Pełen zajebistości <3
Leżę i płaczę ze śmiechu. W pierwszym momencie myślałam, że to Luke z Jessie, ale już nie pamiętam. + tłumaczą podobnie
do nas :) W kilku momentach były błędy, ale nie chce mi się narzekać. ~M.
A, stęskniłam się za Hepi Wajkingiem :3 Nieee, powiedz, a ja Ci powiem, czy moje podejrzenia były słuszne XD
My też myśleliśmy, ze będzie starszy, ale on dwadzieścia parę lat, prawie nic na lekcjach, a z chłopakami z liceum zakładał sie o wódkę.
To ty? Bo.gdzieś chyba gadałyśmy o tym jak kochamy 'słit focie' w lusterku z aparatem i bez koszulki w stylu Rugga, a skoro czytasz to forum to wydaje mi się, że o tej rozmowie myślałeś robiąć zdjęcie. ~M.
Do zrobienia tego zdjęcia zainspirowałaś mnie z Sarą i kimś jak pisałyście o umięśnionej klacie, słodkich oczkach Marco i tym jak Rugg robi sobie fotki z rączki.
Wiecie, ta klata oczywiście z photoshop'a
Oczywiście, że fotoszopa, ja umiem ledwo koło w paincie narysować (ostatnio się ogarnąłem, że jest takie coś na kształt koła, ale i tak wyszedł owal), ale podrobić klatę umiem.
Och, widzę jest więcej miszczów painta takich jak ja XDDD
Ale nie zaprzeczę, klaty przerabiasz świetnie XD
A widzisz, wygląda na prawdziwą Twoją. A może jest Twoja, tylko nas wkręcasz, a ja Ci wierzę-ale-tak-nie-do-końca? XD
Oczywiście, ale niestety fotoszop nie ukrył moich worów pod oczami z płaczu, że mnie wyrzucili i pączki się skończyły.