PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Hej :)

ocenił(a) serial na 6

Nie wiem czy jest tu jeszcze zwyczaj przedstawiania sie, ale jestem Paulina, mieszkam w Radomiu i mam 15 lat :)
Czytałam wasze wypowiedzi, ale nie miałam konta xD jestem Stan, Arianator, Potterhead i Barcelonista. Z Violetty najbardziej
lubię Angie, Diego i Fede, a moim ulubionym parringiem jest Fedemila i Pablangie <3 no i jeszcze Dielari ^^
nie wiem co jeszcze napisać... kocham horrory, słucham wszystkiego po trochu, a najbardziej rocka :)
no i jeśli ktoś z was ma aska to poprosze o linka ;*

syrena_z_mako

Mi również :D

i_love_it17

Nadal jestem członkiem królewskiego rodu? :O
P.S Na Mundialu Luiz strzelił Kolumbii genialną bramkę z wolnego. Jak się rozwinie to może w przyszłości będzie strzelał wolne jak Beckham XD

KUNOvonLICHTENSTEIN

A pamiętasz kim byłeś ? XD

zielona1218

A Ty pamiętasz? XD

zielona1218

Nie :(

KUNOvonLICHTENSTEIN

Przypomnieć Ci? Moim synem jesteś XD

esteckiewicz1

Faktycznie, teraz pamiętam.

ocenił(a) serial na 5
syrena_z_mako

Witaj ;) Jestem Wiola, mam 20 lat (chyba jestem najstarsza).
Uwielbiam Naxi <3
Moje ulubione postacie z serialu to: Francesca, Natalia, Braco (gdzie on do cholery jest?),Maxi i eee Diego ;d
Mam nadzieję,że będziesz nas często odwiedzała :]
Tak swoją drogą rodzice chcieli mi dać na imię Paulina,ale wymyślili inne imię ;d

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Dlaczego Artur i Rodrigo nie chcieli przedłóżyć kontraktu czy tam wytwónia z nimi dlaczego?!
Brakuje klimatu z 1s tzw. Tomas (tak wiem jestem jedyna nie musicie mówić), Braco i te jego powiedzonka, Napo czy Luca (tak wg Lodo dodała zdj z Simonem, odtwórcą roli Luci i był tag Violetta 3, być może Luca wraca, oby)

ocenił(a) serial na 5
Sissi_Annie_Romy

1 sezon był zdecydowanie najlepszy. ;D
Domniemam,że nie mieli pomysłu na ich wątki to usunęli ich.

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Pewnie tak, ale 1 s najlepszy ever, oryginalna muzyka , nie to co na najnowszej płycie zerżnięte wszystko od Amerykańców i Azjatów, wszystko takie nowe, czekało się z zapartym tchem na następny odcinek, Violetta taka naturalna i śliczna, a nie to co teraz wytatuowany plastik fantastic z toną tapety na twarzy .wg mam wrażenie, ze Violetta/Martina najlepiej wygląda w tym kolorze z 1s jest jej nawet lepiej niż w naturalnym ciemnym brązie.

ocenił(a) serial na 5
Sissi_Annie_Romy

Zgadzam się z Tobą. Na początku twierdziłam,ze Martina jest ładna, ale później już było coraz gorzej. W 3 sezonie to już w ogóle katastrofa. 2 sezonu nawet mi się nie chciało oglądać, skończyłam na 45 albo 46 i obejrzałam parę odcinków na końcu.

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Ja to samo tylko skończyłam na 20 którymś bo stwierdziłam ,że to odgrzewane kotlety i chyba z 7 odcinków końcowych.

ocenił(a) serial na 5
Sissi_Annie_Romy

Dokładnie, ciekawe czy 3 sezon będzie taki sam...

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Oby nie

ocenił(a) serial na 9
syrena_z_mako

No witaj. :D
Potterhead, Dielari, Barca, Pangie, już Cię lubię. :D

Mam na imię WIktoria, przybij za 15-tkę *wysuwa pięśc*, Radom jest mi dobrze znany. :D Wracając do serialu, jestem zwolenniczką Germangie, choc masz u mnie plusa za misia. ♥ Muzyka? Wszystko co wpadnie w ucho, przeważnie wolne kawałki. Prosiłaś o Aska, więc: http://ask.fm/NieMamPomysluNaFajnaNazwe. Do napisania!

ocenił(a) serial na 8
syrena_z_mako

Haha, hej, Karola jestem, 13 lat :D Też lubię Diego, Angie i Fede, ogólnie Fedemiłę, Leonette, Naxi, Pablangie :) A ask: ask.fm/carolineverdasl ;P witamy na fw ;d