PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Bo, po dzisiejszym odcinku wydaje mi się że raczej nie . Choć w sumie to dopiero 1 odcinek 2
sezonu gdzie występuje więc ,jeszcze dużo się może zdarzyć . Z obserwacji mam wrażenie że
,prędzej między nim i Ludmiłą coś ,się kroi . W zapowiedzi odcinka 47 miałam wrażenie że
wpadł jej w oko . lecz możliwe że mi się coś wydawało lub też wymyśla jakiś nowy spisek czy
intrygę .A co do Fran to jak ,się teraz zastanowiłam to może się jednak w niej zakochać . może
być tak ,że Fran zerwie z Marco z powodu że jedzie do Włoch ,choć nie wydaje mi się ze
pojedzie a ,jak już to na parę odcinków . No i ona wtedy może gdzieś w koncie płakać i
przypadkowo przechodzi tam Federico . Pyta się jej co się stało ? a ona wytrze łzy i będzie
udawała ze nic . będzie próbowała go zbyć ,iść żeby nie widział w jakim jest stanie . Ten
jednak nie daje za wygraną ,zatrzymuje ją i i mówi : Fran nie udawaj przecież widzę że ,z jakiegoś
powodu cierpisz . I wtedy ona po przyjacielsku mu się wygada . On daje jej jakieś rady
,pocieszy ją i potem ją przytula . I wtedy by mogli coś do siebie poczuć . Uroczo by było . Ale to są
tylko moje przypuszczenia i raczej tak nie będzie . A ty jak myślisz ?

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Raz dla ciebie zaśpiewał piosenkę i myślisz, że jest twój? Nie ręczę za to, że nie polecę za nim, gdy się do mnie uśmiechnie, to jest odruch bezwarunkowy xxd

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Nie masz zgody, idź se do Maxiego ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Pacz, bronię ci chłopa :D
Ale wiesz... Mówimy o aktorach, więc ona najwyżej do Facu może iść ;D
Maja Gambande
Nie jest źle :P

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Maxi, nie wiem, stanę na obcasach i będę wyższa ;p

ocenił(a) serial na 2
majka5454

TO JUŻ NIE MÓJ PROBLEM xDD Ile wzrostu ma Horhe? Chociaż przy moim 165 cm będzie pewnie o głowę wyższy co najmniej, i dobrze ;)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Horhe ma coś koło 180 cm - ja tak zakładam ;D
Facu ma z 173/4 :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Nie, to Horhe ma troszkę więcej.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Dziękuję, że przejęłaś się moim ważnym problemem życiowym xxd No, Jorge to kawał chłopa, do mnie też by pasował mam 163 cm ;)

majka5454

za chwilę Violetta nowy odcinek ale się cieszę :D