PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6716
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nie znam się na muzyce zbyt dobrze (właściwie umiem tylko powiedzieć ładnie śpiewa-brzydko śpiewa :p) ale interesuję mnie jaką tonację ma Francesca,Violetta,Lena i Ludmiła. Camila wiem,że śpiewa sopranem bo wspomniała o tym w jednym z odcinków:D

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

W sumie nwm czy się znam na muzyce....uczę się w szkole muzycznej i jestem w klasie śpiewu więc...raczej tak ;) Francesca - u niej jest różnie. Czasem lepiej radzi sobie w wyższych dźwiękach a czasem w niższych. Violetta - wg mnie śpiewa raczej sopranem, chociaż w Veo Veo był taki moment kiedy zaśpiewała bardzo nisko (jak na nią). Ale chyba w wysokich dźwiękach nie ma sobie równych. Lena i Ludmiła - co do Ludmiły nie jestem pewna ale raczej obie śpiewają altem (niskim kobiecym głosem). Szczególnie Lena. Ona umie śpiewać tak nisko i mocno, że można upaść XD

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

uczę się w klasie śpiewu ale nie jestem pewna XD experts

Enterraz

Ja też uczę się śpiewu solowego w szkole muzycznej i wydaje mi się że jest tak jak napisała Martina Stoessel czyli że Violetta i Francesca są sopranami lecz dobrze sobie też radzą z niektórymi niskimi dźwiękami, a Lena i Ludmiła są raczej altami choć co do Leny nie jestem pewna bo kiedyś poprosiła dziewczyny o obniżenie tonacji bo w tej się źle czuła ale kiedy śpiewały veo veo to mi się wydaje że to właśnie ona tak wysoko wyciągneła "Otra vez" ale może się mylę :)

ocenił(a) serial na 6
zielona1218

nie kłócę się jbc, to było takie przyjacielsko-prześmiewcze ;p violetta była przede wszystkim sopranem ale teraz, w dwójce to już bym nie była taka pewna

Enterraz

Może dużo ćwiczy i dzięki temu może śpiewać też takie niskie dźwięki :) nie mówiłam że się kłócisz tylko napisałam że może się mylę bo nie jestem pewna co do Leny bo nie wiem czy to ona śpiewała to takie wysokie w veo veo:) ja tak naprawdę skończyłam dopiero pierwszą klasę w szkole muzycznej bo przyjmują od 16-stki więc nie jestem za wielkim znawcą :)