Czy wy też zauważyliście, że Violetta jak się o czymś dowie, np. że Anszi wyjeżdża do Francji lub,
że jest jej ciotką albo teraz, że jej tata to Jeremias to idzie smuta, w tle muzyczka i wspomnienia
migają?
A i widzieliście jaką Violka ma tapetę na telefonie? xd
iv. pl/images/88698659198429595179. jpg
Germana zdjęcie kontaktu (jak dzwonił) też takie jakieś nie życiowe. W garniaku i w ogóle.
Czy to tylko takie moje złudzenie czy w Argentynie w Violce mają trzy przerwy reklamowe? :o
Ramallo ukradł Germanowi tą piosenkę. Może wyśle ją Anszi, z dopiskiem, że napisał to dla niej. A
ona wróci. Nadzieja umiera ostatnia...
Czy Violka ma nową guwernantkę?! Hahaha. Padłam. :P
Angie, dónde estas? :<
Cholera, drugi sezon będę oglądać dopiero od 12 października (tak, jadę do kina. Ze względu na mamę nie mam wyjścia), ale wszystko wiem od was. Nowa guwernantka? Może tym razem siostra Geremka? Anszi musi wrócić! A Ramallo, chm. On jest mądry, wyśle Angeles tę piosenkę.
Rzeczywiście dziwnie to zabrzmiało. Chodziło mi o to, że powiedziałam mamie, że jest ta Violetta Tylko Dla Fanów w Heliosie. Mama powiedziała, że pojedziemy zanim zdążyłam o co kolwiek poprosić. Niestety usłyszał to mój cudowny ojczym i powiedział, że mamy jechać skoro już o tym powiedziałam i w sumie wg niego nie mam prawa głosu w tej sprawie. Więc, z pewnego punktu widzenia jadę dlatego, że moja mama powiedziała coś jak zawsze za głośno i ktoś musiał jak zawsze się wtrącić.
Po pierwsze: ojczym mnie jakby zmusza. Do mamy nic nie mam.
Po drugie: W sumie tak. Niedawno coś chciałam, ale to odwołałam i teraz mam karę. Wiem, mój ojczym jest dziwny
Wiesz, gdyby mój tata mnie zmuszał do jechania do kina to bym się cieszyła, a nie narzekała.
Spoko, już wszystko wyjaśnione. A co u was słychać, tak w ogóle? Trzymacie się, twoja żona coś długo się nie odzywa...
Fajna tapeta, też mam to zdjęcie na fonie, a było gdzieś mówione, że to piosenka dla Angie?
Nie wiem. Może dlatego, że pokochał tylko dwa razy w życiu - Marię i Esmeraldę i obie stracił, dlatego nie chcę się już zakochać? ~M.
Esmeralda wróci.. To znaczy, moja nadzieja na ten fakt, jeszcze nie umarła... ^^ Bądźmy dobrej myśli :)
Ja teżżżżżżż !!!!!!! Co mnie obchodzi jakaś tam Esmeralda ja chce Angie !!!!!!
Ja również. Nawet nie chcę wiedzieć jak będzie wyglądał ten serial bez Germangie.
Właśnie! Niech Angie będzie choćby z Ramallo, ale ma być! Wpadniesz na FB, Skailes?