PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zawsze ten temat mnie zastanawiał, jaka np. Polska aktorka mogłaby zagrać Violettę, Ludmiłę,
Jade, Angie, Angelike, Jackie, Naty itp. Albo jaki polski aktor mógłby zagrać np. Germana, Matiasa,
Ramallo, Pabla itp, chyba wiecie o co mi chodzi ?:)

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

racja, masz XD

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Dzieci, w nocy się ŚPI a nie wypisuje głupoty po forach ;D

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

a normalni ludzie ŚPIĄ o tej porze ;D;D a propos, ide spać

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Idź, idź, ja już się wyspałam ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Ty się już wyspałaś, a ona spać idzie xd

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

nie dorównuje, to lekko eufemistyczne stwierdzenie. o ile jorge znaleźć graniczyłoby z niemożliwością, to co dopiero mówić o martinie...

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

a skąd ty wgl masz jego zdjęcia? nawet w wyszukiwarce go nie ma
paczaj;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=387115134734291&set=a.331497796962692.69 927.331494060296399&type=1&theater
:D:D:D:D

użytkownik usunięty
Enterraz

Poplułam sobie laptop, no wielkie dzięki.
Tu masz "głos" Leosia:

images.bestiariusz. pl/upload/img_1354556246.jpg

Pierwszy z lewej.

ocenił(a) serial na 6

jaki lamus XDD a reszta to kogo dubbinguje?

użytkownik usunięty
Enterraz

Nie, to nie są stricte dubbingowcy, to polskie "dzieciaki Disneya". Rudy i dwie starsze dziewczyny to aktorzy z "Do dzwonka", małej nie kojarzę. To były jakieś rozgrywki komputerowe, czy coś w tym stylu. Tfu, playstation znaczy się.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

On grał w "Do dzwonka Cafe" i są jego zdjęcia.

tears_in_heaven

Matko :O Kim ty chcesz Camilę zastąpić x.x

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Masz racje - Camila brzydsza.

MagdaJulka

Nienienienienie. Magda jest ogólnie nieciekawa z wyglądu,jej gra jest na poziomie kiepskiego teatru,chociaż grała już w kilku serialach.
Candelaria-śliczna,o oryginalniej urodzie,jej gra aktorska jest płynna,nawet profesjonalna,bo przecież wcześniej w niczym nie grała. Do tego dochodzi jej głos w oryginale,wysoki połączony z delikatnym. Jeśli sądzisz, że wydaje z siebie kacze dźwięki to oznacza,że w życiu kaczki nie słyszałaś. Nigdy nie "trenowała" specjalnie swojego głosu, a widać już płynną i oryginalną barwę. Do tego te jej włosy, zwłaszcza gdy je wyprostuje <333
Ta niby "końska szczęka" nie razi mnie tak w oczy,ale Cande jest jedyną osobą, u której ta "końska szczęka" mi się podoba. Pasuje do jej wyglądu. Małe oczy? Hmm....ciekawe. Nienienie,jej oczy są normalnych rozmiarów,czasem nawet wydają się za duże, prawidłowo rozmieszczone, ładny odcień brązu.
Jedyne co mi się w niej nie podoba to nos. Wg mnie jest on na poziomie nosa Francesci xd
Wygląda młodo jak na swój wiek,kipi urodą :>
Na Camilę trudno będzie znaleźć aktorkę,która dorówna Cande <3

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Widać każdy jest inny. Mnie u niej podobają się tylko włosy i figura, ale tak to głosem nie powala. Przy takiej Lodovice, Mercedes czy Tini ginie w tłumie. Trzeba przyznać jednak, że dobrze rapuje, co mi nigdy nie wychodzi.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Powiem CI, że bardziej podoba mi się uroda Cande niż Tini, ale co ja poradzę, że mam dziwny gust... Natomiast za nogi Mercedes dałabym się pokrajać :D Aczkolwieek na swoje też nie narzekam ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Mnie Cande się nie podoba i co na to poradzę. Mam taki nawet mini ranking w swojej główce.
1. Valeria
2. Lodovica
3. Mercedes
4. Florencia
5. Tini
6. Alba
7. Clara
8. Cande

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

1. Lodovica
2. Mercedes
3. Alba
4. Cande
5. Valeria
6. Tini
7. Clara
8. Florencia

U mnie jest tak :) Nie podoba mi się uroda Tini aż tak bardzo. Jest ładna, ale jak się wymaluje to mnie przeraża. Ona jest w moim wieku! Może to dlatego...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Być może. Mnie przerażają jej chude nogi.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

I to jak chodzi... Stawia te nogi tak niezgrabnie na tych obcasch, zresztą bez nich też. Jej 3 wady, które mnie irytują: chód, chude nogi oraz to jak gibie się podczas tańca. Miota się, jak wesz na drucie, jakby powiedziała moja babcia :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie no. Tańczyć tańczy całkiem nieźle. Nie jest źle.

MagdaJulka

Zgadzam się Tini umie tańczyć, inaczej by jej nie dali roli ;d

KeThA

a u mnie jest tak:
1.Clara
2.Tini
3.Lodovica
4.Candelaria
5.Mercedes
6.Valeria
7.Florencia
8.Alba

neeveertouch

U mnie jest tak samo.Clari górą <3

Crazy12

Clari rządzi <3

ocenił(a) serial na 2
KeThA

O tak, też mam Lodovicę na pierwszym miejscu, uważam, że jest prześliczna. Co do Candelarii, jedyny jej atut to włosy, a głos... Hm. Habla si Puedes brzmiała fajnie w jej wykonaniu, ale na przykład ta piosenka, którą wyobrażała sobie że śpiewa tuż przed Talentos21 (z chłopakami, przed studiem) za nic mi się nie podobała.
Valeria jest śliczna pod każdym względem, Mechi ma boskie nogi, ale jej cudne włosy trochę przytłaczają tę uroczą twarz, wyglądała świetnie, kiedy schowała je pod kapeluszem piratki ;) Tini jest za chuda i naprawdę kiepsko tańczy, otwiera buzię i rusz się strasznie sztywno, wysuwa brodę... Nie, nie podoba mi się. Ale ma piękne oczy. Florencia? Ohyda, twarz jędzy, choć sylwetka idealna. Albę uwielbiam, jedynym minusem jest to, że jest niska, poza tym ideał ;D A Clari też jest fajna, pod warunkiem że nie ma postarzającego makijażu (ciemna szminka, mocny cień do powiek).

Enterraz

Eeem ANGIE SOCHA ? Nie pasuje ona mi tu ... ://

ocenił(a) serial na 6
neeveertouch

jak kto woli :3 jeszcze ta Kamila Baar byłaby dobra, pasująca

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Tak! To ja chcę Falkowicza!

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

o kim mowa?

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

O Żebrowskim

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Luuudzie, w życiu bym nie skojarzyła aktora akurat z tą postacią. Przecież to jest Wiedźmin, albo Skrzetuski, ew. mąż Agaty Mróz. Ale też pomyślałam o Żebrowskim. To jeden z moich ulubionych polskich aktorów.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

No właśnie mój też. Tak jakoś skojarzyłam z Kamilą, bo ten sam serial.
Pasowałby mi do Gregoria ;)

Enterraz

O właśnie Kamila Baar mi tu na Angie pasuje !! A Jade mogłaby być Magdalena Różczka. xDD A Pablo ? ;__;

ocenił(a) serial na 2
neeveertouch

Na Camille pasuje mi Naty z do dzwonka, A na Lene Domi oczy mają podobne xD Musiał to nie liga Leóna. Jedyną możliwością jest sprowadzenie Jorge do Polski. Największy problem byłby z obsadzeniem Villu, nie wiem czemu ale Ada Szulc by mi pasowała, nie mam pojęcia dlaczego. SOCHA NA ANGIE ♥
Bobek idealny na Pablo. Rozwaliło mnie porównanie Matiasa i Karolaka. Nie ta półka.

ocenił(a) serial na 6
neeveertouch

a Fran to może Adrianna Chlebicka albo Klaudia Halejcio? Ale Ms. Castillo to nie mam pojęcia kto mógłby zagrać

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

Też myślałam o Klaudii jakby ją zrobić w ciemne włosy.

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

A o tej Adriannie to nie wiedziałam, ale może, może.

ocenił(a) serial na 2
Kaoshi

Tini ma wyjątkową urodę jakoś nie mogę znaleść "drugiej" Vilu. Szulc jakoś mi ją minimalnie przypomina.
Na Ludmi najlepsza byłaby ta Blondynka z Play'a.

Leilla

Nonono. Ta blondynka byłaby idealna. Ten głos, śliczne włosy i wgl. <3 :D

ocenił(a) serial na 10
sylww52

według mnie Jade powinna zagrać Maja Hirsch ( ona grała narzeczoną Bobka w BrzydUli ), a Gregoria powinien Mariusz Zaniewski
( on grał brata tej Maji Hirsch w BrzydUli - Alexa)

Leilla

Hahaha nom blondynka z Playa = ideał na Ludmi ;)
Ale kto Pabla albo Germana ? :D Na myśl mi przychodzi Borys Szyc i jak by go tak w garniak przyodziać mógłby być Germanem. XD

neeveertouch

No chyba nie! xD Nienawidzę Szyca. Na Germana Tomasz Kot, na Pabla Lesław Żurek. I kropka.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven3

Jak dla mnie powinno być odwrotnie! Żurek na Germana a na Pabla Tomasz.

MartinaStoessel

Żurek jest za młody na ojca Violetty, a zresztą ja jestem za Pablangie ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven4

Ale chyba mniejszość dzieciaków oglądających Violettę interesuje ile ma lat aktor który grałby Germana. A poza tym jest między nimi uderzające podobieństwo.

tears_in_heaven3

Ale Tomasz Kot jest taki monotonny i ... BRZYDKI ! xd

ocenił(a) serial na 10
Leilla

Jak dla mnie mogłaby być Adrianna Chlebicka.

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

Adrianna pasowałaby mi bardziej do Violetty ;D

ocenił(a) serial na 8
neeveertouch

Moim zdaniem Germana mógłby zagrać Krystian Wieczorek jest bardzo przystojny tak jak Diego Ramos :) a na Angie pasuje mi Ilona Ostrowska.