PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jeszcze raz.

użytkownik usunięty

Sorry, że zakładam kolejny temat o Ludmile i tym samym zapycham forum, ale musiałem.
Więc jeszcze raz, LUDMIŁA:
A – arogancka
B – bezczelna
C – chamska
D – despotyczna
E – egoistyczna
F – fałszywa
G – grymaśna
H – harda
I – impertynencka
K – kłamliwa
L – lekceważąca
M – marudna
N – natrętna
O – obraźliwa
P – podła
R – rozkazująca
S – samolubna
T – tandetna
U – uparta
W – wredna
Z – zarozumiała
I tyle ma do powiedzenia na jej temat.
PS Zauważyliście, że to już 1000. temat? :D

użytkownik usunięty

Hmm, zapomniałeś o takim jednym wyrazie na J xD

PS: Tak, zauważyłam :D

użytkownik usunięty

No, rzeczywiście zapomniałem, jeszcze J... W takim razie: J - jędzowata.

I tak jest jedna z najlepszych postaci z Jade,Nati,Leonem(choc mnie wkurza z ta Violetta),Matiasem,Maxim.Jeszcze sa fajne Cami i Fran,Federico nawet

użytkownik usunięty
Princeska92

Ludmiła jest najgorszą postacią w serialu.

ocenił(a) serial na 10

A-ambitna
B-bystra
U-utalentowana
O-olśniewająca
Z-zdecydowana
P-piękna
S-szczupła

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

Violetta to najgorsza postać w srialu i nie zmienisz tego :d

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

Nikt nie może się równać z Violettą, no chyba że Angie i tu bym miała dylemat:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Nie obrażać mi Angie ;D

majka5454

Chodzi ci ze nikt nie moze sie z nia rownac taentem,uroda,charakterem czy ogolnie.Bo ona sie nie wywyzsza niczym.Ja z siostra zgodnie twerdzimy ze Nati,Ludmi i Fran sa najladniejsze a Ludmi wie czego chce i od Violetty lepiej spiewa i tanczy-i to o wiele lepiej

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

Chodzi mi o to, że nikt się nie może równać z Violettą, bo jest taka beznadziejna. Trochę się nie jasno wyraziłam;)

użytkownik usunięty
Princeska92

Jeśli chodzi o śpiew Violetcie wychodzi to zdecydowanie lepiej.

Ludmi ma delikatny,taki aksamitny glos.Swietnie spiewa.Violetta ma mocny glos,spiewa dobrze ale Ludmila lepiej.Spiew Ludmi jest genialny

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

Barwę głosu Ludmi ma o wiele ładniejszą od Violki

majka5454

Zgadzam sie.Jej glos jest swietny.Powinna z Federico walczyl o zwyciestwo w show.Jej wykonanie najbardziej mi sie podobalo a Violetty najmniej.

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

Jeszcze grała na gitarce. Podobało mi się:)

użytkownik usunięty
Princeska92

Po tym co zrobiła Violi w trakcie reality-show powinna zostać zdyskwalifikowana, a już na pewno nie powinna znaleźć się w finale.

użytkownik usunięty
Princeska92

Mnie śpiew Ludmiły się nie podoba i zdania nie zmienię. Zawsze gdy śpiewa, mam wrażenie, że sepleni albo ma zapchaną buzię. ;p

leonivillu

Pogodz sie z tym ze ona jest najlepsza postacia a Mercedes najlepiej odgrywa swoja postac

ocenił(a) serial na 8
leonivillu

Popieram całym sercem. :D

ocenił(a) serial na 3

Nie jest aż taka zła. Bez niej byłoby nudno.

użytkownik usunięty
Luu_4

Mam inne zdanie, ale ok, nie będę się kłócił. )

ocenił(a) serial na 3

W sumie, bez Ludmiły Violetta znalazłaby sobie inne problemy. To nie zmienia faktu, że lubię te jej intrygi, ale większość rzeczy jakie o niej napisałeś jest prawdą.

użytkownik usunięty
Luu_4

Dziękuję. :)

ocenił(a) serial na 3

Nie ma za co :)

A – ambitna
B – błyskotliwa
C – cudowna
D – doskonała
E – efektowna
F – fajna
G – gustowna
H – honorowa
I – inteligentna
K – kochana
L – lubiana
M – mądra
N – najlepsza
O – odważna
P – piękna
R – rozmowna
S – szczera
T – towarzyska
U – utalentowana
W – wytrwała
Z – zdolna

Brawo, zmarnowałeś 1000 temat na coś tak bardzo ambitnego -,- a powtarzanie po raz 12458964123547 tego samego i zaśmiecanie tym forum nie sprawi że ludzie przestaną ją lubić lub zaczną jeszcze bardziej nienawidzić ... *_*

użytkownik usunięty
paulina25174

cudowna, doskonała, najlepsza?! Chyba mówimy o innej osobie...
gustowna, honorowa? Błagam. Czy to ma być żart?
kochana i lubiana? Przez kogo?!
mądra i inteligentna? Federico dzisiaj powiedział coś na ten temat i to była czysta prawda.
piękna? Wygląda jak zdzira.
rozmowna i towarzyska? Czy ja coś przegapiłem?
szczera? Hahahahahaha, przecież to taka kłamczucha, że aż się w głowie nie mieści. Bez przerwy okłamuje Tomasa, Leona i całą resztę.
utalentowana i zdolna? Pod jakim względem?

ocenił(a) serial na 10

Jest utalentowana i zdolna, bo świetnie śpiewa. Szczera, bo zawsze mówi to co myśli prosto w twarz. Rozmowna i towarzyska też. Piękna, zależy od gustu, ale dla wielu jest ładniejsza niż Violka, ma świetną figurę. Głupia też nie jest;)

użytkownik usunięty
majka5454

Nie wiem co wy widzicie w jej śpiewie. Dla mnie śpiewa głosem 60-latki, sepleni i brzmi jakby miała buzię zapchaną jedzeniem.
Szczera? Tomasa i Leona okłamuje przy każdej okazji, tylko po to, by wyszło, że to Viola jest ta zła.
Rozmowna i towarzyska? Nie sądzę. Raczej rozmawia tyko z Naty, a co do nowych znajomości też nie jest towarzyska. Dla nowych jest zawsze wredna i niemiła. Mogliśmy to zauważyć w przypadku Napo, Brodueia, Leny, Federika...
Piękna? Nie. Violetta też nie jest jakaś śliczna, ale są ładniejsze, chociażby Fran czy Naty. A świetną figurę ma Jade.
Głupia? Czasami nie, czasem tak, np. dzisiaj. Myśli, że po kilku ciepłych słowach, Fran, Maxi i Fede od razu na nią zagłosują, gdy okazuje się, że nie, wyzywa ich od frajerów/frajerek (tak nazwała Maxiego i Fran).

ocenił(a) serial na 10

Bo Ludmiła jest kreowana na czysto złą osobę bez żadnych pozytywnych cech, by przy niej Violka wyglądała jak taki aniołeczek. Sądzę, że gdyby Ludmiła miała w sobie troszkę więcej pozytywnych cech, byłaby bardziej lubiana niż Violka, która tylko ludzi wkurza. A przecież tak nie może być bo Violka to główna bohaterka i jakby to wyglądało ;p

użytkownik usunięty
majka5454

Ale przez takie osoby jak Ludmiła serial jest gorszy.

ocenił(a) serial na 10

Ej no, musi być jakiś czarny charakter;) W każdym serialu jest.

użytkownik usunięty
majka5454

Jade? Tomas? Gregorio?
Jade niby miała być tą złą, a Angie dobrą, a w końcu wyszło odwrotnie.
Tomas mnie irytuje bardzo, szczególnie w pierwszej połowie sezonu.
A Gregorio to dopiero czarny charakter!

Tomas czarnym charakterem? o.O

ocenił(a) serial na 2

Tomas? Toż to książĘ zE bajki, a nie żaden czarny charakter. Alex, musisz się nauczyć - czarny charakter jest zawsze brzydki, ma szparę między zębami, zeza, piegi, zakrzywiony nos z brodawką, a w ogóle to chodzi w czarnej todze i takimż kapeluszu, pod pachą miotła/kruk/czarny kot (niepotrzebne skreślić), i diaboliczny śmiech, na przykład taki: http://www.youtube.com/watch?v=_aNZ-9DanTU
Po tym rozpoznasz właśnie czarny charakter. Aha, może też być ewentualnie macochą.

ocenił(a) serial na 10

Już bardziej to Leon jest czarnym charakterem niż Tomas;)

ocenił(a) serial na 2

Nie wiem, co ci się nie podoba w jej śpiewie. Ma inną skalę niż większość osób w studio, ale dzięki temu jej głos jest charakterystyczny i rozpoznawalny. A dzisiaj z akustycznym "Ahi estare" wypadła o wiele lepiej niż Violetta, wałkująca po raz kolejny "En mi mundo"

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

En mi mundo już takie znudzone. Violka mogła coś innego zaśpiewać.

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Ja bym na ich miejscu dałabym tam Fran zamiast Violki albo Tomasa. Świetnie dziś jej wyszło to "Junto a ti".

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

No właśnie słyszałam. Moja ulubiona piosenka:) Jak miło!

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

A słyszałaś jej ,,Junto a ti" razem z Marco w odcinku 82? Genialne! http://www.youtube.com/watch?v=KKkR5juGlOc

ocenił(a) serial na 2

Tak, uwielbiam to. Niemniej jeśli chodzi o śpiew to wg mnie najlepsi i niedoścignieni są Fran i Fede. F i F, Jak Fineasz i Ferb ;D Jako para - już niekoniecznie. Ale ich włoski akcent świetnie brzmi w piosenkach.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Serio? Wg mnie też oni najlepiej śpiewają. Nie wiem czy to dlatego, że oboje są z Włoch, ale ich głosy najbardziej mi się podobają. ;)

ocenił(a) serial na 2

Tak, bardzo lubię ich słuchać. Jeszcze ich trio z Lucą w "Ven y canta" było świetne. Chociaż to nie mój typ muzyki ;D

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

O tym samym pomyślałem. Ich dzisiejsze ,,Ven y canta" było FENOMENALNE. ;]

ocenił(a) serial na 2

W zasadzie wczorajsze ;) Ale podobają mi się włoskie wersje niektórych piosenek. Jak "Nel mio mondo" czy "Ti credo". Lepsze od oryginału.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Rzeczywiście wczorajsze, ale odcinek tak mi się podobał, że rano obejrzałem powtórkę. ;]
O wiele lepsze. Hiszpańskim ,,Te creo" już rzygam...

ocenił(a) serial na 6

piękny alfabet aleksandrze, aczkolwiek poniekąd zgodzę się z tym alfabetem pozytywnym. Temat 1000 powinien być nieco bardziej wyjątkowy

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Aczkolwiek poniekąd ;D Zgodzę się z tobą po części, ponieważ gdyż z tego powodu iż, że Ludmi świetnie śpiewa i ma charakterek, i jest zabawna. I nie lubi Violetty. Dużo plusów ;)

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

tak bardzo mój styl xD ma dużo plusów i ją lubię, tym bardziej, że mam dosyć dyskusyne poczucie moralności, typu uważam że kłamstwo nie jest czymś złym i nie wierzę w taki dosyć naiwny świat i dobro ludzkie, btw, lubię ją chociaż czasem przegina pałke, irytuje mnie tylko jak się wtrąca w leonettę

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Bo świat Vilu jest właśnie taki bajkowy ;D Tylko ciekawe czemu nie potępiają kłamstw Enszi czy Violetty, a Ludmi tak piętnują.