Wczoraj o tej porze był tu tłum ludzi, a dzisiaj cicho i nudno! No błagam Wassss, nudzi mi się :D
(tak, mamy za mało tematów)
JA JADE LUBIE TTYLKO JAK JEST GŁUPIA A NIE JAK JEST BIAŁĄ DAMĄ ALE MUSISZ PRZYZNAĆ ŻE ANGIE I MATIAS W OSTATNIM ODC ŻĄDZILI
Nie, całowała isę z Maxim - NIGDY jejj tego nie wybaczę, nadal mam odruch wymiotny.
Też tak sądzę, bo zazwyczaj jak ktoś o czymś myśli to najpierw jest on a potem jego myśli. Tak było na ich "randce". Maxi zaczął interesować się Cami, gdy ona zaczęła być smutna że nie ma chłopaka. Po tym jak Cami szczerze dziękowała Maxiemu za pomoc przy piosece on się nią zauroczył. Po tym ich tańcu Cami też się zauroczyła. Na randce kiedy Maxi ją obiął ona go pocałowała. Nic do siebie nie poczuli i koniec Caxi. Przez to wszystko tylko się od siebie oddalili, ale w najnowszych odcinkach są najlepszymi przyjaciółmi ( chcieli tego wcześniej ale jakby bali się spojrzeć na siebie)- to oczywiście tylko moje zdanie
Ale ja się cieszę, bo wolę Naxi
Wybaczcie, ale ja spadam. Nie chcę, ale muszem xxd Dobrej nocy wam życzę. BYE
Nie wiem... Nie wiem kogo, ale brakuje mi tego, żeby coś się działo! Wczoraj nie nadążałam z odpisywaniem we wszystkich tematach (a jako oficjalna spamowiczka nic nie mogłam pominąć) a dzisiaj ... null, żadnych ciekawych konwersacji, dyskusji, czy nawet kłótni! NiECH KTOŚ POWIE COŚ CIEKAWGO, BŁAAAAAAAAAAAAGAM!