PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Hej :)

ocenił(a) serial na 6

Nie wiem czy jest tu jeszcze zwyczaj przedstawiania sie, ale jestem Paulina, mieszkam w Radomiu i mam 15 lat :)
Czytałam wasze wypowiedzi, ale nie miałam konta xD jestem Stan, Arianator, Potterhead i Barcelonista. Z Violetty najbardziej
lubię Angie, Diego i Fede, a moim ulubionym parringiem jest Fedemila i Pablangie <3 no i jeszcze Dielari ^^
nie wiem co jeszcze napisać... kocham horrory, słucham wszystkiego po trochu, a najbardziej rocka :)
no i jeśli ktoś z was ma aska to poprosze o linka ;*

ocenił(a) serial na 8
syrena_z_mako

Cześć! Nazywam się Julia i mam trzynaście lat.
Również lubię Diego i Federico, Angie jest mi obojętna, choć uważam ją za całkiem sympatyczną postać.
Moim ulubionym połączeniem jest Naxi. Oprócz nich lubię jeszcze Pablangie, Leonescę, Semi, Diemi, Diecescę, Diemiłę, Lenarico, Dielarę. Wiem, że jedne wykluczają drugie, ale tak już mam. ^,^

ocenił(a) serial na 10
syrena_z_mako

Hm... Dielari, Angie, Potterhead, Barca. Już Cię lubię. Kogo najbardziej lubisz z obsady Violki?

Co do mnie - mam na imię Asia. Z obsady najbardziej lubię Clarę, Diego i Albę. Również jestem za Dielari, ale dla odmiany wolę Germangie. Poza tym Bromi, Naxi, Leonetta, Ramallga i pozostałe, które zrobili. Co do muzyki - Coldplay, The fray, One Republic, Train, te klimaty.

Witaj. :-)

ocenił(a) serial na 6
Skailes

Najbardziej Clarę, Diego i Lodo :) od razu cie polubiłam hahah <3 nie ogarniam tylko tego Germangie... Angie jest najcudowniejszą postacią, a German najgorszą, a ty ich chcesz połączyć? :o

syrena_z_mako

German jest jedynie zagubioną postacią, poza tym przeciwieństwa się przyciągają ;p

ocenił(a) serial na 10
syrena_z_mako

Nie wiem, Germangie lubię po prostu i tyle, chociaż to taka patola. xD W każdym razie miło Cię poznać, Paulinko. :)

ocenił(a) serial na 6
Skailes

A wiesz że moja siostra też ma na imię Asia? :) Ciebie też miło poznać, dużo nas łączy, tylko to Germangie... ale też kiedyś chciałam żeby Angie była z Germanem więc ;)

ocenił(a) serial na 10
syrena_z_mako

Kobieta zmienną jest, ja kiedyś byłam za Pablangie. Asia to popularne imię, tak mi się wydaje. ;D

syrena_z_mako

Lubisz Diego, już Cię lubię :D.
Ja jestem Gośka. Moim ulubionym bohaterem jest Diego oczywiście<3. Z par najbardziej uwielbiam Diemiłę, a oprócz tego jeszcze Naxi, Pablangie i Leonarę :). Też kocham rocka<3. A tak w ogóle to witam serdecznie :).

syrena_z_mako

Przyszła i kolej na Sebka, który wita Cię jako czwarty na tym forum ^^
Przyszły mąż Sarry ( obecnie chłopak, ale po dzisiejszej młodzieży wszystkiego się można spodziewać), idol Zuzki i wierny, kinowy przyjaciel Skai, znajdujący się w Egipcie- To właśnie ja!
Uwielbiam Cami i Vilu, zresztą niemal wszystkich lubię ;p
Muzyki słucham różnej- od melancholijnych ballad, przez pop, rock i metal, po operę i serbskie utwory ^^
Witam jeszcze raz, miłego pobytu na forum ;3

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

Nie spotkałam nigdy chłopaka podobnego do ciebie, serio :) ale co ty widzisz w Violce? hahah xD

syrena_z_mako

To komplement? xD
Podoba mi się jej delikatność, słodkość, wrażliwość, wgl- styl bycia. ^^
No i wygląd, ja powierzchowny xD

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

Taka, komplement ;) lubie takie wyjątkowe osobowości :) w sumie masz racje, tylko dla mnie to wszystko takie sztuczne ^^

ocenił(a) serial na 3
syrena_z_mako

On nie lubi Alby, mówi, że Natalia wygląda jak pudel, jest fanem Tinki od kiedy my jej nie znosimy, a wcześniej jej nie lubił. I nie jest idolem Zuzki.
Nie ufaj mu ;>

ocenił(a) serial na 6
KeThA

Aaa, czyli taki indywidualista :D ty jesteś Sarra, prawda? :)

ocenił(a) serial na 3
syrena_z_mako

Bardzo, bardzo, ale to bardzo wkurzający indywidualista. Tak, to ja :D

KeThA

Albę lubię! Ale wygląda jak pudel, chociaż w V3 zrobili ją ładną ^^
Poszukaj sobie początków forum. Wtedy lubiłem ją, przynajmniej się do tego przyznawałem.
Potem miałem ciężki okres, mianowicie stracenie kogoś, więc dostosowywałem się do wszystkich. A teraz jest mi to obojętne :3

Sebek7771

Ją, czyli Tini, jakby co.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

A ja już myślałam, że o Albie mowa. No cóż...
Wgl. Tobie nie można ufać, zmieniasz zdanie jak rękawiczki! xD

KeThA

Ufać można xD
Tylko Marottiego chyba nie lubię, serio xD

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Jego szaliczki Cię nie rozczulają? Jesteś bez serca xD

KeThA

Me serce całkowicie do Ciebie należy, na szaliczki nie ma już miejsca.^^ xD

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Czy ty nie byłeś w Izraelu przypadkiem? o.o Serio chcesz zginąć, żeby tylko do mnie nie wrócić, co? Latasz wszędzie, gdzie tylko ktoś może Cię zastrzelić...

KeThA

Byłem, na objazdówce xd Teraz wypoczywam w Egipcie, mvavava :3
To tu jakieś wojny czy coś? Nic mi o tym nie wiadomo xD

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Oni się tam cały czas leją. Jak nie będziesz mógł wrócić do Polski to się nam później tutaj nie żal! xD

KeThA

Nie, u mnie spokój. xD
Jeżeli jest jakaś wojna, to, tak jak w Izraelu, w niewielkiej części. Byłem w niej, o 16:30 wyjechaliśmy, a o 17 zaczęli strzelać, twoja miłość mnie obrania <3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Znajdź sobie piosenkę "serce w plecaku". To Ci wiele wyjaśni xD

syrena_z_mako

Hej :) ja mam na imię Ada. Mam nadzieję, że szybko się u nas zaklimatyzujesz :)

zielona1218

Aaa zapomniałam o napisaniu czegoś o sobie :D
Ja uwielbiam śpiewać, tańczyć i ogolnie rozwijać się artystycznie :)
Lubię chyba najbardziej leonette, a z postaci to Leona, Fran, Diego i Violke

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Proszę, Ada, znów się pojawiłaś :D Kuba się ucieszy ;>

KeThA

no już dawno go nie widziałam :D
Czemu nie chcesz ślubu z Sebkiem ?

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Napiszę mu na gg coby się pojawił ^^ Żonkę ma serdecznie powitać xD
Nie wiem, jakoś tak. Lepiej mi się z nim żyje na kocią łapę. Chciałabyś mieć z nim ślub? Serio? :D

KeThA

Myślałam że będzie jakieś nowe małżeństwo, ale jeśli wolisz na kocią łapę :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Phi, jak ja obserwuję związek Zuzki to w ogóle nie chcę się wiązać.
Alex sobie jeździ po pewnym mega romantycznym kraju (ale ja tego nie wiem, więc nie mówię ^^), a ją zostawił :c
Jak mam wierzyć w miłość? :(

KeThA

Oooo jakim kraju ?
No zły ci przykład daje... :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Francyja, ale ja tego nie wiem, nie mów mu xD

ocenił(a) serial na 3
syrena_z_mako

Witaj, zacna niewiasto. Ja być Sarra. Koniecznie przez dwa r.
Kocham Naxi, nienawidzę Leonetty i Femiły (jakby Zuzka to czytała to ja ich niesamowicie kocham!), jestem oddaną fanką Luci Gil i postaci Leny no i,oczywiście - Pablangie.
Ogólnie mam jakąś tam nazwę na forum, którą wymyśliła Ewa. Jestem córką Leomasa, mam jakąś szóstkę dzieci z poprzednim mężem, który mnie porzucił, posiadam również dwie siostry - Lilkę i Zuzkę xD
Oczywiście, strzeliłam wykład, jak to ja.
Poza tym udaję, że umiem pisaći tworzę szablony na blogi (nie ma to jak autoreklama) ^^ Aska mam. http://ask.fm/CenElizabeth Jednakowoż jest aktualnie zaśmiecony, gdyż moja siostrzyczka dorwała się do niego... Cóż.
Aha, no i jakbyś nie zczaiła - jestem partnerką życiową Sebastiana. Który nie karmi moich kotów i nie był chyba na ślubie mojej siostry, ale co tam.
WITAMY NA FORUM <3

KeThA

Co Ty, swego tytułu nie pamiętasz? XD

KING, Pierwsza Tego Imienia, najstarsza córka lorda Tomasa z rodu Herediów oraz lady Leona z rodu Verdasów.

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Zawsze zapominam :D Ale mam od tego Ciebie, nie? ^^

KeThA

Alesz oczyffiście, Kingu XD

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Zapomniała dodać, że kocha mnie i Kasię. :D

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Po tym cyrku, co ostatnio? XD Chyba w marzeniach Twoich.

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Czyli mnie okłamałaś. :c

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Nie okłamałam... Nie wiem, mam mieszane uczucia :c

ocenił(a) serial na 6
KeThA

Aaa :D miło mi cię poznać, z twoich wypowiedzi wcześniejszych domyśliłam sie że uwielbiasz Ruggero :) przy okazj wyjaśnijcie mi o co chodzi z tymi ślubami i wgl :D bardzo miło cię poznać <3

ocenił(a) serial na 3
syrena_z_mako

Nie, Ruggunio mi już przeszedł, ale to prawda - długo miałam fazę ^^
Więc ogólnie na filmwebie zrobiliśmy sobie rodzinkę. Nawet trzasnęłam drzewo: https://imageshack.com/i/gol55kp, proszę bardzo xD Szukałam go z pół godziny ^^
No, ludzie się hajtali xD np. Alex i Zuzka: http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/%C5%9Alub+Alexa+i+Z uzi,2399320 (pierwsza część xD)

syrena_z_mako

Witaj serdecznie :D
Na imię mam Ewa.
Uwielbiam Braco, Diego i Fran, jeśli chodzi o parringi to Pablangie, Naxi, Marcesca, Femiła, Leomas <3
Zakręcona (pozytywnie!) ze mnie osóbka, przynajmniej tak mi się wydaje XD
Czym się interesuję? O matko. Dużo tego. Powiem w skrócie: książki, biola, chemia, fizyka, metal/rock/folk/grunge/jazz/blues/psychodelia/ostatnio muzyka poważna/stare piosenki, "Gra o Tron" wersja książkowa i serialowa, Skandynawia, języki obce, Wikingowie (ci historyczni i serial też), historia (lubię sobie poczytać :D), "Ojciec chrzestny", kabarety, sport w różniastej postaci: piłka nożna, hokej (<3), siatkówka, skoki narciarskie, biathlon, biegi narciarskie, ręczna, Formuła 1. Fanka LFC. Tak w skrócie XD Mnóstwo rzeczy pominęłam.
W wolnych chwilach (a ostatnio nie mam ich zbyt wiele, stąd taki zastój) udaję, że mam talent (nie słuchaj Sarny, ona ma go o wiele więcej niż ja, tylko tak gada, że go nie ma XD) i wraz z Moniką piszę bloga o naszej rodzince. Pisze także historyjki miłosne, teraz na tapecie jest historyjka Serry, której nie mam czasu dokończyć i która kiśnie na kompie.

Ale się rozpisałam. Przepraszam XD

Witaj jeszcze raz :D

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Ty masz coś o nas? o.O Ewcia, wgl. jak dawno Ciebie nie bylo :3 Tęskno mi było :c

KeThA

mi nie napisałaś że tęskniłaś :(

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Przepraszam :c Tak się ucieszyłam, że zapomniałam.
Tęskniłam <3 Lepiej? ;>

KeThA

Lepiej ale więcej nie zapominaj :D
Też tesknilam ^^