PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6710
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Hej :)

ocenił(a) serial na 6

Nie wiem czy jest tu jeszcze zwyczaj przedstawiania sie, ale jestem Paulina, mieszkam w Radomiu i mam 15 lat :)
Czytałam wasze wypowiedzi, ale nie miałam konta xD jestem Stan, Arianator, Potterhead i Barcelonista. Z Violetty najbardziej
lubię Angie, Diego i Fede, a moim ulubionym parringiem jest Fedemila i Pablangie <3 no i jeszcze Dielari ^^
nie wiem co jeszcze napisać... kocham horrory, słucham wszystkiego po trochu, a najbardziej rocka :)
no i jeśli ktoś z was ma aska to poprosze o linka ;*

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

No i dobrze, że tęskniłaś, bo mamy ploteczki do nadrobienia! Ewcia też wpadnie na naszą comiesięczną herbatkę, dobrze? :D

KeThA

Dobrze :D a właśnie Ewcia kiedy nowy rozdział ? :)

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

u niej pod jakąś odpowiedzią to pytanie zadaj, bo nie zobaczy :D

KeThA

Taaak, mam wstępnie zaczęte, jak Sebuś szkoli Cię we władaniu mieczem (tym metalowym XD żebyś sobie czegoś nie pomyślała XD).
Też się stęskniłam :D

A, no, zapomniałam powiedzieć Paulinie, kim jestem w rodzince.
W naszej kochanej rodzince jestem ciotką wszystkich XD Mam dwóch mężów - Pawełka i Rafałka, troje dzieci, pięciu zięciów i chyba wnuczkę. Mam siostrę Adę, zaginionego brata Marka, zaginionego brata Magdę i zaginionego brata Julkę XDD
Spoko XDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

My sobie urządzamy z Adą pogawędki w kuchni z herbatą xD Mogłabyś kiedyś wpaść swoją drogą, z Rafałem i Pawełkiem - pogadaliby z Jakubem, on się ostatnio mundialem przejmował - dobry człowiek, był przeciw niemcom XD

Uuu, przypomniało mi się, jak to miało wyglądać. Koń Camila ^^

KeThA

W czyjej kuchni? xdd
Adzia jest moją siostrą, dlatego nie wiem, czy jej kuchnia nie jest przypadkiem i moją. Chyba nie, ale zawsze można ustalić xd Wpadniemy, wpadniemy. Pawełek ma urlop i ja też (wieesz, pracujemy w Studio razem xd), a Pawełek wrócił z trasy. Dzięki za zaproszenie!
Też się przejmowałam mundialem, przecież kibic ze mnie!
Z tym, że ja wręcz nie znoszę reprezentacji zarówno Brazylii, jak i Argentyny, więc kibicowałam Niemcom. XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

CO?! o.o Nie wierzę, zawiodłam się :C Jak mogłaś :( Świat się pomyyyyyyyyyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiił...

Nie no, nie meiszkacie chyba razem. Przecież Pawełek tyle zarazbia, Ada jest po ślubie, no błagam. A to czasem u mnie, czasem u Ady, zależy, wiesz... Ale herbatak raz w miesiący mast bi. Wiem, że pracujesz w studio. Odpoczynek się przyda. Gdzieś jedziecie razem na wakajce? Hawaje? :D

KeThA

Ta już sobie chłopaków do domu zaprasza...

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Czy ty mnie, przepraszam, o coś podejrzewasz?

esteckiewicz1

Ewa kiedy nowy rozdział planujesz ? :)

zielona1218

Nie wiem, niestety.
Monika jest na obozie i został jej do napisania jeden fragment rozdziału, a mi pozostało dokończyć swój fragmencik.
Myślę, że jak wróci to szybko powinnyśmy się z tym uwinąć :>

esteckiewicz1

O to fajnie już nie mogę się doczekać :)
Nawet starszą siostrę wciągnęłam w te wasze opowiadania :D

zielona1218

Uaaaa... Dzięki za miłe słowa <3
Nawiasem mówiąc, wczoraj wróciłam!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 6
esteckiewicz1

Miło cię poznać :) ja kibicowałam Argentynie, bo kocham Messiego, ale w sumie taki finał obstawiałam :) ogląda ktoś Na dobre i na złe? :3

ocenił(a) serial na 3
syrena_z_mako

Ja oglądam :3 Wiktorę z kim shippujesz? ;>

ocenił(a) serial na 6
KeThA

No z Adasiem, oczywiscie :)

ocenił(a) serial na 3
syrena_z_mako

No swój człowiek :3 Mogę Cię lubić :D
Co myślisz o potencjalnym rozejściu się Hany i Piotra? Osobiście chyba by mnie szlag trafił xD

ocenił(a) serial na 8
syrena_z_mako

Hej, jestem Julka, ale i tak wolę cecylia (koniecznie z małej litery). Ogólnie z Violetty najbardziej lubię Angie, Jade, Pabla i Gregoria. No i Fede jest słodki. Jestem wielką shiperką pairingu Pablorio. Poza Violettą oglądam także seriale tj. Supernatural oraz Sherlock. Słucham głównie rocka, heavy metalu i muzyki alternatywnej. Również jestem Potterhead. Na forum ostatni raz udzielałam się chyba z rok temu, toteż witam po długiej nieobecności.
Mój ask: LiveInWonderlandSSLL
Witamy.

ocenił(a) serial na 3
pani_cecylia

Witaj, zacna niewiasto xD Rzeczywiście dawno Cię nie widziałam ;>

ocenił(a) serial na 2
syrena_z_mako

Dobra. Kultura wymaga, żebym też się przywitała.
Jestem Zuzka, wielokrotnie wspominana przez co niektórych (Sebek, znasz 8 przykazanie?).
Znajomość ze mną to zaszczyt - warto to docenić!
Możesz mnie zapamiętać jako "tę dziwną", co ma chorą psychikę, jest uzależniona od kawy, słucha metalu i rocka oraz różnych innych różności, czyta książki, nie jest mugolem, kocha Naxi, Pablangie i swoją siostrę (Sarenko, tak! To ty!). Nie lubi: malin, disco polo, Tinki i swojego szwagra.

Co do aska: mam, nowiuteńki. Siedlisko spamerów. http://ask.fm/TirsInHewen

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

1. Mówiłam to Sebastianowi
2. W końcu jesteśmy z rodu Heredia, to zobowiązuje ^^
3. Jesteś dziwna, to prawda.
4. Też Cię kocham
5. Ask to siedlisko debilek, a nie spamerów xD

KeThA

Nie mówiłaś xD

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Dobra, nie TObie, ale o Tobie:
". I nie jest idolem Zuzki.
Nie ufaj mu ;>"

KeThA

I nie mówiłaś, tylko pisałaś ^^

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Jak Cię nie zamordują za granicą to zrobię to osobiście, gdy już wrócisz.

KeThA

Z naszego związku chcesz nekrofilię zrobić? ;o

ocenił(a) serial na 10
syrena_z_mako

Hejka! Jestem Kinga. :)
Również uwielbiam Diego, Angie, Dielari i cykl ''Harry Potter''. ;D

użytkownik usunięty
syrena_z_mako

Hej! Ja jestem Kuba jeden z chłopaków na tym forum (których jest mało). Moja ulubiona para to Naxi i Pablangie :)
Oprócz Violetty, której długo nie oglądałem, lubię jeszcze Sherlocka i Once Upon a Time.
I ma pytanie. Stan to fan filmu, serialu czy czegoś innego? Jest ciekawy :D

syrena_z_mako

Justyna, za 32 dni skończe 14 lat. Uwielbiam Fran i Angie. Lu też jest fajna, Diego też :3 Stwierdziłam niedawno, że Marcesca mi się przejadła i polubiłam Diegcesce (a promo mnie jeszcze bardziej przekonało). Lubię jeszcze Naxi i Pablangie <3 No i Dielari <3 A z aktorów najbardziej lubię Lodo, Clari i Diego.
Zwariowana troszkę, lubię żelki i spaghetti, robię wszystko na ostatnią chwilę i słucham wszystkiego, ale najczęściej rock i alternatywa.
Witaj w naszym gronie :)

ocenił(a) serial na 3
syrena_z_mako

Jestem Ania mam 18 lat, uwielbiam sagę o Harrym Potterze, serial Once Upon a Time, książki Nicolasa Sparksa. Violkę od 2 sezonu przestałam oglądać, a 1 sezon uwielbiałam, mój ulubiony parring to Naxi, Pablangie. Ulubiona postać z V to Diegito, niestety Violettę w 2s znienawidziłam, jak większość osób, a słucham to co wpadnie mi w ucho.

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

Jezu, jakie podobne jesteśmy :3 miło cię poznać <3

ocenił(a) serial na 3
syrena_z_mako

Wzajemnie Paulino :D

ocenił(a) serial na 10
syrena_z_mako

Hola ! Mam na imię Karolina :D. Lat 15, dużo tu tego rocznika. Moje pary : Germangie, Naxi, Bromi, Ramallga, Fedemiła.
Ulubieni aktorzy, oczywiście - Clara, Diego, Alba i Lodo. Chociaż ja wszystkich lubię, Tinkę troszke mniej, ale ma u mnie szanse.
Zainteresowania : Chemia, Biolgia, Matematyka, Sport - w każdej postaci. Najbardziej piłkę nożną, tenis i biathlon, ale również : siatkówkę, piłkę ręczną, kolarstwo, lekkoatletykę, skoki narciarskie, narciarstwo alpejskie i dużo, dużo więcej...
Lubisz Barcę ? Już Cię lubię. Barca najlepsza ! No może jeszcze Ruch Chorzów...
Muzykę lubię różną, NDiNZ oczywiście. Ogòlnie lubię wszystkie medyczne seriale. Nie wiem czy to znak...
A i o Dielari nie wspomniałam, a to najważniejsze, więc wielbię Dielari. Zresztą po nazwie byś rozpoznała.
Bpdajże jestem córką Sary, jak się nie mylę :D.
Witaj na naszym forum !

ocenił(a) serial na 6
KarolciaLovciaDielari

Hej:) ty też uważasz że Ronaldo jest brzydki? hehe xD

ocenił(a) serial na 3
KarolciaLovciaDielari

Jak możesz wątpić, czy jesteś moją córką?! Oczywiście, że jesteś! ;D

ocenił(a) serial na 10
syrena_z_mako

Heloł :D Rzadko tu bywam, bo wciąż gubię hasło, ale to nieistotne XD Więc... Jestem Bangie, znana też jako B. Uwielbiam Angie, Diego, Beto i uwielbiałam Braco. Lubię też Federico i wielu innych bohaterów, ale nie mam siły się rozpisywać (jestem mega leniem, szczerze mówiąc). Parringi: Germangie (bo tak XD Pablangie też może być w ostateczności), Naxi (!!! to bardzo ważne, bo zawsze byłam za Caxi), Maresce, Fedemiłe i Leomasa (jak inaczej XD).
Teraz krótko o mnie: wierny kibic Barcy, Potterhead, osóbka zakochana w matmie, fizie i historii, fanka OneRepublic, Coldplay, Imagine Dragons i te klimaty (+ dziwne piosenki Miki). Czczę piłkę nożną, a szczerze nienawidzę siatki. Oprócz tego zacnego serialu, oglądam "Dawno, dawno temu" i seriale kryminalne/detektywistyczne. Bo tak XD Nadużywam emotek i mam kiepską pamięć XD Co jeszcze... Dielari <3 Piszę ze Skailes bloga (beztalencia też mogą XD). Oto nasz ask (Skai nie podała, więc ja muszę XD): http://ask.fm/Angielers
Miłego dnia i... Witamy :D

ocenił(a) serial na 2
Bangie

Naxi! *.* Mamusia jest z ciebie dumna!

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

Hej, ty jesteś Zuzanna? ;)

ocenił(a) serial na 2
syrena_z_mako

Tak mnie rodzice nazwali. :D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Widzisz, mamo? Przestawiłam się :D Wróciłam na drogę światła

ocenił(a) serial na 6
Bangie

Bardzo mi cie poznać <3

ocenił(a) serial na 3
Bangie

OOOOOooooooo o.o Nienawidziz siatkówki? o.O
Sprowadzimy cię jeszcze na dobrą drogę ;>

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nienawidzę, szczerze jej nie znoszę :D Próbować zawsze można XD

ocenił(a) serial na 3
Bangie

Ja nienawidzę nogi ;> Teraz wychodzi film o siatkarzach :3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Kocham nogę :D I będziesz mi puszczać film, aż się przekonam do siatki? Moja koleżanka już próbowała XD

ocenił(a) serial na 3
Bangie

Nie będę xD Po prostu się zachwycam :3

syrena_z_mako

Arianator *.*
lubię arianators haha

ocenił(a) serial na 6
syrena_z_mako

Witamy, ja jestem Karolina. Mam 13 lat. Kocham książki(w tym Harrego Pottera) i sama piszę opowiadania. Serial już przestałam oglądac parę miesięcy temu. Moimi ulubionymi postaciami są: Lena, Fede i Fran. Też jestem za Pablangie <3
Muzyka- głównie rock i punkrock.
Mam nadzieję, że będziesz się dobrze czuła na forum ^^

syrena_z_mako

Ahhhhh.... Jak ja się stęskniłam za takimi tematami...
Jestem Monika, w sierpniu skończę 15 lat (zacny rocznik 99').
Cóż, Violki nie oglądam, fiu fiu prawie od roku. Za to NDiNZ wielbię. Adasia najbardziej <3
Ubóstwiam Pottera, piłkę nożną, wieczory z dobrą książką/ dobrym filmem, dziwnych ludzi, jeszcze dziwniejsze piosenki, czytać blogi weri utalentowanych ludzi (for iksampul: Julki, Zuzki, Sarrry ), pokręcone seriale, Loczka, Ridża z Mody na Sukces...
Wolę Coca-Colę od Pepsi z wiadomych przyczyn...
Jestem, oczyfffiście członkiem królewskiego rodu- córka Ewci i Rafała i Pawła, siostra Asi i Mikołaja, wnuczka Wioli i sratatata i tak nikomu nie będzie się chciało czytać moich wypocin....
A no i witaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaamy na forum, zacna Paulino!

ocenił(a) serial na 6
i_love_it17

Bardzo miło cię poznać Moniko! <3