http://www.youtube.com/watch?v=qWWgedYa3Hc&app=desktop
Mamy tutaj całą, piękną płytę Violci piosenek z 3 sezonu. Co o nich myślicie?
Osobiście uważam, że za angielski nie powinni się w ogóle brać xD Ten akcent rozpieprza.
Polecam piosenkę Fede, jest chyba 6, można się uśmiać :D
Żadna w sumie nie jest dobra...
Oczywiście tradycji musiało się stać za dość i ja sierota nie umiałam założyć jednego tematu xD Piszcie tutaj.
Piosenki Fede i Diego najlepsze :D
Robo-głosy Violi i Fran są fatalne :o nie wiem po co idą w strone takiego techno, no ale cóż.
Co do angielskiego w pełni się z tobą zgadzam :) lepiej nie komentować tego akcentu,
a szczególnie mnie drażni w piosence Tinki i to jak śpiewają "kłiiiin" jakoś tak dziwnie w tym 'Queen of dancefloor"
Słuchając Quiero i Supercreativa mam wrazenie, że Mechi i Martinie się piosenki pomyliły xD
Mi też, chociaż z tym "robo" głosem Mechi by brzmiała tak samo beznadziejnie jak brzmi w Quiero
Wgl ten refren w Quiero mi przywodzi na myśl jakieś melodie przedszkolne xD
hiszpanie generalnie mają słaby akcent.. i często dodają e przed wyrazem, bo nie umieją wymówić 2 spółgłosek na początku wyrazu ; )
No własnie strasznie słaby akcent i tu sie rodzi pytanie po co wgl się biorą za angielki?
Przecież hiszpański jest taki śpiewny :D
Moze lepiej nie ;) ja sluchalam i nie wiem czy to byla dobra decyzja xD Wgl Tinki w tym jej "underneath.." nie rozumiem co śpiewa. W pewnym momencie ja tam slysze "behind this ass" i umieram ;p chociaz rownie dobrze moze tam byc "grass" albo "glass" ciezko zgadnąć xd
ja jeszcze nie słuchałam i tak szczerze to mi się do tego nie pali, może posłucham jak wrócę z wakacji xD
Angielskie piosenki są dziwne. A co do podkładów, to dla mnie zbyt mocno przerobione. Piosenki Diego i Ruggero najlepsze <3
Piosenka Diego jest spoko. Co do tego inglisza - po prostu chcą, żeby piosenki się przebiły na amerykańskim rynku. Ech..
Wiedziałam że płyta nie będzie tak dobra jak z pierwszego sezonu, ale ta jest tak słaba, że aż trudno uwierzyć. Ewentualnie znośne jest "En gira" i "Ser qien soy". A ja się tak cieszyłam że Mechi będzie miała własną piosenkę, a oni mi tu takie coś...
Tak właściwie to dlaczego oni na siłę wciskają tam wszystko co dało się przerobić komputerowo!?
Mam tylko nadzieję, że to będzie to tak jak w I i II sezonie, i albo zrobią drugą płytę, albo nagrają jeszcze kilka piosenek, których z jakiegoś powodu nie wcisnęli na "Gira mi cancion".
Supercreativa, Boże...
Mechi to refren w tej piosence ma jak w jakiejś znanej mi przedszkolnej pioseneczce ;o
Ogólnie jej brawa nie pasuje do czegoś takiego
Z tym refrenem mam tak samo ;D
A jej barwa rzeczywiście jest taka, że nie pasuje do wszystkich piosenek ;/
Wiem że jestem nieobiektywna, ale sama świadomość że śpiewa to Mechi... no i jakoś tak bardziej się ta piosenka podoba xD
Też tak mam, ale jednak wolałabym gdyby zostali przy hiszpańskim i 1 i 2 sezonowych klimatach muzycznych
Mnie podoba się piosenka Fran, ale raczej ze względu na wykonanie.
En gira też nie jest tragiczne.
Diego tez dobrze zaśpiewał. :)
Reszta piosenek to... cóż...
Wiem, że napisałam to samo w tamtym temacie, ale wtedy jeszcze nie zauważyłam tego i nie wiedziałam, żeby pisać w tym.. ;)
Wszystkie, prócz En gira, które jest znośne, są genialne! Najlepsza płytaa *-*
Moje ulubione to encender nuestra luz, descubri I underneath It all *-*
Na 2 miejscu ser quien soy i królowa parkietu, na trzecim A mi lado, piosenka Fede i friends till the end <3
I underneath it all i piosenka Fran są świetne. Mnie osobiście podoba się jeszcze kawałek Fede. Płyta nie jest taka znowu kiepska bez przesady ;)
Nie jest zła, ale poprzednie były znacznie lepsze, Underneath it All by było fajne gdyby nie irytował mnie akcent Martiny