PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6716
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jade jest zawsze rewelacyjna, sceny z nią są zazwyczaj przezabawne, a w duecie z Matiasem wymiata. Germana lubię. A raczej lubiłem. W pierw-szym sezonie był naprawdę ok, nic nie do niego nie miałem. Ale teraz jest nie do zniesienia. Nie dość, że kłamie częściej niż Angie (a to naprawdę trudny wyczyn), to jeszcze jego zachowanie jako Jeremiasz... nie do wytrzymania. A skoro już mówię o Angie... wiem, że mnie za to zhejtujecie, ale ja nadal uważam, że jest bezczelną kłamczuchą. Przykłady podałem kilka tematów wcześniej, więc nie będę się znów rozpisywał. I bardzo się cieszę, że za 20 wyjeżdża, bo nie mam za co jej lubić. A co do jej powrotu w 3 sezonie - wolałbym, żeby została sobie w tym Paryżu, czy gdzie ona tam jest. Po-dobnie z Violką. Zaczęło się pod koniec pierwszego sezonu i od tamtej pory jest coraz bardziej denerwująca. Nie dziwię się, że nikt jej nie lubi.

ocenił(a) serial na 8

Nie mam zamiaru się obrażać. To jest forum - każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii.
Jade, Angie i Germana lubię, ale Violki nie cierpię.

użytkownik usunięty
julia_555

Wiesz, jej chyba nikt nie lubi. ;p

ocenił(a) serial na 2

Sebek lubi, ale on jest inny xD Violka to najbardziej nieudana główna bohaterka od wielu lat.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Z tym się zgodzę. ;]

tears_in_heaven

Nie inny, tylko wyjątkowy. I nie tylko ja lubię ;d

użytkownik usunięty
Sebek7771

Wyjątkowy? Nie powiedziałbym.

Wyjdź.

użytkownik usunięty
Sebek7771

Nie.

Wyjdź. Nie wracaj.

użytkownik usunięty
Sebek7771

Nie będę się z Tobą kłócił, więc po prostu dam sobie spokój.

I prawidłowo.

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Wyjątkowy? Tak sądzisz? Zły gust nie czyni cię jeszcze wyjątkowym, kolego.

tears_in_heaven

Gust mam akurat genialny ;p

użytkownik usunięty
Sebek7771

Do tego jesteś niesamowicie skromny.

Przecież wiem. A ty miałeś dać sobie spokój. :)

użytkownik usunięty
Sebek7771

Oj tam, oj tam. :P A tak na serio, to nie mogę się powstrzymać, gdy ktoś wypisuje takie rzeczy.

Żebyś ty wiedział, od czego ja się powstrzymuję, gdy z tobą piszę XDDDDD

użytkownik usunięty
Sebek7771

Nie chcę wiedzieć. :)

ocenił(a) serial na 3

Ja tam Hermana nie znoszę xD Ale chyba Violki bardziej :D Jade wymiata zawsze i wszędzie.

użytkownik usunięty
KeThA

Razem z Matiasem. ;)

ocenił(a) serial na 3

To się rozumie samo przez sie :D

użytkownik usunięty
KeThA

No tak. :D

Czyli rozumiem, iż Jade i Matias nie kłamią?
German jako Jeremiasz jest genialny, a powody, które podałeś o Angie, są bezsensu.
Violetta zawsze i wszędzie jest genialna.
I z twojej wypowiedzi rozumiem, że ty nigdy nie kłamiesz?

użytkownik usunięty
Sebek7771

Może im się zdarzy, ale przy Angie i Germanie, to oni są święci.
Jako Jeremiasz denerwuje mnie bardziej niż zwykle, a powody o Angie... nie sądzę. Jeszcze raz przeczytaj temat ,,10 powodów, dla których nie znoszę Angie". Tam wszystko jest uzasadnione.
Udam, że tego nie przeczytałem.
Czasami mi się może zdarzy, ale rzadko. Ale na serio, przy Angie, to chyba nie ma drugiej takiej osoby na świecie, która by więcej kłamała.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

W drugim sezonie A. nie kłamie prawie wcale.

Skailes

No właśnie. Ale dla Alexa zawsze będzie to największa kłamczucha ever ;>

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

"powody, które podałeś o Angie, są bezsensu". Dobrze, Sebastianie, dobrze. :-D

Skailes

No bo są bezsensu ;D
Tak, w ogóle nie obchodzi jej siostrzenica ;d

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

^^
Nosz, ani troszkę. Na Tomasza! xD Egoistka jedna.

Skailes

Najbardziej egoistyczna była ta akcja z pamiętnikiem! No kto by chciał mieć taką ciocię? ;d

użytkownik usunięty
Skailes

Może i nie kłamie, ale zachowuje się jeszcze gorzej. Bez przerwy wszystkich krytykuje, obraża, kłóci się, krzyczy. Germana to zawsze, ale czasami też Pablo czy Marotiego.

ocenił(a) serial na 10

Marotti to akurat totalny pajac, a Pablo zidiociał w drugim sezonie strasznie. Dobra, nie będę Cię przekonywać, bo znając życie będzie to tylko strata czasu. Ale mógłbyś jej wreszcie dać spokój, a nie ciągle ciśniesz i ciśniesz. To już powoli nudzi.

użytkownik usunięty
Skailes

Owszem, dałbym sobie spokój, ale jak niektórzy (np. Bangie na następnej stronie) piszą do mnie: ,,Ona jest całkiem miła. Spróbuj zmienić sposób myślenia (...) To polub ją jako aktorkę. (...) Jako aktorka jest miła, sympatyczna..." to po prostu nie mogę się pow-strzymać, żeby im to wyjaśnić.

ocenił(a) serial na 10

Widziałam tego posta. Rozumiem, że jej nie lubisz i zrozumiałam, że nie polubisz. B. lubi przekonywać ludzi do swojego zdania - całkiem skutecznie zresztą. Ale zrozum też mnie - A. jest moją ulubioną postacią i to, że krytykujesz ją na każdym kroku na pewno nie jest dla mnie niczym miłym. Empatii trochę. Nie musisz zakładać 10 tematów o tym, że jest taka, sraka i owaka, wiedząc, że są na tym forum osoby, które bardzo ją lubią. I które dodatek już się dość nacierpiały, kiedy scenarzyści nam ją zabrali, a Ty jeszcze dokładasz. Nienawidź ją sobie w milczeniu. Ja nie lubię np. Esmeraldy i jakoś nie zakładam zaraz kilku tematów o tym, jaka ona to ona jest niefajna.

użytkownik usunięty
Skailes

Ja akurat Esmeraldę lubię, ale co do Angie - założyłem o niej tylko 2 tematy, nie 10. :)

ocenił(a) serial na 10

Nie chcę się kłócić. To, co chciałam Ci przekazać, przekazałam. A jak Ty do tego podejdziesz, to już wyłącznie Twoja sprawa.

użytkownik usunięty
Skailes

Ok. ;)

ocenił(a) serial na 3

Szczerze mówiąc nie sądzę, żeby sceny z Jade były takie przezabawne. Nie bawi mnie to w ogóle, postać Jade jest trochę przerysowana (tak samo jak Ludmiły). Młodsze dzieci raczej lubią takie postacie i to chyba tylko dlatego ktoś taki tam jest. Co do reszty wypowiedzi też się nie do końca zgadzam, bo chociaż Angie kłamie to jest jednak sympatyczną postacią, trochę się pogubiła w życiu, w końcu to też człowiek.

użytkownik usunięty
Luu_4

No widzisz, każdy ma własne zdanie, ale jedno jest pewne - większość osób nie znosi Violki.

ocenił(a) serial na 3

Nienawiść do Violetty łączy ludzi.

użytkownik usunięty
Luu_4

A jakżeby mogło być inaczej. ;]

Nie lubisz Angie? o.O

użytkownik usunięty
Sweet_Raspberry

Nie lubię? To bardzo optymistyczne stwierdzenie...
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/10+powod%C3%B3w%2C+ dla+kt%C3%B3rych+nie+znosz%C4%99+Angie.,2336495

Pff.. Nie odzywaj się do mnie. Foch xD
T.T

użytkownik usunięty
Sweet_Raspberry

Właśnie, co znaczy to T.T?

Płaaaaacz T.T
Jak można nie lubić najlepszej osoby w serialu? T.T
<Ja nie lubię, wręcz nienawidze Jade>

użytkownik usunięty
Sweet_Raspberry

No widzisz, a ja Jade uwielbiam, natomiast nie znoszę Angie.

Jade psuje Germangie T.T
Jeszcze mi napisz, że Germangie nie lubisz, to się potne chyba... ;P

użytkownik usunięty
Sweet_Raspberry

Germangie jest mi obojętne, jedno prześciga w kłamstwach drugie, więc są siebie warci. Ale szczerze mówiąc uwielbiam Germeraldę, dlatego wolałbym, żeby Angie była z Beto. :D