PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nazywam się Gośka i jestem nowa na tym forum.

KarolciaLovciaDielari

fajnie razem wyglądają? Bo nigdzie nie natknęłam się na jakąś wzmiankę o nich

ocenił(a) serial na 2
Gosia1_7

Tu jest pełno od Dielari. Jest poruszana prawie w każdym temacie, co nie dziewczyny?

ocenił(a) serial na 10
Gosia1_7

Proszę. Miłych wrażen :D
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Hmm...,2346573

Gosia1_7

Proszę, tu pełna rozkmina dziewczyn: http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Hmm...,2346573

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Równo ze mną napisałaś to samo. Mam się bać ?
Wisz, że Diego jest za Realem ? Ale lubi Messiego <3

KarolciaLovciaDielari

Tak. Że zostałam zarażona Dielari xd
Tyle dobrego xd
Realu nie lubię xd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Może przeczyta i się nawróci :D
Ralu nie da się lubić... Barca ♥

KarolciaLovciaDielari

My mamy dar przekonywania xd
Teeeż jestem za Barcą. I za Liverpoolem :3
Od zawsze za jednym i drugim <3

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Ostatnio polubiłam Liverpool, ale mój brat ich nie trawi :D
Wczoraj przegrali no nie ?

KarolciaLovciaDielari

Tak. Kurde, przegrali dwa mecze z rzędu...
Najpierw mecz z Manchesterem City, co się tu komuś żaliłam jak to można było spalonego przy czystej sytuacji odgwizdać. A wczoraj z Chelsea.
A miałam nadzieję, że The Reds wygrają, bo pierwszego gola w końcu Skrtel strzelił, a tu potem dwa gole Chelsea.
Ale i tak się cieszę że mają to czwarte miejsce, w tym sezonie radzą sobie świetnie, może się w końcu przebudzą po kilku latach zastoju.
Sorki, że tak się rozpisałam xd Po prostu za L'poolem jestem odkąd pamiętam :3 YNWA!

esteckiewicz1

Lubicie piłkę nożną?

Gosia1_7

Taktaktak xd
I ja też skoki. I F1. A propos, biedny Schumi...
Ach, i nie zdziw się, my tu chyba o wszystkim gadamy xd O książkach, piłce, skokach, swego czasu o NDiNZ, niektórzy o GoT, nawet kiedyś o polityce się trafiła rozmowa xd

ocenił(a) serial na 10
Gosia1_7

Kocham, jak większość sportów.
Polacy potęgą w skokach, nie sądziłam, że dożyjemy takich czasów.
A ty ????

KarolciaLovciaDielari

Potęga :3 Ale Obersdorf dotąd niezdobyty xd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Nooo, ale Kamil nie lubi podono tej skoczni. Teraz będzie lepiej. Wyobrażałaś to sobie żeby szęściu polaków skakało jako drudzy w swoich parach. To było marzenie.

KarolciaLovciaDielari

Nawet Małysz nigdy nie wygrał na tej skoczni, jakaś klątwa to jest, że żaden Polak na niej nie wygrał xd
Teraz mamy drużynę jak marzenie! I do tego dosyć równo skaczącą :3
A wiesz co było wczoraj dla mnie największym zakoczeniem? Jak usłyszałam, że w przedostatniej parze jako pierwszy skoczy... Martin Schmitt! Pomyślałam wtedy: "To on jeszcze skacze?!" I wielkie zdziwienie xd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Może i klątwa. Oglądałaś moze biegi, Jaśkowiec mnie zaskakuje. Wiem, że to jest chyba najnudniejszy sport z zimowych, ale jakiś sentyment mam :D

Martin i to z kim z Kasaim - kocham go

Ahonen, Schmit, Kasai i ten drugi japonczyk Okabe ? Małysza brakuje

KarolciaLovciaDielari

Oglądałam :3
Jestem o tyle dziwna (tak mi znajomi mówią xd ) że uwielbiam sporty zimowe. Najbardziej skoki, biegi (i damskie, i męskie), biathlon (też damski i męski) no i oczywiście hokej na lodzie :3

Jaśkowiec jest wielką niespodzianką! Ale ja się śmiałam wczoraj, jak w ćwierćfinale Francuzka Jean z tą Słowenką się wyrżnęły tuż przed linią mety, a Jaśkowiec jakby nigdy nic wjechała sobie pierwsza na metę xdd

Jakby jeszcze Hannawald i Sigurd Pettersen wrócili, to bym wgl z tego zaskoczenia odleciała xd

A Ahonena lubię :3

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Kocham biathlon, Jarońskiego i Wyrzykowskiego. Martin Furcade <3. Jeszcze Narciarstwo alpejskie.

Ja też. Rozwaliło mnie to. Ale w tym półfinale to odleciała.
Mało by brakowała, a Starega by awansował.

Haha no. I znajac życie byliby najlepsi.
Ahonen, kto by pomyslał, że Finlandia tak nisko się zniży, że on bedzie ich najlepszym skoczkiem.

KarolciaLovciaDielari

Teeeż lubię Fourcade xd I jeszcze Svendsena, Bjoerndalena, Lindströma (taaa, ta moja słabość do Skandynawów :3 ) i Ustjugowa xdd

Szesnasty był Staręga, tak? Dobrze sobie nawet radzi xd

Ech, gdzie te czasy, kiedy fińskich skoczków było od groma, gdzie te czasy, gdy skakał Matti Hautamaeki i nieobliczalny Harri Olli...

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Tak, tak Bjoerdalena kocham. Zawsze mu kibicuje.

W sumie nie wiem, który był. Faktycznie dobrze :D

A mi brat wczoraj mówił jak to finowie przed skokami se popijali i jak w Planicy sie wtedy Ahonen wywrocił to był pijany :D
Olli mnie zawsze rozwalał. Najlepsze było jak skakał na bule. To był dziwny skoczek.

KarolciaLovciaDielari

Też to słyszałam xd Ogólnie kibicuję i bardzo lubię Finów, są ex aequo u mnie z Norwegami. Na pierwszym miejscu u mnie oczywiście Polacy :3

Ej, niedługo zimowe IO. Skoki, biegi, biathlon i hokej naraz. Kiedy ja będę lekcje odrabiać, jak to w telewizorni będzie leciało? XDD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Dla mnie wszyscy tylko nie Austriacy. Cieakwe, czy Simi zaś namiesza na IO.

Ile jest godzin roznicy ? Noo, a w czerwcu mistrzostwa. Vamos Argentyna !!!!!
Szkoda, że mi ferie nie wypadaja na igrzyska jak to bylo ostatnio.

KarolciaLovciaDielari

Ja z Austriaków lubię tylko Morgiego xd Wczoraj dobrze skakał, mimo że ostatnio się pokiereszował.
Simiego też lubię, oby namieszał xd Jak tak dalej będzie skakał, to kto wie, może piąty medal olimpijski się szykuje?

Wydaje mi się, że dwie albo trzy, ale tak konkretnie to nie bardzo wiem.
A jak będzie mundial to do tyłu będzie... ale będzie lato, to może będzie można i w nocy oglądać xd
Mi wypada po feriach akurat IO.

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Tak Morgi jest ok. W koncu to przez niego mamy ten medal. Simi, nasz Harry Potter. Tylko nie ma Malysza, a on zawsze stoi na podium IO jak jest Malysz.

Zazdrosze mojemu bratu bo bedzie miał wolne po maturze.
Ale nic bedzie sie oglądalo.

Mi tez tak jakos. Mam w pierwszej turze :D

KarolciaLovciaDielari

Może teraz na podium będzie któryś z Polaków? Zobaczymy, może jak jakiś Polak będzie drugi to Simi będzie pierwszy xd

O, ja też mam wolne po maturze :3

Też mam w pierwszej turze, druga połowa stycznia xd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Albo na odwrot. Polak pierwszy, Simi drugi...

To Wam zazdroszcze :D

Aha to fajnie. Ja tu mialam zamiar na nartach sobie pojeździć, a tu wiosna. Co to sie dzieje...

KarolciaLovciaDielari

Ooo, o taką kolejność bym się nie obraziła xd

Ale słyszałam, że od drugiego stycznia ma być śnieg z deszczem. Może w końcu sam śnieg przyjdzie...

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

To jest jakaś nadzieja. Wierzmy, ze przyjdzie :D

KarolciaLovciaDielari

Tak xd
Lubię śnieg :3

ocenił(a) serial na 10
Gosia1_7

Owszem. Barca. górą :D

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Hahahaha rozwalił mnie ten "spalony" takie błędy. *wow*
Nie wiem czemu, ale lubie to nazwisko "Skrtel". Dziwna jestem.
A kto jest pierwszy ? Arsenal ?

KarolciaLovciaDielari

Na oko pół do półtora metra brakowało do spalonego, potem cały dzień zła chodziłam jak to zobaczyłam...
Skrtel - lubię i zawodnika, i nazwisko. A do tego jest Czechem, a ja Czechów lubię xd
Tak, Arsenal jest pierwszy. Potem Man City i Chelsea.
Ojej, myślałam LFC jest czwarty, a tu paczę że piąty, bo Everton go wyprzedził jednym punktem :c
A na szóstym MU goni czołówkę...

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

I to w Angli, a oni to podobno tacy do przodu :D Nie dziewie Ci się miałabym tak samo.
Fajny jest :)
Czyli same potegi.
Tak, to źle i to jeszcze Everton...
Dopiero teraz się wzieli za grę, ciekawe jak to się wszystko skonczy. Jest ciekawie.

KarolciaLovciaDielari

Potęgi, ale nie powiem, dla mnie LFC najfajniej na pierwszym miejscu wygląda xd
Słyszałam jakoś z miesiąc temu o tym, że Rooney ma konflkt z nowym trenerem MU - Davidem Moyesem i chciał chyba odejść. Ale coś ostatnio za bardzo o tym nie słychać xd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Hahaha, ale i tak zrobili progres patrzac na zeszly sezon :D
A to ciekawe... jakoś sie musieli dogadać. SAF to był menadżer i jego żucie gumy.
Ale to już było ;/

KarolciaLovciaDielari

I słynna 'suszarka' xd
Sir Alex to był gość. Chyba długo takiego drugiego trenera nie będzie.
A jeśli chodzi o LFC, to mieli ostatnio kilka takich słabych sezonów. Do tego stopnia, że w jednym w około połowie sezonu znajdowali się w strefie spadkowej (!), by ostatecznie wylądować na dziesiątym miejscu...
Ale ja byłam, jestem i będę z nimi zawsze, jak przegrywają i wygrywają :3

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Fakt, to był geniusz.
Ale po kilku suchych latach może nadeją teraz bogate :D. Dobrze bedzie jak do LM awansuja.
I to sie nazywa prawdziwy kibic, a nie jakiś sezonowiec.

KarolciaLovciaDielari

Się teraz niektórzy śmieją, że Moyes kiedyś, jak jeszcze był trenerem Evertonu, powiedział, że Everton będzie wyżej w tabeli od MU i się sprawdziło - Moyes jest trenerem MU, a tu Everton jest wyżej xdd
No najwyższa pora awansować xd Ostatni puchar LM był chyba... siedem lat temu? Troszkę dawno xd
Weź, wymarzony finał LM - Barca vs LFC. Aż nie wiedziałabym komu kibicować xd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Hahaha no faktycznie :D

Pamietny finał i "Dudek dance" . Teraz nie pamietam czy to oglądałam, ale chyba tak. Cos mi sie kojarzy :D

No byś miała dylemat. Ja bym tak miała jakby BvB grało z Barcą.

KarolciaLovciaDielari

Ach, pamiętam, było 3:3 xd
Dudek bronił karnego, a potem wieeelka radość :3

BVB nawet fajne, ale z ligi niemieckiej chyba wolę Bayern, do tego teraz prowadzony przez naszego Pepa Guardiolę xd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

BVB ma ten problem, że nie mają ławki. Praktycznie cala obrona wyleciała i jeszcze kilku zawodnikow i już im gorzej idzie. Bayernu nie pokonaja. Nie łudzmy się. Pep <3

Ciekawe jaki bedzie final tegorocznej LM. Oczywiscie Barca musi zagrac.

KarolciaLovciaDielari

A jak jeszcze Lewy odejdzie do Bayernu, to przyszłość BVB zbyt różowo nie widzę, chyba że kogoś nowego ściągną.

No własnie, z kim to Barca może zagrać? xd
W lutym Real gra z Schalke, liczmy na to, że Schalke przejdzie dalej, chociaż pewnie tak nie będzie xd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Kocham tę druzyne i nie chce aby tak szybko sie skonczyła. Nic, zobaczy się :D

Chociaz ja bym chciala Gran Derby w polfinale. Jak 3 lata temu. I ten gol Messiego <3

Ale i tak nie wazne z kim Barca ma to wygrać !!!!

KarolciaLovciaDielari

W sumie tak, Gran Derbi w finale to dobry pomysł, ale dopiero w finale. W ćwierćfinale już mniej xd

No, Barca, alb LFC, albo w Twoim przypadku BVB!

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Pożyjemy, zobaczymy...

Może kiedyś moj Ruch Chorzów. Ale to bardzo daleka i malo prawdopodobna przyszlosc. Pomarzyc mozna. Moj brat ma teraz waty bo radni zdecydowali, ze beda grac na Slaskim. Tylko jak oni chca zapelnic taki stadion.

KarolciaLovciaDielari

Hahaha, może, kto wie xd
Mam nadzieję, że może kiedyś w końcu jakaś polska drużyna zagra w LM, i życzę Ci, by był to Ruch Chorzów :3

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Dziękuje bardzo :D
A ty komu kibicujesz w naszej ekstraklasie ?

KarolciaLovciaDielari

Tak szczerze, to przyznaję się bez bicia, nie kibicuję żadnej konkretnej polskiej drużynie. Tylko ogólnie czasem ogarnę wyniki kolejek xd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Aha. Nie no ok.
A jaką masz najblizsza druzyne w twojej okolicy ? Pasowaloby w koncu by ktos awansowal do LM. Bo Polska to nie jest przeciez jakis zacofany kraj bez tradycji. To u nas sport narodowy i zebysmy nie mieli porządnej druzyny. Wstyd :D