Nie wiem czy jest tu jeszcze zwyczaj przedstawiania sie, ale jestem Paulina, mieszkam w Radomiu i mam 15 lat :)
Czytałam wasze wypowiedzi, ale nie miałam konta xD jestem Stan, Arianator, Potterhead i Barcelonista. Z Violetty najbardziej
lubię Angie, Diego i Fede, a moim ulubionym parringiem jest Fedemila i Pablangie <3 no i jeszcze Dielari ^^
nie wiem co jeszcze napisać... kocham horrory, słucham wszystkiego po trochu, a najbardziej rocka :)
no i jeśli ktoś z was ma aska to poprosze o linka ;*
Nadal jestem członkiem królewskiego rodu? :O
P.S Na Mundialu Luiz strzelił Kolumbii genialną bramkę z wolnego. Jak się rozwinie to może w przyszłości będzie strzelał wolne jak Beckham XD
Witaj ;) Jestem Wiola, mam 20 lat (chyba jestem najstarsza).
Uwielbiam Naxi <3
Moje ulubione postacie z serialu to: Francesca, Natalia, Braco (gdzie on do cholery jest?),Maxi i eee Diego ;d
Mam nadzieję,że będziesz nas często odwiedzała :]
Tak swoją drogą rodzice chcieli mi dać na imię Paulina,ale wymyślili inne imię ;d
Dlaczego Artur i Rodrigo nie chcieli przedłóżyć kontraktu czy tam wytwónia z nimi dlaczego?!
Brakuje klimatu z 1s tzw. Tomas (tak wiem jestem jedyna nie musicie mówić), Braco i te jego powiedzonka, Napo czy Luca (tak wg Lodo dodała zdj z Simonem, odtwórcą roli Luci i był tag Violetta 3, być może Luca wraca, oby)
1 sezon był zdecydowanie najlepszy. ;D
Domniemam,że nie mieli pomysłu na ich wątki to usunęli ich.
Pewnie tak, ale 1 s najlepszy ever, oryginalna muzyka , nie to co na najnowszej płycie zerżnięte wszystko od Amerykańców i Azjatów, wszystko takie nowe, czekało się z zapartym tchem na następny odcinek, Violetta taka naturalna i śliczna, a nie to co teraz wytatuowany plastik fantastic z toną tapety na twarzy .wg mam wrażenie, ze Violetta/Martina najlepiej wygląda w tym kolorze z 1s jest jej nawet lepiej niż w naturalnym ciemnym brązie.
Zgadzam się z Tobą. Na początku twierdziłam,ze Martina jest ładna, ale później już było coraz gorzej. W 3 sezonie to już w ogóle katastrofa. 2 sezonu nawet mi się nie chciało oglądać, skończyłam na 45 albo 46 i obejrzałam parę odcinków na końcu.
Ja to samo tylko skończyłam na 20 którymś bo stwierdziłam ,że to odgrzewane kotlety i chyba z 7 odcinków końcowych.
No witaj. :D
Potterhead, Dielari, Barca, Pangie, już Cię lubię. :D
Mam na imię WIktoria, przybij za 15-tkę *wysuwa pięśc*, Radom jest mi dobrze znany. :D Wracając do serialu, jestem zwolenniczką Germangie, choc masz u mnie plusa za misia. ♥ Muzyka? Wszystko co wpadnie w ucho, przeważnie wolne kawałki. Prosiłaś o Aska, więc: http://ask.fm/NieMamPomysluNaFajnaNazwe. Do napisania!