Wiedziałam dokladnie co zaraz wydarzy się w śnie Violi i Leona jak tylko się zaczęło z tą Larą.
PS Federico po pracy można przytulać.
Widać z Ludmiła leci na Federico . Fran miała zerwać z Marco i jakoś nie zerwała szkoda bo chciałam by ona była z Federico ale ,pewnie nie będzie on ,ani ona nie zwracają na siebie uwagi /; . I chyba po zapowiedziach ,mi się wydaje że Fran jutro wyjedzie do Włoch .
Mówiłam, że to plotki z Fede, ale nikt mnie nie słuchał, to macie! Ha!
MARCESCA i FEMIŁA <33
Marcesca 4-ever, niech mi tylko ktoś spróbuje ich rozdzielić, to normalnie poczuje zew mojego gniewu, uduszę, ukatrupię, zakopie, jeszcze raz odkopie, znowu zabije i zakopie tego kogoś, nawet jak to by miał być Fede
Ja dopiero zaczęłam oglądać. Wzruszyła mnie rozmowa Jade i Germana. Ja wolę Marcescę, może przesłodzona, ale wreszcie jakaś para której na sobie zależy.
o karaoke fajnie ;p gdybym wam wysłała rozmowę diemili tę którą wrzuciłam w tłumaczenie na zamówienie, sprawdziłybyście?
Boże! Nie wytrzymam :D Mam nową parę do kolekcji: Femiła! <3
Naxi, Marcesca i Femiła forever <333
Najlepszy Fede z tym "Puuuf" czy czymś w tym stylu ;D Ogólnie cały odcinek świetny!
I ten sen: Lara z Diego - jestem za!
No ale nie wiadomo czy ,Federico zakocha się w Ludmile . Może być ,tak że ona się w nim zakocha bez wzajemności . Ale mi smutno bo nie lubię Marco i chciałam żeby Fran była z Federico smutno mi /;
Nie do końca ogarnęłam. Wymieniał jej dobre cechy, ale że nie będą razem, bo ich drogi się rozesszły, a Jade że go kocha. Ja bardzo lubię Marco, walczył o dziewczynę, martwi się o nią. Jak dawny Leon. Teraźniejszy Leon mnie denerwuje, ponieważ bawi się uczuciami Lary, chociaż dziś było urocze jak pokazał jej, że może i ma zdjęcia z Violettą, ale ma również z nią.
Marco jest zajebiaszczy:D
Najlepsza Naty (o ile dobrze zrozumiałam, a o tej porze to niepewne) do Ludmiły: Te gusta Federico
I ten wzroook Ludmi i głos Natalii <333 JARAM SIĘ!
To było dobre i jak jej tłumaczył co to jest supernova :D Moja siostra powiedziała, że dla niej, takie granie z Ludmilą to jakby ją podrywał XD
wlasnie zastanawiam sie czy Fede bedzie w stanie cos poczuc do Ludmi, w koncu w 1 sezonie za soba nie przepadali, teraz niby sie z nia droczył, chcialabym wiedziec co z tego bedzie :D
Ja CI mówię - będzie słiiit parka <333
Już samo to, że Ludmile się ktoś PODOBA, a nie że CHCE go mieć jest niezłe.
Femiłaaaaa <333333
tak tez sie jakos jaram Femiłą :D
tak ciekawe czy Ludmi bedzie próbowała swojego podrywu czy bedzie dalej zaprzeczac ze jej sie podoba :p
Ja nie wiem, ale coś mnie zauroczyło w tej parce! No kurde, zaczynam mieć fioła!
Natomiast nadal czekam na Naaaxiiii i Marcesci ciąg dalszy...
Tak se myślę, że Ludmiłka się dla Fedusia zmieni <33 Wspaniałe!
no dlatego ja juz dawno uknułam tą pare :D ;p Femiła no pięknie :D
wkurza mnie to że ja dalej czekam co z Fran i Marco bedzie, a oni sie ostatnio pojawiaja na 5 minut odcinka!
No, bo ciągle są scenki Leona z Larą, Violetty z Diego lub Germana z tą jego! Nie mogliby dać czegoś ciekawego?! :O
Ponad pół odcinka muszę przewijać :D
ja tez tu Viola gada z tym, tu z tam tym,wszystko to pomijam i czekam tylko na Naxi Marcesce i teraz Femiłe :p
a tak serio jeszcze sceny Diega i Violi, czy Leona i Lary moge zobaczyc ale Germana i Esmeraldy nie!
wgl rozwalila mnie scena ze snu Diego + Lara, na taką pare nawet ja nie wpadłam xd
Diego i Lara... Kiedyś tam przez łeb przeszło i tak myślę, że mogliby ich spiknąć ^^
Nie no, żartuję, to mało możliwe. Taka wymiana między parami :P
Też oglądam tylko ciekawiące mnie wątki, a później się ludzie dziwią, że nie wiem, co u Leonetty...
Ale nie moja wina, że główna bohaterka mnie wkurza, chociaż już mniej :D
tak narazie Viola wydaje sie stabilnie trzymac Diega, ale i tak ja wiem ze kocha Leona i on ją tez i to mnie wkurza! ;p bo po co zaczynali nowe zwiazki jak sie kochaja?!
tak taka wymiana byłaby jednak dziwna, "Wiesz stary teraz ja wezme twoja dziewczyne a ty moją" fajnie? xd zreszta wlasnie jak była ta scena to jakos tak mi sie nie spodobali wizualnie jako para :p
nooo, ja w sumie nie wiem do kogo by mogła pasować Lara w tym serialu. Lubię ją, ale najlepiej ją wywalić :P
I Diego też... Żeby mi się przypadkiem nie zakręcił przy Francesce!
A ja dalej oglądam filmik z Femiłą... To już uzależnienie ;P Oby w 48 było coś z nimi <333 Wgl. zasypali ludzie twitter Ruggiego spamem o Femile :D
swietnie bo bałam sie ze tylko mi sie podoba tak ten parring :D oby było z nimi i z Marcesca w koncu, bo ile mozna czekac!
jezu Diego cos do Fran? to by było straszne, zresztą kumplowi dziewczyne podrywac ;o
nie wiem z kim mógłby byc Diego z takich bardziej głownych bohaterek, bo sama zostaje Cami ale ona moze byc z Brodweyem , a dla Lary ewentualnie Andreas jest samotny xD
Cami będzie chyba z Brodueyem, jeżeli wierzyć zdjęciu końcowemu. Tyle, że tam Diego stoi też obok Fran, a Marco obok Andresa!!!
tak z Magda juz poruszalam kiedys tą kwestie, nie moze sie tak skonczyc, rozbicie Marcesci dla Diegiesci (?) to nawet brzydko brzmi -.- ;pp
zastosuja stary trik wyślą Diego do Hiszpani ;p
To jest bardzo dobry pomył. A w Hiszpanii może się zejść z Tomasem. Tak słoodko
no i wszyscy szczęśliwi nikt nie zostanie samotny :D
juz na pewno nie Marco! bo wizji Marco i Andreasa nawet nie biore pod uwage XD
za to Diemas - mrrr!
Diego i Lara są już łączeni jako para od dawna przez blogerki, ale dla mnie to by było ssztuczne, gdyby mieli być razem. Femila/Fedemila, takich nazw już używają "fani" na twitterze.
Femiła bardziej mi sie podoba ja stosuje tą nazwe :D
nie to by było dziwne, co potem oni zostana sami bo Vilu i Leon razem, więc z braku laku się spikną, nie, nie podoba mi sie taka koncepcja a tak widze tą pare ;p
tak homoseksualizmu w DC nie znajdziesz, chociaz ja i tak mysle ze Gregorio się kiedys ujawni!
mysle ze wszystkich dla których był wredny tak naprawde kochał Tomasa, Fede i Pablo, to ostatnie uczucie chyba nadal go trzyma ;pp
Jestem tego prawie tak pewna jak możliwości Femilii.
http://www.youtube.com/watch?v=nV7--CtQsHg
o znów ten filmik <3 moge go tyle ogladac i nie mam dosc :D
a czy para Pablo i Gregorio doczekała się juz jakiegos podobnego filmiku ? ;d
aż nie wiem czy sama nie wezme sie z montowanie takiego filmiku, jakas romantyczna melodia w tle no i pieknie bedzie :D