Witam, jestem Marek, mam 17 lat i szukam nowych przygód, dlatego postanowiłam wpaść na
tą stronę, gdzie poznałem wiele cudownych dziewcząt. Między innymi naszą cudowną panią
redaktor z NAJPOPULARNIEJSZEGO POLSKIEGO bloga, to był zaszczyt.
Ale również pisałem wcześniej moją listę "zaliczonych" (jak to skarby nazwałyście) panien:
- majka5454 - o ile nadal nie postradałam rozum z miłości czytając twoje odpowiedzi i posty
rozumiem, że nazywasz się Maja (cudowne imię, mój avatar jest specjalnie dla Ciebie). Nigdy
nie miałaś korepetycji (czy Ty nie jesteś cudowna) i śnisz mi się po nocach.
- Angie4ever - czy to nie przypadkiem los nas do siebie dopasował, że mamy ten sam avatar?
To przeznaczenia, jesteśmy sobie pisani.
- Andrestociacho - nie martw się, nie musisz wybierać. Nicolas ma dziewczynę, a ja jestem do
wzięcia od zaraz.
Jeżeli jakaś cudowna dama czuję się jeszcze pominięta, proszę pisać w odpowiedzi ;*
No wiem. •"• Marus jest taki cudowny ze po prostu kocha nas wszystkie i ciebie też nie boj sie. Jak by to napisał marus... Noe obawiaj się, albowiem...
xo xo
Idź sobie oglądać Potterka. Dziesiątki dla tych gówien?
Oh, dziecinko Twój gust jest na poziomie Violetty
No to dobrze, mówię tylko, że nie zgadzam się z twoją oceną i porównaniem tych filmów
Niestety, nie zrozumieliśmy się.
Przełożył bym Ci to zdanie na łatwe do zrozumienia dla Ciebie, ale było by to trochę niemiłe.
To był sarkazm, jakbyś tego nie wiedział, albo udajesz, że nie wiesz, co jest bardziej prawdopodobne, bo nie sądzę, że jesteś taki tępy :)
jemu (ale tylko prawdopodobnie ) bardziej podoba się zmierzch, bo tam jest więcej napięć erotycznych
A ty co lepszy?
Czym zmierzch różni się od violetty. Fabuła serialu jest bardzo rozbudowana i przedstawione jest tam życie realistycznych nastolatków.
A zmierzch?
Zmierzch sie skupia na tym ze nastolatka poznaje doskonałego pana wampira, zakochuje sie w nim i przez cale zaćmienie myśli tylko o jednym. O tak to ma glębie.
„Harry Potter jest o przezwyciężaniu strachu, znajdowaniu wewnętrznej siły i robienia tego, co jest słuszne w walce z przeciwnościami. Zmierzch jest o tym, jak ważne jest to, by mieć chłopaka.”
- Stephen King
Każdy film z serii Zmierzchu był nominowany do złotych malin, a Harry Potter do Oscara. Jeszcze jakieś argumenty?
"Fabuła serialu jest bardzo rozbudowana i przedstawione jest tam życie realistycznych nastolatków."
AHA, CHYBA NIGDY ROZBUDOWANEJ FABUŁY NIE WIDZIAŁAŚ.
A Zmierzch oceniłem na tyle, na ile zasługuje w swoim gatunku. Ty masz inne zdanie, ja mam je głęboko, dziękuję dobranoc.
Tak sie bal pierwszej części, ze gdy oglądał drugą to na wszelki wypadek wziął swojego pluszowego misia i pieluchę, bo bał sie , ze popuści ze strachu.