zeby obejrzec Violette albo wgl jakis moj serial to nagle mama potrzebuje mnie, zebym zrobila milion rzeczy

KeThA

O wtedy to juz bys miala pelne prawo do bluzgow ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Miałam, ręce mi się trzęsły jak się o tym dowiedziałam!
A moja rodzina sobie o mnie przypomni ZAWSZE jak ćwiczę coś na gitarze, czy pianinie. Bo wtedy jestem KURNA najatrakcyjniejsza najwyraźniej

KeThA

Czasem mysle ze moja mama ma czujnik wycxuwa zawsze jak chce gdzies wyjsc i jak chce miec spokoj xd

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Rodzice tam mają, niestety... Rodzeństo też. Czasami mam wrażenie, że oni żyją po to, żeby mi wszystko utrudniać :D

KeThA

Tak moi bracia cos o tym wiedza, moj mlodszy brat czasem stanie w drzwiach przymruzy oczy i " a dokad to?" Ale wtedy akurat to slodkie i zawsze umieram ze smiechu xd

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ilu masz braci?

KeThA

dwojke, starszy o 4 lata drugi o 6 mlodszy

ocenił(a) serial na 3
karolina199

A ty masz 14 lat, tak? Powiedz mi, ten starszy brat tooo...

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Żartuję, z góry uprzedzam :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ona ma 17 lat i nazywa się Karolina z tego co wiem.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

17? A to możliwe, bo pytałam czy jest 97/96 kogoś..> Za dużo osób zagaduję...
Ale kocham tylko Ciebie!!!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A ta dopiska na dole to by mnie upewnić w naszej miłości? Poczekaj, czekaj.... Ty mnie zdradzasz!

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie! Jakżebym śmiała! To po to, by udowodnić ci mą miłość!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, tak, tak. Ja znam takie gierki. Zdradziłaś mnie. Prawdziwym ojcem Pablito jest...

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

ale nasze dziecko to nie Pablito! Co ci odbija? ;> Dziecka własnego nie pamiętasz!!!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No tak wyszło. Wyjechało na studia i zostawiło mnie samego z Tobą :c