PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jestem medium

ocenił(a) serial na 10

Wiedziałam dokladnie co zaraz wydarzy się w śnie Violi i Leona jak tylko się zaczęło z tą Larą.
PS Federico po pracy można przytulać.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ale na występie końcowym wydaje mi się, że na zdjęciu ma długie...
No nieważne, ale ładnie wygląda z krótszymi włosami, chociaż mnie by było szkoda ścinać ;P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Może jej się końcówki rozdwajają? Albo wplątały jej się w wentylator? A potem zrobi tak, jak Beyonce, która ścięła włosy na chłopaka, a potem poddała się zabiegowi przedłużania i ma średniej długości. Ludmi też tak... Dlaczego ja takie głupoty wypisuję? Idę zrobić obiad, bo mi się mózg lasuje. xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tak, idź gotować - to może pomóc :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie pomogło, niestety. Filmweb mnie popsuł. Sarro, błagam... Napraaaaw... mnie-e...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Jak mam cię naprawić, jak sama jestem tak zepsuta,, że bardziej się nie da? ;>

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Da się. Spójrz na taką MagdęJulkę XDDD

KeThA

tak tez czekam, bo to na pewno bylo specjalnie innaczej oznaczałoby to ze tak naprawde w studiu połowa nie musi umieć spiewac ;o ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

na zdjęciu z ostatniego odcinka violetta 2 stał federico z ludmi tak bardzo blisko siebie (może się przytulali)
chcecie zobaczyć to wejdźcie tu: mylovevioletta. blogspot. com (skasujcie spacje)

ocenił(a) serial na 3
WerWeroNika

Widzieliśmy o mi amor! :D
To zdjęcie jest spoko i wgl, ALE: DIEGO Z FRANCESCĄ?! :O

KeThA

nie wspominajmy juz o tym! nie to by bylo chamskie jakby się nagle podwalił do dziewczyny kumpla!

KeThA

http://4.bp.blogspot.com/-Cl_siGJZ3lU/Uhuk0tEOtCI/AAAAAAAAA-Y/I-xJDCfAqX4/s1600/ ostatni.jpg
to kto stoi obok maxiego?