Kogo byście widzieli u boku Germana i Angie ? Chcielibyście ,żeby byli oni razem ,czy mieli innych
partnerów ?
U mnie jest tylko wymiana z Niemcami. Kiedyś znałam rodzeństwo z Czeczeni, to też fajnie moje imię wymawiali "Zizzja? Zuzja?".
Jak w Rilli ze złotego brzegu. Dziewczyna która była zakochana w Walterze ... Dalej cierpię po jego odejściu [*]
Jaki podryw, dziecko? Ja ci znajdę męża! Nie będziesz się sama za chłopcami rozglądała!
Jeszcze jej nie ma, za godzinę przyjeżdża :D
I jeszcze jedno, koniecznie trzeba pojechać do BA kiedy pada deszcz.
Tomasek na 100% złapie nas znim wpadniemy w błotko ;D
Wow, ktoś czytał Rille oprócz mnie :-). Taa, Walter był zadebeściarski :-) Ale GERMANGIE POR SIEMPRE <3 Swoją drogą wymawia się hermendżi?
Nie wiem, parring czytam przez G :P
Taak, kochałam Waltera <3 Jak umarł to prawie płakałam. Albo jak Jim wrócił do domu.
Wtorek - stary? Wtorek-zreumatyzowany? Wtorek - ledwo się poruszał? Nie, nieprawda, Wtorek był małym szczenięciem biegającym u stóp swego pana *.*
Albo jeszcze: Tak Ks-sysiu <3333
O, widzę fanki Ani z Zielonego Wzgórza :) Zdecydowanie moja ulubiona książka, właściwie książki. Zazwyczaj nie płaczę nad książkami i filmami, ale czytając Anie popłakałam się nie raz.
Germangie i już. ♥ Opór nie ma sensu. Sprzeciwianie się też. Zdania nie zmienię. Amen. ♥
hahahahahahha... wiesz co mnie martwi? że powoli fani germangie zmieniają się w fanów gesmeraldy. ;-; (pomijając cały fakt, że kocham germangie, gdy zobaczyłam w 65 jade całującą germana to aż się uśmiechnęłam. ♥)
Uśmiechnęłaś się? Ja zaczęłam się krztusić (akurat popijałam mleko, które swoją drogą wcale mi nie pomaga). xd
Ja jestem i będę za Germangie. Do końca. Mam nadzieję, że Ty też. ♥
Szczerz mówiąc nie przepadam za esmeraldą. A Jade? Dopóki próbuje być mądra (z dobrym skutkiem) i trzyma się z dala od Germana - mogą ją tolerować, bo ma przezabawne teksty. ;D
Naprawdę. Ja po prostu nienawidzę Esmeraldy. XD Oczywiście, że jestem za Germangie, ale mimo wszystko Jade kocham, ubóstwiam i wielbię. *w* szczególnie kiedy gada z Matiasem. ♥ i kiedy kłóci się z Enszi. ^^ I wgl jest boska. Ale to nie zmienia faktu, że byłam jestem i będę za Germangie. ♥
Germangie jest najlepsze. :D
Enszi, Anszi, Ążi, Andżi, Endżi... Ta kobieta ma zaskakująco dużo ksywek. xd
Wiesz, że na Angelę Merkel (kanclerza Niemiec mówią Angie? xd). Niemcy - Germany... German. Coś jest na rzeczy. xd
tiny. p l /qhwfp
Aaa. :D
Dzisiaj mam głupawkę. :)
No ffiem. ♥ (i Johnlock, ale... Ehh... Not your division. xd)
To prawda. Ksywek ma od cholery. xd
Hahahahahahaahahahahahhahahhah. XD Tak. Przypadeg? Nie sondze!!! ;o xd
Ale przyznaj, Jade jest zajebista.
Skalies odpowiada" No ba, ale Angie lepsza." xd
Tak, tak, zajebista. Ale Angie lepsza. Hahahaha. :D
Żałuj, że mnie nie widziałaś wczoraj, jak mama mi powiedziała o tych transparentach "ANGIE" odnośnie Merkel. Tak, mama wie o mojej fascynacji naszą Anszi. :D
Nie no, muszę przyznać, świetna jest. :D
Ale jak będzie z Germankiem to jej tego nie wybaczę. Jak moja dawna pani od matmy. Była zajebista, ale oceny wystawiła tak niesprawiedliwie, że jednak pozostała rysa tym, jak ją zapamiętałam. xd
Rozwodzę się nad sobą, jak zawsze. ;D
Widzisz jak ja cię "znam". XD
Wiem, że jest świetna. :33 To prawda. German ma być z Angie. ♥ Bicz plz, moja dawna nauczycielka też była niesprawiedliwa, a i tak ją wielbię. :D ♥
Nie ma to jak gadanie o sobie na forum serialu. :d PIĄTKA! xd
Pangie por siempre!
A co do Germana, jestem za tym, żeby w końcu go zabili. Niech będzie z Marią w Zaświatach, a Pablo z Angie będą się opiekować Vilu po jego śmierci i stworzą piękną rodzinkę!
Marian por siempre!
Marian inspired by Crazy12.
To kreatywny pomysł Moniki, do niej należą prawa autorskie, ale bardzo mi się spodobał, więc już mi wszedł w nawyk.
Jakaż ja mondra!
No, prawa autorskie moje, w końcu coś wymyśliłam, ale nie martwcie się. Przyzwolenie na używanie Mariana jest! ;D
Bosh, zachowuję się jakbym odkryła Amerykę! Albo gorzej: jak Viola! To straszne!
hahaha xD zabić Germana! xD
To też jest jakieś rozwiązanie, już jedną żonę miał, swój limit wyczerpał ;p
Tylko w jakich okolicznościach mógłby zginąć? Przygnieciony fortepianem?