Wedlug mnie do Leosia, ale i tak ma sie od niego odczepic (chce Leonette). Ale uwazam, ze Lara
pasowalaby najbardziej do Luki (nie wiem jak to sie odmienia, wiec jak zle napisalam to
przepraszam). Nie wiem dlaczego, ale takie mam przeczucia. Ale niestety Luki nie bd w 2. sezonie :
(
Zajaralam sie nim od tego momentu jak ogladalam filmik jak wszyscy tancza do junos somos mas a on wchodzi do sali. To ten moment;)
Hahahaha, spoko :D Też tak miałam, że sobie siedzę i patrzę, że zaczynają śpiewać jak oglądałam ten odcinek to poszłam sobie zrobić herbatkę, a tu słyszę głos Xabianiego i takie "co on tam robi?" no i podbiegłam z czajnikiem i musiałam cofnąć filmik, by na pewno go zobaczyć XDD
Nie mogłam, to było spontaniczne. Z elektrycznym czajnikiem to nic zabawnego, że oglądałam Xabianiego.
Bo on tak ladnie wygladal w tej scenie;) jak spiewal z fran w 2 odcinku nie wydawal sie taki przystojny
Co ty, z bandanką wygląda zajebiaszczo zawsze! Uroczo, przecudwnie <3333 I w 2 i w 40 odcinku! <3
A ja z dziwne powodu jak oglądałam jak Fran śpiewa w 18 odcinku "Euforia" i kamera pokazywała na Marco się uśmiechałam.
Bo ma słodkie oczy i jak się uśmiechnie wygląda tak uroczo, dziecinnie, chłopięco, słodko, a zarazem męsko, że aż nie wytrzymać można.
wiem bo sama kocham w ni te dwie rzeczy najbardziej, jak sie usmiecha to az mi sie w brzuchu przewraca <3
No bo jak go nie lubic, nie da sie. U mnie i tak leonetta gora mimo wszystko;)
E! Fede nie błądzi, on jest mą latarnią :P I owszem - będę zachwalała WSZĘDZIE uśmiech Marco, zajebistość Marcesci i Naxi. Bo ich kocham! Leómasa i samego Tomaszka też! Ich też kocham. Kocham wszystkich! Tylko nie Camilę. Amen
Jakas ty milosierna! Bez tomaska nie byloby sie z kogo nabijac i swiat bylby tkaki... pusty
Fran y Marco se besaran 2 veces, pero luego Fran terminara con Marco porque se dara cuenta que en realidad ella ama a Federico.
Już prawie płakałam przez dziewczynkę, że mi Marcescę r*zpierd*lą, ale przeczytałam, że piszę, że wróci Tomas.
Musiałam zagwiazdkować, bo podobno za ostro pojechałam.
Już się nie da! Oni mają problem z serwisem choooomikujkropkapeel :D Bawi mnie od kiedy to odkryłam ^^
Za kazdym razem odkrywasz na nowo xd ale powinni zrozumiec ze Magda uzyla ostrych slow bo to powazna sytuacja byla!
No właśnie pisałam, że dla Marcesci powinni zrobić wyjątek, że można tak pisać, ponieważ to poważny problem.
Oni mówią tylko "uuu, za ostro pojechałeś! Skorzystaj z czegoś tam, aby zaleźć inne określenie" Blebleble...
Oj tam, oj tam, ale to ważny problem i powinni pozwolić klnąć. Dla Marcesci wyjątek.
Dokladnie , to nie twoja wina tworcy trzymaja nas w takim napieciu jeszcze takie rzeczy wyczytac no idzie wybuchnac!
Ja wybucham średnio co pięć minut :D Albo ze śmiechu, albo z wkurzenia. Tak, jak kiedy się dowiedziałam, że twitcam z Xabim bedzie kiedy mnie nie ma w domu!
Ja mam czesto ze jak juz siade zeby obejrzec Violette albo wgl jakis moj serial to nagle mama potrzebuje mnie, zebym zrobila milion rzeczy
Miałam, ręce mi się trzęsły jak się o tym dowiedziałam!
A moja rodzina sobie o mnie przypomni ZAWSZE jak ćwiczę coś na gitarze, czy pianinie. Bo wtedy jestem KURNA najatrakcyjniejsza najwyraźniej
Rodzice tam mają, niestety... Rodzeństo też. Czasami mam wrażenie, że oni żyją po to, żeby mi wszystko utrudniać :D
Tak moi bracia cos o tym wiedza, moj mlodszy brat czasem stanie w drzwiach przymruzy oczy i " a dokad to?" Ale wtedy akurat to slodkie i zawsze umieram ze smiechu xd
17? A to możliwe, bo pytałam czy jest 97/96 kogoś..> Za dużo osób zagaduję...
Ale kocham tylko Ciebie!!!
A ta dopiska na dole to by mnie upewnić w naszej miłości? Poczekaj, czekaj.... Ty mnie zdradzasz!
Tak, tak, tak. Ja znam takie gierki. Zdradziłaś mnie. Prawdziwym ojcem Pablito jest...
ale nasze dziecko to nie Pablito! Co ci odbija? ;> Dziecka własnego nie pamiętasz!!!