1. Ludmiła poczuję coś do Diego i będzie zazdrosna o chłopaka Violetty
2.Diego jest naprawdę zakochany w Violetcie i nie będzie przestrzegać planu Ludmiły
3. Violetta i León wrócą do siebie, ale w 67 odcinku czy wtedy zerwą (nie do końca zrozumiałam)
4.Począwszy od odcinka 67 będzie wiele pocałunków Violetty i Leóna
5.W ostatnich odcinkach Naty i Maxi będą parą
6. Angie zakocha się w nowej osobie, ale w końcu bierze ślub z Germanem (plotka)
7. Federico wraca z jego podróży z You - Mix do Buenos Aires odwiedzić przyjaciół i przyjaciółki
8. Federico zakochuje się we Francesce i będzie rywalizować z Marco, ale nadal będzie coś czuł do Violetty (plotka)
9.Federico znowu zamieszka w domu Violetty (plotka)
10. Matias żałując swojej podróży wraca do Argentyny aby być z Jade
11.Violetta odzyska swój głos
12. German dowiaduję się, że Violetta straciła głos i każe jej zrezygnować z You - Mix (plotka)
13. Olgi nie będzie w 2 cz Violetty
14. Olga mówi Ramallo, że za długo czekała aż on zademonstruje jej swoją miłość, mówi mu, że nie jest już nim zainteresowana i chcę się związać z Cardoso, dlatego nie będzie jej w 2cz. (plotka)
15.Ludmiła i Naty nie będą przez chwilę przyjaciółkami bo Ludmiła nie powiedziała jej o planie uknutym z Diego (plotka)
16. W 2 będzie też nowa płyta, całkiem nowa
17. Plan Jade, Matiasa i Esmeraldy przybiera do akcji, więc Esmeralda musi doprowadzić do swojego ślubu z Germanem, albo Jade i Matias powiedzą Germanowi, że Esmeralda chciała ukraść/ukradła jego fortunę
18. W drugiej części Violetty 2 pojawi się 3 lub więcej nowych postaci, jedną z nich będzie Sofia grana przez Clarę Sabtini
19. Angie odkrywa, że German to Jeremias, i domyśla się, że dlatego Pablo go zwolnił (Plotka)
20. Studio On Beat bankrutuje, więc Antonio zgada się na propozycje Jackie by sprzedać i dokonać rozbiórki Studio. (Plotka)
Co do tych plotek może są prawdą może :D
Tak jest genialny ;) Ale Marco też wspaniały ;* A zdjęcie za "śpiącym" Ruggero ze scenariuszem w ręku jest słodziutkie ;)
Zajefajny :D Ale powiedz mi o co ci kaman z tym pomysłem. O Larę? Ja jej nie chcę z Federico! Mówię ci, niech mnie zatrudnią, bardzo chętnie zagram dziewczynę dla niego... Baaardzooo chętnie ;>
Ale posłuchaj, bo może być coś w tym stylu, że Leon i Lara się rozstaną i ona będzie załamana, a że Federico jakimś cudem, jak to zawsze w telenowelach się, się tam znajdzie i ją pocieszy. Ah! Chcę Federico!
Nie, nie, nie... Lara? No może... Ale ja i tak mam swoją lepszą, wyśnioną wersję ^^
Niestety... Już mają scenariusz 3 sezonu pewnie z kilkunastu odcinków. Nie zmienią dla mnie fabułyyy!! :((((
Ja wiem, oni śledzą me poczynania od kilku lat, czekają na odpowiedni moment ;) Oni mnie tak POTRZEBUJĄ!
A tak w ogóle to jak ty się nazywasz, bo nie wiem? Ja Magda jakbyś nie domyśliła się.
Nie mogę ci powiedzieć, bo musiałabym Cię zabić. Ogólnie zrobiłam z tego meeega sekret i wiesz czuję się z tym taka fajna :) Poproszę o inne pytanie ^^ Chyba, że bardzo potrzebujesz mego imienia to... Mogę ci podać drugie - mówią na mnie często drugim imieniem :P
Jak nie chcesz to nie mów. U mnie to nawet jakbym sobie teraz postanowiła nie mówić swojego imienia to z nazwy da się domyśleć.
Wiesz, ale nie wiadomo, czy na pewno masz tak na imię :) Najciemniej pod latarnią!
Pewnego dnia zrobię osobny temat w którym wyznam wszystkim me imię! Padniecie z wrażenia :P
Tak, występowałam w takiej reklamie banku, kojarzysz? "Co ty robisz Baśka? yrzucasz nasze orzechy!".
Eeee... Te wiewióry? Ja kojarzę Baśkę.... Baśka miała fajny biust.... nananananan
Skoro już nam to wyznałaś to i ja mogę powiedzieć prawdę... Ech, ciężko mi z tym. Mam na imię Mieciu i pochodzę z epoki lodowcowej. Przetrwałem zamrożony w wielkiej bryle lodu. Dzięki milionom lat bycia zamrożonym - jestem mega super cuteee! Wiesz jak to działa na cerę?! :O
Grunt to zrozumieć, że ma się problem, mówi ci to przyszły wzięty psycholog. Tak. Niestety, jestem wiewiórką. I mam niezły biust, 85 C, w porywach do D ;)
Możesz wykorzystać mię i sobie pomacać. xD Ale nie. Żartuję. Są zarezerwowane dla Tomasa. (boże, jakie ja głupoty wypisuję po nocy! Zaraz idę spać, bo z muskiem mam coś nie tak)
Też mam takie ... Ale Tomas mnie zdradził to nie pomaca. W ogóle ja też dziwne rzeczy zaczynam pisać ^^ Ale najlepsza zabawa teraz jest! ^^
Tego musiałam sobie ustawić, bo on jest "słitaśny" i czuje się jak "fejm" z nim na avie.
Czemu nie? To jest tak możliwa opcja jak to, że Tomas wróci pod koniec drugiego sezonu, wyzna swoją miłość Leonowi i razem odjadą na zielonym jednorożcu, bo różowy był aktualnie na tacierzyńskim.
No a jak ;D Jak szczęśliwe zakończenie to na całego. Może dla Diega cały harem, by nie był smutny, że go nie umieszczone w tym fantastycznym zakończeniu
Tak, tak. A Cami będzie koniec końców z Brodueiem i urodzi łaciate czarno-białe trojaczki. A Angie zakocha się w Jade, Matias w Germanie, i będą taką wielką, homogenizowaną rodzinką ;D
Ja rasistką? Skądże! Nie ma dla mnie znaczenia to, czy człowiek jest żółty, czarny czy normalny ;D A jeśli chodzi o drugą część wypowiedzi - nie mam nic przeciwko gejom, ale nie lubię pedałów.
żółty, czarny czy normalny... no to brzmi trochę jak rasizm. wszystkie kolory skóry są normalne.
TY nigdy nie łapiesz ironii. Chyba zacznę w wypowiedziach pisać drukowanymi <UWAGA! WYPOWIEDŹ ZOSTAŁA OZNACZONA JAKO ZAWIERAJĄCA IRONIĘ!>. Tak, to zdecydowanie dobry pomysł.