Kogo byście widzieli u boku Germana i Angie ? Chcielibyście ,żeby byli oni razem ,czy mieli innych
partnerów ?
Czy ja wiem? Violka chyba nie doczeka 18,bo jest taki argentyński film o piosenkarce - Violeta poszla do nieba. Czy to przypadek? umrze w trzecim sezonie, a Disney będzie emitował serial o tytule ~Świat bez Violetty~, albo~ Studio 21~. Serial pobije rekordy oglądalności, stanie się mega popularny i wszystkie stacje będą się o niego biły.
Powinna tak od razu, a nie walnąć Angie, przecież to ten idiota German porzucił ją przed ołtarzem ;p
Pablangie <3 Jedyne normalne wyjście. Germangie to porażka. I to jest nieetyczne jak dla mnie.
German może wyjechać z córeczką, jak już mówiłam.
Nieetyczne? Rozumiem, każdy ma swoje zdanie, szanuję i lubię fanów Pablangie, ale dlaczego Germangie jest nieetyczne, czy niestosowne? Przecież:
a) Maria nie żyje, więc nie są spowinowaceni, a więzy krwi ich nie łączą. To Viola ma poniekąd krew Angie w sobie.
b) Jak już wspomniałam Maria nie żyje. Od 12 lat. Chyba minęło już wystarczająco dużo czasu.
c) Jeśli chodzi o różnicę wieku, to są pary, które dzieli nawet 20 kilka lat... a miłość to miłość. Chociaż nie wykluczam zauroczenia u Germangie.
To tyle ode mnie jeśli chodzi o nieetyczność Germangie. Nie obrażaj się Saro, ja sama już zaczynam wątpić w spiknięcie tego sieroty z moją Enszi, pogodziłam się już z tym, ale niestosowności w ich relacji szczerze mówiąc nie ma, a ten temat drażni mnie niczym rasizm.