Całkiem niedawno był podobny temat, gdzie każdy szczegółowo siebie opisywał (,,Poznajmy się"). Tym razem chodzi mi tylko o takie podstawowe informacje, które chciałbym znać, więc jeśli byście mogli, to niech każdy się wpisze. Ja zacznę:
Imię i pierwsza litera nazwiska: Olek F.
Dokładna data urodzenia: 21.04.1999r.
Województwo i termin ferii: Dolnośląskie, 17.02-2.03.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby każdy z was to zrobił. :)
Dobrze. :) Ale tak teraz sobie myślę... czy to ma coś wspólnego z twoim nickiem? Czy druga litera to ,,t"? ;)
Imię i pierwsza litera nazwiska: Karolina T.
Dokładna data urodzenia: 18.08.1998
Województwo i termin ferii: Świętokrzyskie(chyba jako jedyna,no nie licząc mojej siostry xd) 3.02-17.02.
Imię i pierwsza litera nazwiska: Laura M.
Dokładna data urodzenia: 31.12.2000
Województwo i termin ferii: Łódzkie, 20.01 - 3.02 .
Imię i pierwsza litera nazwiska : Ola W.
Dokładna data urodzenia : 07.04.1998
Województwo i termin ferii : heheh... tu będzie zabawnie ;) Otóż nie mieszkam w żadnym województwie, gdyż stacjonuje ( jak to brzmi..) za granicą ;) A dokładnie w Luksemburgu... Ferie mam teraz, ale za to tylko tygodniowe :) ale nie narzekam, bo mam dwa tygodnie w kwietniu i tydzień w maju :D
Cóż, to ja
Imię i pierwsza litera nazwiska: Justyna C.
Dokładna data urodzenia: 18.08.2000r.
Województwo i termin ferii: Kujawsko-pomorskie: 3.02-16.02
:D
Imię i pierwsza litera nazwiska: Wiola Sz.
Dokładna data urodzenia: 26.11.1994 r. (jestem taka stara ;( )
Województwo i termin ferii: Pomorskie,20.01 - 3.02
Właśnie :C
W sumie ani maturki, ani matmy się nie boję, tylko faktu, że mogę umieć, ale się pomylić w obliczeniach. I punkt już poleci...
Poczekaj sprawdzę kiedy mam :D 23-24.06 To prawie cały czerwiec muszę czekać :D
Akurat o egzaminy się nie martwię, chyba,że dadzą nam jakieś zadanie z błędem :D
A rzeczywiście, wtedy będzie gorzej.
Weź, nasz matematyk raz mówi: "Eee tam. Wierzę w Was. Napiszecie tę maturę z palcem w nosie." A drugi raz: "Ja nie wiem. Mam wrażenie że Wy nic nie robicie! Jeszcze nie zdacie i skończycie jak pan Stasio, co zamiata Plac Wolności." XDD
Haha :D Grunt to dobra motywacja :D Nam w kółko mówią,że mamy mało czasu i nic nie robimy. Nasza babka od matmy jak ktoś ją wkurzy to mówi "Do sekretariatu po papiery. Jesteś pełnoletni/a nie musisz mieć zgody rodziców." ;D
Zeszły tydzień miałam zawalony sprawdzianami,ze nawet nie miałam czasu otworzyć książki z arkuszami mat do matmy,a ona każe nam codziennie robić minimalnie 3 zadania.
U mnie też ostatnio jest troszkę ciężko, dzisiaj też miałam sprawdzian.
Z biologii zadanka, z matmy zadanka, z chemii zadanka - z tej ostatniej sorka mówi, że powinniśmy robić ze 100 zadań tygodniowo. Robię, ale wychodzi mi nieco ponad 80 tygodniowo XD
Ja także miałam dzisiaj sprawdzian. Ale to jedyny w tym tygodniu, więc mogę spokojnie wziąć się za arkusze i pracę z polskiego.
Nasza mądra wychowawczyni chciała z nami przerobić egzamin zawodowy teoretyczny, więc włączyła go na rzutniku i powiedziała,ze mamy zrobić zadania i jakby były jakieś niejasności to ją pytać. Wszystko fajnie, pięknie, gdyby nie to,że puściła nam test z zaznaczonymi odpowiedziami :D
Imię i pierwsza litera nazwiska: Ola K.
Dokładna data urodzenia: 19.06.2001
Województwo i termin ferii:lubuskie, ferie R.I.P:13.02-16.02