Jade jest zawsze rewelacyjna, sceny z nią są zazwyczaj przezabawne, a w duecie z Matiasem wymiata. Germana lubię. A raczej lubiłem. W pierw-szym sezonie był naprawdę ok, nic nie do niego nie miałem. Ale teraz jest nie do zniesienia. Nie dość, że kłamie częściej niż Angie (a to naprawdę trudny wyczyn), to jeszcze jego zachowanie jako Jeremiasz... nie do wytrzymania. A skoro już mówię o Angie... wiem, że mnie za to zhejtujecie, ale ja nadal uważam, że jest bezczelną kłamczuchą. Przykłady podałem kilka tematów wcześniej, więc nie będę się znów rozpisywał. I bardzo się cieszę, że za 20 wyjeżdża, bo nie mam za co jej lubić. A co do jej powrotu w 3 sezonie - wolałbym, żeby została sobie w tym Paryżu, czy gdzie ona tam jest. Po-dobnie z Violką. Zaczęło się pod koniec pierwszego sezonu i od tamtej pory jest coraz bardziej denerwująca. Nie dziwię się, że nikt jej nie lubi.
Nie mam zamiaru się obrażać. To jest forum - każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii.
Jade, Angie i Germana lubię, ale Violki nie cierpię.
Sebek lubi, ale on jest inny xD Violka to najbardziej nieudana główna bohaterka od wielu lat.
Oj tam, oj tam. :P A tak na serio, to nie mogę się powstrzymać, gdy ktoś wypisuje takie rzeczy.
Ja tam Hermana nie znoszę xD Ale chyba Violki bardziej :D Jade wymiata zawsze i wszędzie.
Czyli rozumiem, iż Jade i Matias nie kłamią?
German jako Jeremiasz jest genialny, a powody, które podałeś o Angie, są bezsensu.
Violetta zawsze i wszędzie jest genialna.
I z twojej wypowiedzi rozumiem, że ty nigdy nie kłamiesz?
Może im się zdarzy, ale przy Angie i Germanie, to oni są święci.
Jako Jeremiasz denerwuje mnie bardziej niż zwykle, a powody o Angie... nie sądzę. Jeszcze raz przeczytaj temat ,,10 powodów, dla których nie znoszę Angie". Tam wszystko jest uzasadnione.
Udam, że tego nie przeczytałem.
Czasami mi się może zdarzy, ale rzadko. Ale na serio, przy Angie, to chyba nie ma drugiej takiej osoby na świecie, która by więcej kłamała.
"powody, które podałeś o Angie, są bezsensu". Dobrze, Sebastianie, dobrze. :-D
Może i nie kłamie, ale zachowuje się jeszcze gorzej. Bez przerwy wszystkich krytykuje, obraża, kłóci się, krzyczy. Germana to zawsze, ale czasami też Pablo czy Marotiego.
Marotti to akurat totalny pajac, a Pablo zidiociał w drugim sezonie strasznie. Dobra, nie będę Cię przekonywać, bo znając życie będzie to tylko strata czasu. Ale mógłbyś jej wreszcie dać spokój, a nie ciągle ciśniesz i ciśniesz. To już powoli nudzi.
Owszem, dałbym sobie spokój, ale jak niektórzy (np. Bangie na następnej stronie) piszą do mnie: ,,Ona jest całkiem miła. Spróbuj zmienić sposób myślenia (...) To polub ją jako aktorkę. (...) Jako aktorka jest miła, sympatyczna..." to po prostu nie mogę się pow-strzymać, żeby im to wyjaśnić.
Widziałam tego posta. Rozumiem, że jej nie lubisz i zrozumiałam, że nie polubisz. B. lubi przekonywać ludzi do swojego zdania - całkiem skutecznie zresztą. Ale zrozum też mnie - A. jest moją ulubioną postacią i to, że krytykujesz ją na każdym kroku na pewno nie jest dla mnie niczym miłym. Empatii trochę. Nie musisz zakładać 10 tematów o tym, że jest taka, sraka i owaka, wiedząc, że są na tym forum osoby, które bardzo ją lubią. I które dodatek już się dość nacierpiały, kiedy scenarzyści nam ją zabrali, a Ty jeszcze dokładasz. Nienawidź ją sobie w milczeniu. Ja nie lubię np. Esmeraldy i jakoś nie zakładam zaraz kilku tematów o tym, jaka ona to ona jest niefajna.
Ja akurat Esmeraldę lubię, ale co do Angie - założyłem o niej tylko 2 tematy, nie 10. :)
Nie chcę się kłócić. To, co chciałam Ci przekazać, przekazałam. A jak Ty do tego podejdziesz, to już wyłącznie Twoja sprawa.
Szczerze mówiąc nie sądzę, żeby sceny z Jade były takie przezabawne. Nie bawi mnie to w ogóle, postać Jade jest trochę przerysowana (tak samo jak Ludmiły). Młodsze dzieci raczej lubią takie postacie i to chyba tylko dlatego ktoś taki tam jest. Co do reszty wypowiedzi też się nie do końca zgadzam, bo chociaż Angie kłamie to jest jednak sympatyczną postacią, trochę się pogubiła w życiu, w końcu to też człowiek.
No widzisz, każdy ma własne zdanie, ale jedno jest pewne - większość osób nie znosi Violki.
Nie lubię? To bardzo optymistyczne stwierdzenie...
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/10+powod%C3%B3w%2C+ dla+kt%C3%B3rych+nie+znosz%C4%99+Angie.,2336495
Płaaaaacz T.T
Jak można nie lubić najlepszej osoby w serialu? T.T
<Ja nie lubię, wręcz nienawidze Jade>