PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

1. Ludmiła poczuję coś do Diego i będzie zazdrosna o chłopaka Violetty
2.Diego jest naprawdę zakochany w Violetcie i nie będzie przestrzegać planu Ludmiły
3. Violetta i León wrócą do siebie, ale w 67 odcinku czy wtedy zerwą (nie do końca zrozumiałam)
4.Począwszy od odcinka 67 będzie wiele pocałunków Violetty i Leóna
5.W ostatnich odcinkach Naty i Maxi będą parą
6. Angie zakocha się w nowej osobie, ale w końcu bierze ślub z Germanem (plotka)
7. Federico wraca z jego podróży z You - Mix do Buenos Aires odwiedzić przyjaciół i przyjaciółki
8. Federico zakochuje się we Francesce i będzie rywalizować z Marco, ale nadal będzie coś czuł do Violetty (plotka)
9.Federico znowu zamieszka w domu Violetty (plotka)
10. Matias żałując swojej podróży wraca do Argentyny aby być z Jade
11.Violetta odzyska swój głos
12. German dowiaduję się, że Violetta straciła głos i każe jej zrezygnować z You - Mix (plotka)
13. Olgi nie będzie w 2 cz Violetty
14. Olga mówi Ramallo, że za długo czekała aż on zademonstruje jej swoją miłość, mówi mu, że nie jest już nim zainteresowana i chcę się związać z Cardoso, dlatego nie będzie jej w 2cz. (plotka)
15.Ludmiła i Naty nie będą przez chwilę przyjaciółkami bo Ludmiła nie powiedziała jej o planie uknutym z Diego (plotka)
16. W 2 będzie też nowa płyta, całkiem nowa
17. Plan Jade, Matiasa i Esmeraldy przybiera do akcji, więc Esmeralda musi doprowadzić do swojego ślubu z Germanem, albo Jade i Matias powiedzą Germanowi, że Esmeralda chciała ukraść/ukradła jego fortunę
18. W drugiej części Violetty 2 pojawi się 3 lub więcej nowych postaci, jedną z nich będzie Sofia grana przez Clarę Sabtini
19. Angie odkrywa, że German to Jeremias, i domyśla się, że dlatego Pablo go zwolnił (Plotka)
20. Studio On Beat bankrutuje, więc Antonio zgada się na propozycje Jackie by sprzedać i dokonać rozbiórki Studio. (Plotka)

Co do tych plotek może są prawdą może :D

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Tak jest genialny ;) Ale Marco też wspaniały ;* A zdjęcie za "śpiącym" Ruggero ze scenariuszem w ręku jest słodziutkie ;)

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Widziałam, widziałam. Ah ah!

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Zajefajny :D Ale powiedz mi o co ci kaman z tym pomysłem. O Larę? Ja jej nie chcę z Federico! Mówię ci, niech mnie zatrudnią, bardzo chętnie zagram dziewczynę dla niego... Baaardzooo chętnie ;>

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ale posłuchaj, bo może być coś w tym stylu, że Leon i Lara się rozstaną i ona będzie załamana, a że Federico jakimś cudem, jak to zawsze w telenowelach się, się tam znajdzie i ją pocieszy. Ah! Chcę Federico!

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie, nie, nie... Lara? No może... Ale ja i tak mam swoją lepszą, wyśnioną wersję ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dobra. Zbieraj cztery tysiące na bilet do Argentyny. W jedną stronę.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Niestety... Już mają scenariusz 3 sezonu pewnie z kilkunastu odcinków. Nie zmienią dla mnie fabułyyy!! :((((

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Skąd wiesz? Może Federico został sam, bo czekają na Ciebie?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja wiem, oni śledzą me poczynania od kilku lat, czekają na odpowiedni moment ;) Oni mnie tak POTRZEBUJĄ!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A tak w ogóle to jak ty się nazywasz, bo nie wiem? Ja Magda jakbyś nie domyśliła się.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie mogę ci powiedzieć, bo musiałabym Cię zabić. Ogólnie zrobiłam z tego meeega sekret i wiesz czuję się z tym taka fajna :) Poproszę o inne pytanie ^^ Chyba, że bardzo potrzebujesz mego imienia to... Mogę ci podać drugie - mówią na mnie często drugim imieniem :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jak nie chcesz to nie mów. U mnie to nawet jakbym sobie teraz postanowiła nie mówić swojego imienia to z nazwy da się domyśleć.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Wiesz, ale nie wiadomo, czy na pewno masz tak na imię :) Najciemniej pod latarnią!
Pewnego dnia zrobię osobny temat w którym wyznam wszystkim me imię! Padniecie z wrażenia :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, nazywam się Zbyszek, ma 47 lat i... Nie wiem co.

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Zbysiu, słońce, a czy ty wiesz, kim JA jestem?

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem. Baśka?

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Tak, występowałam w takiej reklamie banku, kojarzysz? "Co ty robisz Baśka? yrzucasz nasze orzechy!".

ocenił(a) serial na 10

Eeee... Te wiewióry? Ja kojarzę Baśkę.... Baśka miała fajny biust.... nananananan

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Skoro już nam to wyznałaś to i ja mogę powiedzieć prawdę... Ech, ciężko mi z tym. Mam na imię Mieciu i pochodzę z epoki lodowcowej. Przetrwałem zamrożony w wielkiej bryle lodu. Dzięki milionom lat bycia zamrożonym - jestem mega super cuteee! Wiesz jak to działa na cerę?! :O

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie wiem, ja stosuje Tomasrem. Poleca Tomas Heredia.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Jak on poleca i stosuje to coś chyba nie działa. Zrezygnuję ;P

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Ei, a może: Tomasemsram?

KeThA

Grunt to zrozumieć, że ma się problem, mówi ci to przyszły wzięty psycholog. Tak. Niestety, jestem wiewiórką. I mam niezły biust, 85 C, w porywach do D ;)

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven3

wow, wow. znam już rozmiar, do czego to wykorzystać?

MagdaJulka

Możesz wykorzystać mię i sobie pomacać. xD Ale nie. Żartuję. Są zarezerwowane dla Tomasa. (boże, jakie ja głupoty wypisuję po nocy! Zaraz idę spać, bo z muskiem mam coś nie tak)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven3

Też mam takie ... Ale Tomas mnie zdradził to nie pomaca. W ogóle ja też dziwne rzeczy zaczynam pisać ^^ Ale najlepsza zabawa teraz jest! ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Patrzcie na avatar w hołdzie Tomasowi

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ale ty zmieniasz te avatary ... Uuuu... Ten mnie rozgrzał!!!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tego musiałam sobie ustawić, bo on jest "słitaśny" i czuje się jak "fejm" z nim na avie.

ocenił(a) serial na 2
atiluj_16

To zabrzmiało jakby ci się marzył taki czworokącik - Violeomaxty ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Czemu nie? To jest tak możliwa opcja jak to, że Tomas wróci pod koniec drugiego sezonu, wyzna swoją miłość Leonowi i razem odjadą na zielonym jednorożcu, bo różowy był aktualnie na tacierzyńskim.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

hahahha padłam :D

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

No a jak ;D Jak szczęśliwe zakończenie to na całego. Może dla Diega cały harem, by nie był smutny, że go nie umieszczone w tym fantastycznym zakończeniu

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Tak, tak. A Cami będzie koniec końców z Brodueiem i urodzi łaciate czarno-białe trojaczki. A Angie zakocha się w Jade, Matias w Germanie, i będą taką wielką, homogenizowaną rodzinką ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

A Violetta kupi sobie psa i urodzą się wilkołaki

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Czy mam rozumieć z twojej wypowiedzi, że jesteś rasistką?

użytkownik usunięty
Sissi_Annie_Romy

Ja rasistką? Skądże! Nie ma dla mnie znaczenia to, czy człowiek jest żółty, czarny czy normalny ;D A jeśli chodzi o drugą część wypowiedzi - nie mam nic przeciwko gejom, ale nie lubię pedałów.

ocenił(a) serial na 3

Nie chodziło mi tylko o 1 cz.
Ale ok :D

ocenił(a) serial na 10

żółty, czarny czy normalny... no to brzmi trochę jak rasizm. wszystkie kolory skóry są normalne.

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Żartuję! Aż tak ciężko wyłowić ironię z moich słów? ;D

ocenił(a) serial na 10

No jak widać nie zauważyłam jej tym razem ;)

MagdaJulka

TY nigdy nie łapiesz ironii. Chyba zacznę w wypowiedziach pisać drukowanymi <UWAGA! WYPOWIEDŹ ZOSTAŁA OZNACZONA JAKO ZAWIERAJĄCA IRONIĘ!>. Tak, to zdecydowanie dobry pomysł.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven3

Nie, nie. Akurat wtedy nie ogarnęłam. Nie wyciągaj brudów sprzed tygodnia.

MagdaJulka

A ty nie wyciągaj awatarów z MOIM mężem.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven3

Żałujesz, że mam jego zdjęcie a ty nie!

MagdaJulka

Ja mam jego nagie fotki, a ty nie. I komu teraz jest łyso?

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven4

Oh! Zajarałam się! Chcę zobaczyć boskie ciało Tomasa!

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven4

Ei, nie drocz się z nami - pokaż :D Ja już CZEKAM! Chcę go zobaczyć!!!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Uważaj, bo Cię olśni i nic więcej nie zobaczysz.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Macie, nacieszcie oczy.

i42.tinypic. com/35knbm8.jpg