Pełen zajebistości <3
Leżę i płaczę ze śmiechu. W pierwszym momencie myślałam, że to Luke z Jessie, ale już nie pamiętam. + tłumaczą podobnie
do nas :) W kilku momentach były błędy, ale nie chce mi się narzekać. ~M.
A weź powiedz: trójtlenek chloru ^^ Boskie :D Nie wiem czemu mnie tak to bawi, jak już wszystko widziałam... To chyba te dubbingi, polski i wgl. wszystko ^^
Haha XD
Ej, skoro to taki superksiążę na superkoniu, to może mnie nauczy jak jeździć na koniu, bo zawsze chciałam to umieć XD
Anyway, to jest sooo smutne, że today wielu people miesza polish with angielski and później mówić mieszana language, zamiast narodowa language. A polska język... To trudna język, ale beautiful. Isn't it?
Przypomniało mi się "- Wbrew pozorom fajny z ciebie facet. - Taa. Pozory też mam fajne." ;D
A jak ;D Szpan na wsi, wszyscy zasuwają rowerkami, autobusami, a Maruś koniem :DDD
Ale tłumacz się potem ze spóźnienia "Booo... Koń mi uciekł i musiałem czekać na następny" ;D
Nie wypowiadam się, byłam dwa razy i nawet przypadła mi do gustu, choć nie przepadam za wielkimi miastami. Gubię się w nich ;D
Która jest ładna XD
Eeej, też się gubię w miejskiej betonowej dżungli. Ale mogłabym w takiej mieszkać XD
Eee, no bez przesady, Żelechów na pewno jest ładny, tylko Ty nie dostrzegasz tego ukrytego piękna XD