Były pogłoski że Angie i German bedą mieli dziecko ;D.
Przegladając blogi natrafiłam na to ..
h t t p s : / /pb s. t wi m g .c o m / med ia /B QY r EVj CEA EF 2D L. jp g : la r ge
hahah xDD.
Było by fajnie xD.
Myślisz ? Jak dla mnie jest ok . :] Ale jak sie bardziej przypatrzyć to German jest troche dziwny.
Ona wygląda, jak księżna Kate z twarzą Angie. Przyjrzyjcie się właśnie twarzzy ;p I sukience w białe kropkii
http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/433844,nadano-imiona-krolewskiemu-p otomkowi.html
Sukienka, ściana biała, brązowe drzwi, nie pasująca twarz Angie do obrazka. Przykro mi, albo nie, ale w każdym razie to przeróbka ze zdjęcia pary królewskiej :) Specjalnie szukałam ^^
Hahaha . no faktycznie !. Da sie zobaczyc że trzyma tak samo dziecko i ten pierścionek xD
Troche szkoda :)
Sarrra vel KeThA - agent od spraw specjalnych tj. od rozgryzania przerobionych zdjęć :D
Z opowiadaniami mamy ^^ i jak nie lubisz Angie, to nawet nie pytaj jaki adres xDDD
Wiem, że z opowiadaniami, domyśliłam się ^^ A jak o Enszi (uwielbiam!) i jest z Germanem wszędzie to podziękuję :D
Pewnie, że to przerobieni Kate i William. Ale i tak fajne. Photoshop czyni cuda. :D
Photoshop, a wy cieszycie się jakby było z czego. Mówię po raz setny - jak oni w ciągu 40 odcinków zdążą się zejść, zapłodnić, dziecko urodzić, wziąć ślub i jeszcze bóg wie czego wy chcecie od tej pary, a 40 odcinków w Violetcie to pięć miesięcy.
Przecież już pisałam, że to photoshop. Nie chcieli wierzyć to nawet umotywowałam... Ludzie przerabiają zdjęcia, a inni nie patrząc na to nawet krytycznie się ciesżą, jak mysz do sera. A tak wgl. to możliwe, że będzie German z Esmeraldą, a nie Angie.
Ej, Xabiani podał na swoim twitterze link do swojego ask'a no i przeglądam jego pytania, a tam w jakim wieku pasowałaby mu dziewczyna, a on odpisał, że wiek nie robi róźnicy! Może jakieś szanse mam XDD
No! Może się odwalisz od mojego Ruggusia <3
Ciekawe, czy ask, którgo podała Ladu.Cuks na blogu Violetta Polska do Facu jest prawdziwy. Bo tam ktoś napisał, że fajna para jest z jego postaci i postaci graną przez Albę, a on coś w tym stylu:Jajaja, Dzięki! Naxi <3
Ale pewnie nie jego ;( Szkoda... Można się połudzić trochę ^^
Widziałam te aski. Na pewno Xabianiego jest dorby, bo go podawał także na twitterze :D
Wiem, polubiłam od razu na fejsie ;3 Słit focia zawsze spoko, tylko chyba jakaś stara.
Oy tam. Fotoszop, czy nie ja i tak kocham Germangie i całym sercem jestem za tym parringiem. Mam nadzieję, że German przejrzy na oczy i zostawi Esmeraldę, bo szczerze... to za nią nie przepadam. ;)
Zgadzam się, tylko z jednym "ale" ja nie nie przepadam za Esmeraldą, ja jej szczerze nienawidzę. :)
Ja też! ♥ Ojej. Ktoś mnie rozumie. *.* szczyt szczęścia. ^^ :D Ostatnio jak oglądałam jakiś filmik z Violi i ujrzałam Esmeraldę zaczęłam warczeć (Viol3tta może potwierdzić). XD
Ja jej nienawidzę po prostu, jak ją widzę na usta ciśnie mi się tylko jedno słowo, takie na "s". :)
Mi też.Jak zobaczyłam parę filmików z nią to mi się cisnęło to słowo,a to tylko od dwóch całusów z Germanem.Wolę nie wiedzieć,co będzie kiedy 2 sezon trafi do Polski.
W ogóle,to ta Esmeralda jakoś zabiera fanów Germangie.Kiedyś było dużo ludzi lubiących tę parę,a teraz przynajmniej połowa przerzuciła się na Geraldę :(
Geralda? Czym do słowa-na-"k" jest Geralda?! QQ GERMANGIE FOREVER!!! ♥ Nie żadna Geralda. -,-
Zgadzam się, Fotoshop czy nie i tak razem uroczo wyglądają *u*. Nienawidzę Esmeraldy, oby German przejrzał na oczy ... Uwielbiam Germangie *o*
Nie zgodze sie to dziwne by bylo, ja to bym miala opory zeby poslubic jakby nie patrzec swojego szwagra ;o zreszta wole Pabla i on zasluguje na Angie i tez nie przepadam za Esmeralda ale nie zdziwilabym sie jakby ona naprawde zakochala sie w tacie Violetty, (ale on sie pewnie dowie ze najpierw pracowala dla Jade pokloca sie potem bla bla bla znow sie pogodza i koniec koncow beda razem ;p tak mysle bo takie rozwiazania pasuja mi do argetynskich serialii ;p)
Germangie i tylko Germangie . ;dd Z Esmeraldą ? Wątpię czy będzie ... Pewnie albo zejdzie się z Angie albo Jade, tak jak w disneyu się to dzieje ;p
Taak! Jak nie może być z Angie to niech bd z Jade, ale nie z tą nie-powiem-kim-bo-się-tak-nie-wyrażam Esmeraldą! ;-; nienawidzę jej. ><" naprawdę, szczerze jej nienawidzę.
To niech juz najlepiej bedzie sam i tyle ;p bo z Angie nie, jakas moralną blokade mam co do tego zeby siostra byla z mezem zmarlej siostry. A co do Jade, jak tak sobie pomysle to momentami bylo mi jej szkoda, no niby byla jedza i chciala wyslać Viole do internatu ale wydawalo mi sie ze serio kocha Germana a tu jej Angie wszystko niszczy, na miejscu Jade tez bym nie pałała do Ang sympatią ;p
Ale ty sobie nie wybierzesz partnera na całe życie, tylko Twoje serce -,- a oni nie są jako tako spokrewnieni tylko łączy ich Maria i tylko to, gdyby to był kuzyn TO BYŁOBY DZIWNE ... A ile przypadków jest, że mąż zostawia żonę dla jej siostry i nic w tym dziwnego nie widzę ...