Bo, po dzisiejszym odcinku wydaje mi się że raczej nie . Choć w sumie to dopiero 1 odcinek 2
sezonu gdzie występuje więc ,jeszcze dużo się może zdarzyć . Z obserwacji mam wrażenie że
,prędzej między nim i Ludmiłą coś ,się kroi . W zapowiedzi odcinka 47 miałam wrażenie że
wpadł jej w oko . lecz możliwe że mi się coś wydawało lub też wymyśla jakiś nowy spisek czy
intrygę .A co do Fran to jak ,się teraz zastanowiłam to może się jednak w niej zakochać . może
być tak ,że Fran zerwie z Marco z powodu że jedzie do Włoch ,choć nie wydaje mi się ze
pojedzie a ,jak już to na parę odcinków . No i ona wtedy może gdzieś w koncie płakać i
przypadkowo przechodzi tam Federico . Pyta się jej co się stało ? a ona wytrze łzy i będzie
udawała ze nic . będzie próbowała go zbyć ,iść żeby nie widział w jakim jest stanie . Ten
jednak nie daje za wygraną ,zatrzymuje ją i i mówi : Fran nie udawaj przecież widzę że ,z jakiegoś
powodu cierpisz . I wtedy ona po przyjacielsku mu się wygada . On daje jej jakieś rady
,pocieszy ją i potem ją przytula . I wtedy by mogli coś do siebie poczuć . Uroczo by było . Ale to są
tylko moje przypuszczenia i raczej tak nie będzie . A ty jak myślisz ?
Dziękuje, że czytałaś moją i Karoliny rozmowę ;)
Bardziej mi się wydaje, że Federico byłby z Ludmilą, też miałam wrażenie, że jej się spodobał. A Fran... Też mnie to zastanawia, czy ona chce zerwać z Marco. W końcu mówiła o nim i że to moment, by wszystko zakończyć.
Oby nie.
Ludmiła i Fedeee! <3333 Ojejeeee, Sarra by chciała!
Nienienien, to by NIE BYŁO UROCZE!
W żadnym momencie!
Marcesca jest urocza - Marco jest uroczy.
Fede z Fran - to jakby połączyć Camilę z Maxim. Czyli jednym słowem: Bleeee!
Mam talent do wymyślania nazw. Ta kojarzy mi się z Female, czyli kobietta, dlatego tak na nią nalegałam.
Lepsze niż Luderico. Wiem, że nalegałaś, czytałam twoją dyskusję z Karoliną;)
Straszna, przerażająca, okropna wizjaaaa!!!! ;(((
Rozstanie MARCESCI?!
MARCESCI
MARCESCI
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA <3MARCESCA
Wkleiłabym więcej, ale nie chcę spamować za bardzo ^^
Ja będę rzucała doniczkami przez okno. I nie żartuję. Jak zrobią mi inny paring niż Marcesca to... zacznę skakać po pokoju, wrzeszczeć i walić w kogo popadnie!
Na filmach oni zawsze jedzą lody i płaczą, ja mam tak zamiar zrobić, jeśli Marcesca zerwie lub tak jak Sarrra niżej napisała - Naxi nie będzie, dodam jeszcze mój nowy ulubiony parring - Femila.
Femila to mi się z femme fatale kojarzy ;D Lody, no tak, jak Bridget Jones. Ty sobie możesz jeść do woli, chuda jesteś.
Lody tak bardzo nie tuczą, podobno, ja tam dużo ich nie jem, niektórzy to całe pudełka dziennie xxd
Och, dziękuje za pozwolenie, masz racje, powinnam przytyć, ale nie umiem.
Tak, jak Bridget Jones.
Mi femila kojarzy się z female.
Ja ci po prostu zazdroszczę ;) Też bym tak chciała, niestety mi wszystko idzie w biodra :/
No, ja tam nie narzekam ;D Ale znam dziewczynę, co jest znacznie grubsza ode mnie, a przy tym niemalże płaska jak deska. To dopiero dramat.
A widzisz, Violka szczupła, a cycki ma, takie życie jest nie fer, kolejny powód by jej nie lubić xxd
hahah no widzę fajny temat macie, też bym chciała być taka szczupła jak violcia, do tego fajne cycki ma hahah.
Ja też bym chciała być taka szczupła, wtedy jesz ile chcesz, nie musisz się martwić, że przytyjesz xxd Ach jak ja to znam
No dokładnie, ale może ma silikony? Dostała na dwunaste urodziny w prezencie od ojca milionera? XDD
To by wszystko wyjaśniało xxd Niegrzeczna Violcia tak oszukiwać ludzi xd A ja jej zazdrościłam;)
Nie ma czego, moim zdaniem z taką nieproporcjonalną sylwetką wygląda troszku dziwnie, ale co ja tam wiem. Już bardziej podoba mi się figura Naty czy Fran.
Ale jednak na Violkę wszyscy lecą, coś w tym jest. Biedne 12-latki, naoglądają się Violetty i popodną w anoreksję:)
Ależ mi się jej figura w ogóle nie podoba!
Nie ma to to bioder, tylko cycki i szerokie ramiona.
Phi... Cycki to ja też mam ^^
Może gdzieś jest... Ale ja poczekam :D I tak czekam na pojawienie się Ruggusia na twitterze, żeby mu powiedzieć, ze go kocham, jak każdego wieczoru :)
No ba, później on mi powie, jak bardzo mnie kocha i już spokojnie będę mogła oglądać, jak zarywa do jakiejś babeczki jego bohater w serialu :D
I tak ci się dziwię jak ty to znosisz, że twój facet mizia się do innych w serialu...
A tak wogule, to znikły wszystkie wielkie fanki Ruggiego, które miały tak wielce o niego walczyć, długo wytrzymały, aż jeden dzień, nie zniosły twojej konkurencji xxd
No, też zauważyłam, że spitoliły na drzewo :D Nie ma, z jedną niby pokój zawarłam, ale jakoś też się nie pojawia.
Cóż, mówiłam, że wystarczy trochę poignorować i się wykruszą :D
Och, Ruggi <3
Uważaj z Jorgem, bo jak się Zuzka pojawi to wiesz :D
W końcu on dla niej śpiewał "More tears" :D