PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Bo, po dzisiejszym odcinku wydaje mi się że raczej nie . Choć w sumie to dopiero 1 odcinek 2
sezonu gdzie występuje więc ,jeszcze dużo się może zdarzyć . Z obserwacji mam wrażenie że
,prędzej między nim i Ludmiłą coś ,się kroi . W zapowiedzi odcinka 47 miałam wrażenie że
wpadł jej w oko . lecz możliwe że mi się coś wydawało lub też wymyśla jakiś nowy spisek czy
intrygę .A co do Fran to jak ,się teraz zastanowiłam to może się jednak w niej zakochać . może
być tak ,że Fran zerwie z Marco z powodu że jedzie do Włoch ,choć nie wydaje mi się ze
pojedzie a ,jak już to na parę odcinków . No i ona wtedy może gdzieś w koncie płakać i
przypadkowo przechodzi tam Federico . Pyta się jej co się stało ? a ona wytrze łzy i będzie
udawała ze nic . będzie próbowała go zbyć ,iść żeby nie widział w jakim jest stanie . Ten
jednak nie daje za wygraną ,zatrzymuje ją i i mówi : Fran nie udawaj przecież widzę że ,z jakiegoś
powodu cierpisz . I wtedy ona po przyjacielsku mu się wygada . On daje jej jakieś rady
,pocieszy ją i potem ją przytula . I wtedy by mogli coś do siebie poczuć . Uroczo by było . Ale to są
tylko moje przypuszczenia i raczej tak nie będzie . A ty jak myślisz ?

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Dziękuje, że czytałaś moją i Karoliny rozmowę ;)
Bardziej mi się wydaje, że Federico byłby z Ludmilą, też miałam wrażenie, że jej się spodobał. A Fran... Też mnie to zastanawia, czy ona chce zerwać z Marco. W końcu mówiła o nim i że to moment, by wszystko zakończyć.

MagdaJulka

hha Dziś znów nie będę spać tylko będę czekać na następny odcinek .

ocenił(a) serial na 3
Mia18889

Oby nie.
Ludmiła i Fedeee! <3333 Ojejeeee, Sarra by chciała!
Nienienien, to by NIE BYŁO UROCZE!
W żadnym momencie!
Marcesca jest urocza - Marco jest uroczy.
Fede z Fran - to jakby połączyć Camilę z Maxim. Czyli jednym słowem: Bleeee!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ludmiła i Fede to Femila, nowy parring:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Mam talent do wymyślania nazw. Ta kojarzy mi się z Female, czyli kobietta, dlatego tak na nią nalegałam.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Lepsze niż Luderico. Wiem, że nalegałaś, czytałam twoją dyskusję z Karoliną;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Chciało Ci się? Ja zawsze długo z ludźmi pisze o niczym + Xabiani

KeThA

A mi się podoba połączenie Fran z Federico . Ale jak to woli . Każdy ma swoje zdanie i je szanuje .

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Nie, bo jest Marcesca xd

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Mają tylko ten plus, że oboje są Włochami. Tak to nic ich nie łączy.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Marcesca musi być;)

ocenił(a) serial na 3
Mia18889

Straszna, przerażająca, okropna wizjaaaa!!!! ;(((
Rozstanie MARCESCI?!
MARCESCI
MARCESCI
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA

Wkleiłabym więcej, ale nie chcę spamować za bardzo ^^

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Marcesca! Kocham ten parring, nie mogą go rozwalić, bo będę krzyczeć.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ja będę rzucała doniczkami przez okno. I nie żartuję. Jak zrobią mi inny paring niż Marcesca to... zacznę skakać po pokoju, wrzeszczeć i walić w kogo popadnie!

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Zapomniałam lody kupić

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Co ty pieprzysz?

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Na filmach oni zawsze jedzą lody i płaczą, ja mam tak zamiar zrobić, jeśli Marcesca zerwie lub tak jak Sarrra niżej napisała - Naxi nie będzie, dodam jeszcze mój nowy ulubiony parring - Femila.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Femila to mi się z femme fatale kojarzy ;D Lody, no tak, jak Bridget Jones. Ty sobie możesz jeść do woli, chuda jesteś.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Lody tak bardzo nie tuczą, podobno, ja tam dużo ich nie jem, niektórzy to całe pudełka dziennie xxd

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Och, dziękuje za pozwolenie, masz racje, powinnam przytyć, ale nie umiem.
Tak, jak Bridget Jones.
Mi femila kojarzy się z female.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Ja ci po prostu zazdroszczę ;) Też bym tak chciała, niestety mi wszystko idzie w biodra :/

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

No to dobrze u dziewczyny ;)

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Taaa... No chyba nie. W cycki powinno iść xD

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Za duże to też źle:)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

No, ja tam nie narzekam ;D Ale znam dziewczynę, co jest znacznie grubsza ode mnie, a przy tym niemalże płaska jak deska. To dopiero dramat.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

A widzisz, Violka szczupła, a cycki ma, takie życie jest nie fer, kolejny powód by jej nie lubić xxd

ocenił(a) serial na 10
majka5454

hahah no widzę fajny temat macie, też bym chciała być taka szczupła jak violcia, do tego fajne cycki ma hahah.

ocenił(a) serial na 10
godmez

Ja też bym chciała być taka szczupła, wtedy jesz ile chcesz, nie musisz się martwić, że przytyjesz xxd Ach jak ja to znam

ocenił(a) serial na 2
majka5454

No dokładnie, ale może ma silikony? Dostała na dwunaste urodziny w prezencie od ojca milionera? XDD

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

To by wszystko wyjaśniało xxd Niegrzeczna Violcia tak oszukiwać ludzi xd A ja jej zazdrościłam;)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Nie ma czego, moim zdaniem z taką nieproporcjonalną sylwetką wygląda troszku dziwnie, ale co ja tam wiem. Już bardziej podoba mi się figura Naty czy Fran.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Ale jednak na Violkę wszyscy lecą, coś w tym jest. Biedne 12-latki, naoglądają się Violetty i popodną w anoreksję:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Ależ mi się jej figura w ogóle nie podoba!
Nie ma to to bioder, tylko cycki i szerokie ramiona.
Phi... Cycki to ja też mam ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Każdy ma xxd

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Jak kto woli

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Tak... Litr na jeden raz, jak nie będzie Marcesci albo Naxi ^^

ocenił(a) serial na 8
Mia18889

Mam pytanie : O której (naszego czasu) leci 47 odcinek ?

ocenił(a) serial na 3
BlackGirl_1

O 23 bodajże
Ale zanim wrzucą na neta...

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Szkoda, że nie ma nigdzie transmisji na żywo :(

ocenił(a) serial na 3
BlackGirl_1

Może gdzieś jest... Ale ja poczekam :D I tak czekam na pojawienie się Ruggusia na twitterze, żeby mu powiedzieć, ze go kocham, jak każdego wieczoru :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie ma to jak wyznać ukochanemu miłość przed snem...

ocenił(a) serial na 3
majka5454

No ba, później on mi powie, jak bardzo mnie kocha i już spokojnie będę mogła oglądać, jak zarywa do jakiejś babeczki jego bohater w serialu :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

I tak ci się dziwię jak ty to znosisz, że twój facet mizia się do innych w serialu...

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Wiesz... Taka praca, ale miłość przezwycięży wszystko <3 Ufam mu!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A tak wogule, to znikły wszystkie wielkie fanki Ruggiego, które miały tak wielce o niego walczyć, długo wytrzymały, aż jeden dzień, nie zniosły twojej konkurencji xxd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

No, też zauważyłam, że spitoliły na drzewo :D Nie ma, z jedną niby pokój zawarłam, ale jakoś też się nie pojawia.
Cóż, mówiłam, że wystarczy trochę poignorować i się wykruszą :D

Och, Ruggi <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Och Jorge, och Xabi, moje słodziaczki

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Uważaj z Jorgem, bo jak się Zuzka pojawi to wiesz :D
W końcu on dla niej śpiewał "More tears" :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Raz dla niej zaśpiewał piosenkę i ona już myśli, że będą razem xxd

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Ach, ty! xD Ja ci dam, moim Horhem rozporządzać.