PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Gdzie są wszyscy?

ocenił(a) serial na 3

Wczoraj o tej porze był tu tłum ludzi, a dzisiaj cicho i nudno! No błagam Wassss, nudzi mi się :D

(tak, mamy za mało tematów)

majka5454

No właśnie, druga klasa to już nie to samo co pierwsza, za rok matura :(

ocenił(a) serial na 2
zielona1218

Aaaa, nie dobijajcie mnie. Też idę do drugiej :(

tears_in_heaven

Oj tam, np u mnie nie było tak źle, ale to zależy od szkoły i nauczycieli xd

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Ja mam bardzo fajną szkołę, ale wiadomo, że druga klasa to już nie przelewki. Fakultety, te sprawy. No i wizja matury będzie mi pewnie spędzać sen z oczu ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Przynajmniej będziesz mogła w nocy oglądać Violettę ;) Patrz z optymizmem ^^

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja nie rozumieć hiszpański i po nocach musieć schlafen, niestety :(

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Juuuż za rok maatuuurraaa..
Znaczy tam było znów, ale nieważne :P

KeThA

A ty teraz idziesz do liceum, coooo? :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Noonnononono, sisisisi ;D Ja idę do liceum. Idem. Biegnem. lecem. Pendzem. ;D

KeThA

Na jaki profil ? :)

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

mat-fiz-inf :D bardzo ambitnie, czyż nie?
spoko, maturę i tak będę zdawała z: matematyki, fizyki, chemii, biologii oraz hiszpańskiego i historii muzyki ^^ Dodamy jeszcze wiedzę o tańcu bo to taka fajna rzecz! I będzie super (+ oczyffiście obowiązkowy polski i język - ang.) może jeszcze z włoskiego będę zdawała? Hm... Muszę to przemyśleć :D

A później zamierzam studiować na raz: na Akademii muzycznej - skrzypce; prawo, medycynę, iberystykę oraz filologię angielską :)

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

mat-fiz-inf :D bardzo ambitnie, czyż nie?
spoko, maturę i tak będę zdawała z: matematyki, fizyki, chemii, biologii oraz hiszpańskiego i historii muzyki ^^ Dodamy jeszcze wiedzę o tańcu bo to taka fajna rzecz! I będzie super (+ oczyffiście obowiązkowy polski i język - ang.) może jeszcze z włoskiego będę zdawała? Hm... Muszę to przemyśleć :D

A później zamierzam studiować na raz: na Akademii muzycznej - skrzypce; prawo, medycynę, iberystykę oraz filologię angielską :)

KeThA

WOW! :D

KeThA

Tego się nie spodziewałam :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Którego? :P
A tak serio to najchętniej bym poszła na to wszystko, bo to moje zainteresowania, ale trzeba coś wybrać jedno :(

KeThA

No na prawo to raczej nie pójdziesz po macie i fizyce, więc już ci jedno odpada :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Aaa nie powiedziałabym ;P Na medycyne teoretycznie też. Ale jak się chce to można :D

KeThA

Keciu, inżynierę możesz zostać jak German i zarabiać dużo kasy, wtedy byś miała na wyjazd do Argentyny/Włoch i na wesele swoje na 2000 osób xdd chociaż jak chces na medycynę to znam osobę która by cię podszkoliła z bioli i chemii xd

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Mieszka gdzieś przy Wrocławiu? :P
Rugguś płaci. Facet - ma utrzymywać dom i rodzinę :D

KeThA

Nie, mieszka na wschodzie Polski, a tym kimś jestę ja (biol-chem) xdd

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Haha, będziesz mi tłumaczyła chemię na forum :D Nie no, żartuję, dam sobie radę jak będę chciała ;d
Jak to o mnie mówią "zdolna, ale leniwa" ;) Cóż, nie będę zbyt skromna, ale mam zajebiaszczo dobrą pamięć ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Leniwa i zdolna, tak jak ja!

KeThA

Znam to, niektórzy mają zajebiaszczo dobrą pamięć szczególnie wtedy gdy nie trzeba nic kuć do szkoły xd

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Mi wszystko jedno co. Kiedyś (jak byłam młodsza, od 6-12 roku życia) uczyłam się grać na skrzypcach metodą Suzuki (grasz od razu z pamięci i ze słuchu, zero nut) i jak się później grało takie 15 minutowe utwory i coraz dłuższe to pamięć się rozwijała. Dlatego to dobra metoda nauki gry na instrumencie dla dzieci, bo poza słuchem muzycznym rozwija też pamięć no i uczy gry.
:D Co za wykład!

KeThA

Jak słucham muzyki to gram na niewidzialnej perkusji ze słuchu, z pamięci, bez nut xdd czy to się liczy jako metoda Suzuki?

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Obawiam się, że nie :D ALe dla twojej wygody może się liczyć ^^

KeThA

Ojej, robiłam coś takiego, coś tak wiekopomnego i nie wiedziałam, że to robię xd

KeThA

Nie będzie znów, chyba że będzie poprawka, ale mam nadzieję że nie będzie xd

ocenił(a) serial na 5
esteckiewicz1

Także klasa maturalna? :D
Matura + egzamin zawodowy chyba w ogóle nie wyjdę z domu :P

Violetowa00

No niestety... a jaki zawód, tak z ciekawości?

ocenił(a) serial na 5
esteckiewicz1

Logistyk.
I pomyśleć,że jakbym poszła do liceum to nie musiałabym iść dzisiaj do szkoły :D

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Hm... A wybierasz się potem na studia, czy od razu praca? A może napiszesz jakąś książkę? ;>

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dobry pomysł, oleje szkołe - napisze książke.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

No ba ^^ Mój kolega jest w moim wieku (ma 16 lat) olał szkołę - chodzi tylko do wieczorowej (1 na dwa tygodnie w weekend) i prowadzi własną firmę...

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Pracy to i tak będę szukała po szkole. Każdy się mnie pyta czy idę na studia ale ja nie umiem im odpowiedzieć :D jeszcze się muszę zastanowić.
Kiedyś chciałam napisać książkę :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

:)

ocenił(a) serial na 3
ocenił(a) serial na 10
KeThA

ocenił(a) serial na 3
ocenił(a) serial na 10
KeThA