PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Forum towarzyskie

ocenił(a) serial na 8

Witam, jestem Marek, mam 17 lat i szukam nowych przygód, dlatego postanowiłam wpaść na
tą stronę, gdzie poznałem wiele cudownych dziewcząt. Między innymi naszą cudowną panią
redaktor z NAJPOPULARNIEJSZEGO POLSKIEGO bloga, to był zaszczyt.
Ale również pisałem wcześniej moją listę "zaliczonych" (jak to skarby nazwałyście) panien:
- majka5454 - o ile nadal nie postradałam rozum z miłości czytając twoje odpowiedzi i posty
rozumiem, że nazywasz się Maja (cudowne imię, mój avatar jest specjalnie dla Ciebie). Nigdy
nie miałaś korepetycji (czy Ty nie jesteś cudowna) i śnisz mi się po nocach.
- Angie4ever - czy to nie przypadkiem los nas do siebie dopasował, że mamy ten sam avatar?
To przeznaczenia, jesteśmy sobie pisani.
- Andrestociacho - nie martw się, nie musisz wybierać. Nicolas ma dziewczynę, a ja jestem do
wzięcia od zaraz.

Jeżeli jakaś cudowna dama czuję się jeszcze pominięta, proszę pisać w odpowiedzi ;*

tears_in_heaven

Chyba jednak się nie rozumiemy. Po prostu zniżyłem się do jej poziomu pisząc ten komentarz, sir.

ocenił(a) serial na 2
hxns_KorCa

Cóż, myśl sobie jak chcesz.

tears_in_heaven

Nie każ mu robić rzeczy, których nie potrafi.

Sebek7771

Współczuję podpasce którą nosisz pod *****, Sebastianie.

hxns_KorCa

Jednego nie rozumiem. Z tego co zauważyłam przeszkadza ci spam i tzw "śmieciowe" tematy nie związane z tematem serialu (jestem w stanie to zrozumieć), a teraz sam bierzesz udział w jakiejś bezsensownej dyskusji w dodatku poziom twoich wypowiedzi leci gwałtownie w dół.
A tak w ogóle skoro masz taką złą opinie o tym serialu co ty tu robisz?

karolina199

Napawam się bólem dupy. Wystarczy, że napiszę jakikolwiek komentarz, już płaczki przyłażą i się zaczyna zabawa!

ocenił(a) serial na 2
hxns_KorCa

Zawsze znajdzie przyczynę, kto nie chce się przyznać do własnego hejterstwa.

tears_in_heaven

O, i widzisz. Kolejna z płaczem! Nie możecie się powstrzymać, prawda? :>
Jak ja dobrze znam wszystkie płaczki.

ocenił(a) serial na 2
hxns_KorCa

Nie, nie mogę się powstrzymać od rozmowy z tak interesującą osobą. Masz niezwykle bogatą duchowość.
Ja łzy mam tylko w nicku, nic poza tym.

tears_in_heaven

http://www.agateria.pl/sklep/56-large/dziekuje-.jpg

ocenił(a) serial na 2
hxns_KorCa

Ależ nie ma za co. I doskonały gust, co objawia się w doborze czcionki. No, no.

hxns_KorCa

Nie wątpię, że przednia zabawa. Ale nie mógłbyś znaleść innego miejsca to marnowania czasu?
Bo dla mnie to zabawne nie jest, a jak zaczynasz obrażać ludzi których nawet nie znasz "dla zabawy" i to w taki sposób, to wychodzisz na największego debila w całym towarzystwie.

karolina199

Nie, tutaj jest największa beka jak na razie.

hxns_KorCa

Rozumiem, że raczej nie przemówie ci do rozumu.
Więc, ja już nie ingeruje, bo i tak pewnie już zyskałam w twoich oczach miano "płaczki", a jakoś nie mam ochoty brać udziału w tej twojej zabawie.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Karolina, spokojnie,wdech i wydech! Ignorujemy gościa to się znudzi i sobie pójdzie :)

KeThA

Nie jesteście wstanie mnie zignorować. Prędzej czy później ktoś z bólem dupy napisze coś do mnie, a ja zadbam o to, żeby prowadzić z daną osobą dłuuuuuuuuuuugą konwersację.

KeThA

Ja jestem spokojna :>
Zaraz właśnie opuszczam to miejsce na dobre. Miałam tylko nadzieję, że może ta dyskusja dobiegnie końca, ale skoro on nie chce jej zakończyć to my musimy go ignorować. Zginie śmiercią naturalą

karolina199

Idę spać, muszę się wyspać na jutro, bo przecież 4 klasa podstawówki do czegoś obowiązuje, prawda? Wrócę jutro podyskutować, baj baj :*

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Swoją drogą przeczytałam właśnie całą dyskusję i padłam. :D Toż to się nadaje na komediodramat. :D

hxns_KorCa

Inteligenta wypowiedź :3

Sebek7771

Wiem, wiem, dzięki :3

hxns_KorCa

Dobra, nie chce mi się z tobą dyskutować bo jeszcze się tą głupotą od Ciebie zarażę :3
Głupszym się ustępuje. Adiós :*

Sebek7771

Właśnie zacząłeś ze mną dyskusję pisząc komentarz wyżej.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie wiem czy inteligentna, bo do poziomu pana KorCa się nie umywa :D <tekst może zawierać śladowe ilości sarkazmu>

ocenił(a) serial na 3
Marco17

My się jeszcze nie poznaliśmy, ale się się poznamy. Kinga jestem.

ocenił(a) serial na 9
Marco17

Widzę że dużo adoratorek masz na forum ^^ Aczkolwiek nie będę odbiegała od grona ;P

ocenił(a) serial na 8
Marco17

Mnie pominąłeś, lecz ja się rzadko udzielam, więc ci wybaczam. Znaj moją dobroć! :D

ocenił(a) serial na 10
Marco17

kochaniutki dziękuję ale postanowiłam że przecież jestem kobietą nowoczesna i mogę być za równo z tobą i Nicolasem o ile to nie dla ciebie problem..?

Marco17

A o Oli zapomniał Marek :-(

użytkownik usunięty
Marco17

Hahahahaha co to k**a ma być?!
eDarling?!!