Witam, jestem Marek, mam 17 lat i szukam nowych przygód, dlatego postanowiłam wpaść na
tą stronę, gdzie poznałem wiele cudownych dziewcząt. Między innymi naszą cudowną panią
redaktor z NAJPOPULARNIEJSZEGO POLSKIEGO bloga, to był zaszczyt.
Ale również pisałem wcześniej moją listę "zaliczonych" (jak to skarby nazwałyście) panien:
- majka5454 - o ile nadal nie postradałam rozum z miłości czytając twoje odpowiedzi i posty
rozumiem, że nazywasz się Maja (cudowne imię, mój avatar jest specjalnie dla Ciebie). Nigdy
nie miałaś korepetycji (czy Ty nie jesteś cudowna) i śnisz mi się po nocach.
- Angie4ever - czy to nie przypadkiem los nas do siebie dopasował, że mamy ten sam avatar?
To przeznaczenia, jesteśmy sobie pisani.
- Andrestociacho - nie martw się, nie musisz wybierać. Nicolas ma dziewczynę, a ja jestem do
wzięcia od zaraz.
Jeżeli jakaś cudowna dama czuję się jeszcze pominięta, proszę pisać w odpowiedzi ;*
Żeby znaleźć się w sercu Marusia nie trzeba dużo pisać, wystarczy że jesteś :)
Teraz jestem, możesz się mną nacieszyć, albowiem za chwilę może mi się limit skończyć, ale nie płacz. Postaram się jutro wrócić :)
Ciesze się :) Mam takiego banana na twarzy,ze nie pytaj :D
To już nie mogę doczekać się jutra :)
Ja czuję się pominięta :D Co prawda nie robię takiego spamu jak dziewczyny,bo mam limit,a nie chce mi się zakładać nowego konta ale jednak coś tam pisze :D
Ja pierwszy raz spojrzałam na miniaturkę twojego avka to myślałam że to Diego Dominguez na różowym tle w pozie jakiejś modelki xD
Och mi amor! Jak dobrze znów cię widzieć! Czemuż to wczoraj nie zawitałeś w nasze progi? Tęskniłyśmy!
Niestety wczoraj Marek nie mógł być, wiesz jak to jest... Przedostatnia klasa liceum, tyle roboty i jeszcze koń....
Ja myślę o resocjalizacji :) Tym bardziej, że jedna kol idzie w tym roku na to, druga w następnym to będę miała jakąś orientację.
No właśnie to jest niesprawiedliwe, ale trzeba z tym żyć... W naszej największej w Polsce wsi takie coś mieć to jesteś wyjątkowy. Kolesie jeżdżą bmw, a ja powiedziałem, że mam konia to wszystkie chciały zobaczyć :)
Niestety, ale dzisiaj u mnie pada, ale na szczęście, wytwarzam takie ciepło, że wydaje Ci się, że jest słońce :)
U mnie nie pada, ale wieje jakby się ktoś powiesił. Aż się nie chciało iść na rozpoczęcie roku do kochanej szkółki. Ale trzeba, bo to druga liceum, nie przepuszczą.
16, 17, jeden wiek. Praktycznie te same pragnienia. Dziewczyny pragną Marka, Marek pragnie, żeby dziewczyny go pragnęły. To się uzupełnia :)
Ja także się czuję pominięta :) Może nie udzielam się zbyt często, ale cały czas wierzę, że mam szansę zagościć w sercu mojego bóstwa. Wpadaj częściej, bo umieramy z tęsknoty :D
A ja nie miałam przyjemności z tobą pisać :( Ale czytałam poprzednie tematy. Może się przedstawię - Justyna xd