Sorry, że zakładam kolejny temat o Ludmile i tym samym zapycham forum, ale musiałem.
Więc jeszcze raz, LUDMIŁA:
A – arogancka
B – bezczelna
C – chamska
D – despotyczna
E – egoistyczna
F – fałszywa
G – grymaśna
H – harda
I – impertynencka
K – kłamliwa
L – lekceważąca
M – marudna
N – natrętna
O – obraźliwa
P – podła
R – rozkazująca
S – samolubna
T – tandetna
U – uparta
W – wredna
Z – zarozumiała
I tyle ma do powiedzenia na jej temat.
PS Zauważyliście, że to już 1000. temat? :D
I tak jest jedna z najlepszych postaci z Jade,Nati,Leonem(choc mnie wkurza z ta Violetta),Matiasem,Maxim.Jeszcze sa fajne Cami i Fran,Federico nawet
A-ambitna
B-bystra
U-utalentowana
O-olśniewająca
Z-zdecydowana
P-piękna
S-szczupła
Nikt nie może się równać z Violettą, no chyba że Angie i tu bym miała dylemat:)
Chodzi ci ze nikt nie moze sie z nia rownac taentem,uroda,charakterem czy ogolnie.Bo ona sie nie wywyzsza niczym.Ja z siostra zgodnie twerdzimy ze Nati,Ludmi i Fran sa najladniejsze a Ludmi wie czego chce i od Violetty lepiej spiewa i tanczy-i to o wiele lepiej
Chodzi mi o to, że nikt się nie może równać z Violettą, bo jest taka beznadziejna. Trochę się nie jasno wyraziłam;)
Ludmi ma delikatny,taki aksamitny glos.Swietnie spiewa.Violetta ma mocny glos,spiewa dobrze ale Ludmila lepiej.Spiew Ludmi jest genialny
Zgadzam sie.Jej glos jest swietny.Powinna z Federico walczyl o zwyciestwo w show.Jej wykonanie najbardziej mi sie podobalo a Violetty najmniej.
Po tym co zrobiła Violi w trakcie reality-show powinna zostać zdyskwalifikowana, a już na pewno nie powinna znaleźć się w finale.
Mnie śpiew Ludmiły się nie podoba i zdania nie zmienię. Zawsze gdy śpiewa, mam wrażenie, że sepleni albo ma zapchaną buzię. ;p
W sumie, bez Ludmiły Violetta znalazłaby sobie inne problemy. To nie zmienia faktu, że lubię te jej intrygi, ale większość rzeczy jakie o niej napisałeś jest prawdą.
A – ambitna
B – błyskotliwa
C – cudowna
D – doskonała
E – efektowna
F – fajna
G – gustowna
H – honorowa
I – inteligentna
K – kochana
L – lubiana
M – mądra
N – najlepsza
O – odważna
P – piękna
R – rozmowna
S – szczera
T – towarzyska
U – utalentowana
W – wytrwała
Z – zdolna
Brawo, zmarnowałeś 1000 temat na coś tak bardzo ambitnego -,- a powtarzanie po raz 12458964123547 tego samego i zaśmiecanie tym forum nie sprawi że ludzie przestaną ją lubić lub zaczną jeszcze bardziej nienawidzić ... *_*
cudowna, doskonała, najlepsza?! Chyba mówimy o innej osobie...
gustowna, honorowa? Błagam. Czy to ma być żart?
kochana i lubiana? Przez kogo?!
mądra i inteligentna? Federico dzisiaj powiedział coś na ten temat i to była czysta prawda.
piękna? Wygląda jak zdzira.
rozmowna i towarzyska? Czy ja coś przegapiłem?
szczera? Hahahahahaha, przecież to taka kłamczucha, że aż się w głowie nie mieści. Bez przerwy okłamuje Tomasa, Leona i całą resztę.
utalentowana i zdolna? Pod jakim względem?
Jest utalentowana i zdolna, bo świetnie śpiewa. Szczera, bo zawsze mówi to co myśli prosto w twarz. Rozmowna i towarzyska też. Piękna, zależy od gustu, ale dla wielu jest ładniejsza niż Violka, ma świetną figurę. Głupia też nie jest;)
Nie wiem co wy widzicie w jej śpiewie. Dla mnie śpiewa głosem 60-latki, sepleni i brzmi jakby miała buzię zapchaną jedzeniem.
Szczera? Tomasa i Leona okłamuje przy każdej okazji, tylko po to, by wyszło, że to Viola jest ta zła.
Rozmowna i towarzyska? Nie sądzę. Raczej rozmawia tyko z Naty, a co do nowych znajomości też nie jest towarzyska. Dla nowych jest zawsze wredna i niemiła. Mogliśmy to zauważyć w przypadku Napo, Brodueia, Leny, Federika...
Piękna? Nie. Violetta też nie jest jakaś śliczna, ale są ładniejsze, chociażby Fran czy Naty. A świetną figurę ma Jade.
Głupia? Czasami nie, czasem tak, np. dzisiaj. Myśli, że po kilku ciepłych słowach, Fran, Maxi i Fede od razu na nią zagłosują, gdy okazuje się, że nie, wyzywa ich od frajerów/frajerek (tak nazwała Maxiego i Fran).
Bo Ludmiła jest kreowana na czysto złą osobę bez żadnych pozytywnych cech, by przy niej Violka wyglądała jak taki aniołeczek. Sądzę, że gdyby Ludmiła miała w sobie troszkę więcej pozytywnych cech, byłaby bardziej lubiana niż Violka, która tylko ludzi wkurza. A przecież tak nie może być bo Violka to główna bohaterka i jakby to wyglądało ;p
Jade? Tomas? Gregorio?
Jade niby miała być tą złą, a Angie dobrą, a w końcu wyszło odwrotnie.
Tomas mnie irytuje bardzo, szczególnie w pierwszej połowie sezonu.
A Gregorio to dopiero czarny charakter!
Tomas? Toż to książĘ zE bajki, a nie żaden czarny charakter. Alex, musisz się nauczyć - czarny charakter jest zawsze brzydki, ma szparę między zębami, zeza, piegi, zakrzywiony nos z brodawką, a w ogóle to chodzi w czarnej todze i takimż kapeluszu, pod pachą miotła/kruk/czarny kot (niepotrzebne skreślić), i diaboliczny śmiech, na przykład taki: http://www.youtube.com/watch?v=_aNZ-9DanTU
Po tym rozpoznasz właśnie czarny charakter. Aha, może też być ewentualnie macochą.
Nie wiem, co ci się nie podoba w jej śpiewie. Ma inną skalę niż większość osób w studio, ale dzięki temu jej głos jest charakterystyczny i rozpoznawalny. A dzisiaj z akustycznym "Ahi estare" wypadła o wiele lepiej niż Violetta, wałkująca po raz kolejny "En mi mundo"
Ja bym na ich miejscu dałabym tam Fran zamiast Violki albo Tomasa. Świetnie dziś jej wyszło to "Junto a ti".
A słyszałaś jej ,,Junto a ti" razem z Marco w odcinku 82? Genialne! http://www.youtube.com/watch?v=KKkR5juGlOc
Tak, uwielbiam to. Niemniej jeśli chodzi o śpiew to wg mnie najlepsi i niedoścignieni są Fran i Fede. F i F, Jak Fineasz i Ferb ;D Jako para - już niekoniecznie. Ale ich włoski akcent świetnie brzmi w piosenkach.
Serio? Wg mnie też oni najlepiej śpiewają. Nie wiem czy to dlatego, że oboje są z Włoch, ale ich głosy najbardziej mi się podobają. ;)
Tak, bardzo lubię ich słuchać. Jeszcze ich trio z Lucą w "Ven y canta" było świetne. Chociaż to nie mój typ muzyki ;D
W zasadzie wczorajsze ;) Ale podobają mi się włoskie wersje niektórych piosenek. Jak "Nel mio mondo" czy "Ti credo". Lepsze od oryginału.
Rzeczywiście wczorajsze, ale odcinek tak mi się podobał, że rano obejrzałem powtórkę. ;]
O wiele lepsze. Hiszpańskim ,,Te creo" już rzygam...
piękny alfabet aleksandrze, aczkolwiek poniekąd zgodzę się z tym alfabetem pozytywnym. Temat 1000 powinien być nieco bardziej wyjątkowy
Aczkolwiek poniekąd ;D Zgodzę się z tobą po części, ponieważ gdyż z tego powodu iż, że Ludmi świetnie śpiewa i ma charakterek, i jest zabawna. I nie lubi Violetty. Dużo plusów ;)
tak bardzo mój styl xD ma dużo plusów i ją lubię, tym bardziej, że mam dosyć dyskusyne poczucie moralności, typu uważam że kłamstwo nie jest czymś złym i nie wierzę w taki dosyć naiwny świat i dobro ludzkie, btw, lubię ją chociaż czasem przegina pałke, irytuje mnie tylko jak się wtrąca w leonettę