Tak najbliżej, chyba Jagiellonię xd
U nas to chyba wszystko to sport narodowy, jak ktoś sukces w jakiejś dyscyplinie osiągnie to już na nią u nas booom jest xd
Ale chyba gała wygrywa. A szkoda, tyle orlików, a reprezentacja...
Gdzie te Orły Górskiego...
Jaga powiadasz :D
Dokładnie to samo mawiam. Sukcesy w siatkowce to od razu sie zaczal trend na ten sport. Tenis tak samo. Polacy na Wimbledonie i zainteresowanie mediów itp. Denerwuje mnie to
Kazdy sport powinien byc dorze sponsorowany przez Panstwo, a nie jak dopiero sa sukcesy.
Haha ta reprezentacja :D
Za kazdym razem jest to " w nowym rankigu fifa Polska zajmuje najnizsze miejsce w histori "
Nooooo. Szkoda, że te czasy to przeszlosc i to tak odległa...
Albo ostatnio ten booom na ręczną. Ja kibicuję od zawsze zarówno damskiej, jak i męskiej reprezentacji, a słyszy się o nich w TV przy okazji jakichś sukcesów na mistrzostwach...
Weź, dzisiaj zajrzałam na stronę FIFA, to już nie są na 78, tylko na 76 miejscu! Dwa miejsca do przodu! Musimy to oblać XD
Prowadzi Hiszpania przed Niemcami i Argentyną. Aż 4 zespoły z Ameryki Pd w pierwszej dziesiątce!
Gosia, uważaj, bo jak cię Karolcia i Skai zaczną przekonywać, to zaraz uwierzysz xd
Przykładem ja xd
Nie bo taka ze mnie pisarka jak piosenkarka- największe drewniane ucho w szkole:((((
A ty może masz ?
1. Naxi, Marcesca, Femiła i w sumie wszyscy występują ale to są główne ^^
2. Dienaty ( Diego i Naty ) i Femiła. Na tym są dorośli i nie jest on związany ze Studio21/On beat.
Cześć, jestem Skai. Moje pytania widzę już padły, więc powiem tylko - cześć. :)
Będą z Ciebie ludzie. Lubisz Angie, Germangie, Diego. Wydajesz się dobrym materiałem na filmwebowiczkę. :D Nie martw się, do Dielari też Cię przekonamy.
SOML jest piękne. Lubię jeszcze Moments, Best song ever, Little Thing, Summer love, They dont know about us i wiiieeelee innych :D
Nie nic..., ale ja się staram, a ty mnie tak demotywujesz :D
Żartuje oczywiście.
No i prawidłowo. :D
Oglądam jakiś 10 odcinek Violki, czy tam 11. Niezłą bekę mam z tego. XD
Taa, pierwszy sezon. Eee... A. przyniosła G. teczkę na spotkanie i przy okazji zaliczyła glebę na zuepłnie prostej drodze, wpadając na niego. Potem pokazali ich razem na tym spotkaniu w TV, zobaczyła to Jade, zrobiła Geremkowi scenę zazdrości bla, bla, bla. Olga ciągle mówi Ramaszkowi, ilu to A. ma zalotników, a on tylko "przestrzeń osobista, przestrzeń osobista". :D
Wtedy wszystko było jeszcze takie proste. :)
Ach te wspomnienia... wszystko mi sie przypomniało :D
Piekne czasy, po co oni to tak skomplikowali ? Po co ?
Jeszcze te genialne konfrontacje Angie-Jade. :D
No właśnie. Po co? Czekam na "todo vuelve a comenzar" w Polsce. Chciałabym zobaczyć w TV odcinki od pierwszego.
Nasze kochane :D one sa boskie.
Ja też, troche powspominać i sie podziwić. Do 3 jeszcze daleko, tym bardziej u nas.
Ja ogólnie nie lubię Germana, ale widziałam go w parze z Esme.
A Pablangie wprost kocham <3
Cała rodzina Castillo mogłaby wyjechać gdzieś na inny kontynent. Serial bez nich nie byłby wcale gorszy.
Wątek violetty jest najnudniejszy. Moglibyby dawać więcej o np. naxi, marcesce , fedemile . Na pewno by było lepiej:)
Zgadzam się. Ale w końcu to Violetta, one jest taka piękna i cudowna, jak można jej nie kochać?
Wkurzają mnie problemy Violetty typu: "Och, ach jestem taka biedna, dwóch chłopaków do mnie zarywa, co ja zrobię, Diego mnie pocałował, to najgorszy dzień mojego życia, o boże zgubiłam swój różoffy pamiętnik, Angie rzuć pracę i wszystko i przyjedź do mnie, bo to koniec świata normalnie".
Taka dziewczyna jak ona zginęła by w normalnym świecie. Ale to Violetta, jak można jej nie kochać? XD
Dlatego u mnie jest to wyraźnie pokazane. Nikt jej teraz nie lubi, wszyscy zajęci są nową uczennicą z Ameryki, a sama Violka jest zapatrzoną w siebie egoistką. I tak ją pewnie niedługo usunę z opowiadania. Wyślę ją do Angie :D