PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jeszcze raz.

użytkownik usunięty

Sorry, że zakładam kolejny temat o Ludmile i tym samym zapycham forum, ale musiałem.
Więc jeszcze raz, LUDMIŁA:
A – arogancka
B – bezczelna
C – chamska
D – despotyczna
E – egoistyczna
F – fałszywa
G – grymaśna
H – harda
I – impertynencka
K – kłamliwa
L – lekceważąca
M – marudna
N – natrętna
O – obraźliwa
P – podła
R – rozkazująca
S – samolubna
T – tandetna
U – uparta
W – wredna
Z – zarozumiała
I tyle ma do powiedzenia na jej temat.
PS Zauważyliście, że to już 1000. temat? :D

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

po violettcie jadą ostro, mało osób ją tu lubi, mimo że tego nie rozumiem, tylko angie taka świątobliwa. jest to dla mnie co najmniej niezrozumiałe, co najmniej. no właśnie dzięki ludmile nie aż taki bajkowy ;D

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Ona się nie da lubić. Jest zbyt wkurzającą, użalającą się nad sobą, wiecznie niezdecydowaną, rozpieszczoną egoistką. Vilu oczywiście.

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

jej :O rozpisałabym ci piękną epopeję na to, że nie jest, ale rano mam korki do poprawki a pół godziny to kupa czasu ;p innym razem

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Owszem, jest.

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

nienienie

użytkownik usunięty
majka5454

Rzeczywiście, racja. ;]

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Jeśli chodzi o dzisiejszy występ, muszę przyznać, Ludmiła zaśpiewała nie najgorzej, ale Violetta też zaśpiewała świetnie, tylko że znowu to ,,En mi mundo".

tears_in_heaven

Tak najlepiej zaspiewala z calej czworki:) Piosenka piekna a Ludmila super zaspiewala i do tego ta gra na gitarze

użytkownik usunięty
Princeska92

Federico i Tomas też grali na gitarze. ;p Mnie najbardziej podobało się ,,Te Esperare" Federika. ;)

Mi najierw wykonanie Ludmily a nastepnie Federico

użytkownik usunięty
Princeska92

Akurat jeśli chodzi o ten występ, to uważam, że był to najlepszy występ Ludmiły, co wcale nie oznacza, że śpiewała jakoś rewelacyjnie. Po prostu miała gorsze występy.

użytkownik usunięty
paulina25174

I jakbyś nie zauważyła to wiele osób zaśmieca to forum, np. temat o tym kiedy Angie wyzna Violi prawdę, że jest jej ciocią, możemy znaleźć na co trzeciej stronie w dyskusji.

Nie. Bez Ludmiły ten serial byłby nudny. Sprawdza się w swojej roli doskonale, chociaż po dzisiejszym odcinku miałem ochotę ją udusić :3 Najgorszą postacią jest upośledzony Andres, który świetnie popisuje się beznadziejną grą aktorską :3 Co do kiepskiej gry to zaraz za nim jest Braco :3

użytkownik usunięty
Sebek7771

Braco i Andresa lubię. Są bardzo zabawni, grają nie najgorzej.Ludmiła - za podarcie zgłoszenia Violi, wrzucenie niekompletnego filmiku czy za ta akcję z pchłami powinna zostać zdyskwalifikowana z reality i wyrzucona ze studia.

Sebek7771

Braco nie gra tak źle, ale ma strasznie sztywny polski dubbing -,- taki jakiś bez emocji i przez to takie wrażenie :>

użytkownik usunięty
paulina25174

Violetta i Federico też mają kiepski dubbing. :)

Violetta ma taki ułomny ten głos XD nie potrafię tego określić, taka mieszanka dziecinności, downa i zachrypnięcia ;) do Fede jakoś się przyzwyczaiłam, ale to ten sam głos co ma Fineasz i to mnie najbardziej dobija xD i miejscami też jest dziwny, troche jakby na siłę chciał zrobić dziecinny głos ;d

użytkownik usunięty
paulina25174

Co do Violetty - dokładnie. :D Jej śmiech jest okropny, a płacz strasznie sztuczny. Federico również ma nie najlepszy głos, ten sam co Fineasz i ten samo co Rico z ,,Hannah Montany". Jego głos także jest bardzo dziecinny i zachrypnięty, ale głos Violi jest chyba gorszy.

trafiłeś w 10 z tym płaczem. nie dość że jest strasznie denerwujący dla uszów, to ona jeszcze płacze średnio po kilka razy w tygodniu -,-

użytkownik usunięty
paulina25174

Właśnie...

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

No racja, co jak co ale płacz to ma straszny;)

paulina25174

Nie tak źle? Nie tylko dubbing, o 20 przestawiam głos na oryginalny i gra strasznie sztywno.

ocenił(a) serial na 2

Założyłeś 5 nowych tematów specjalnie żeby dobić do tysiąca? Brak słów ;D

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

Sorry - 6 tematów. Źle policzyłam ;)

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Możliwe, że za niedługo bdz więcej. :)

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Nie, miałem je założyć wcześniej, a przy okazji pisania ostatniego zauważyłem, że jest już 1000, wiec to dopisałem pod spodem tematu.

ocenił(a) serial na 2

Ale po co kolejny identyczny temat? Wiem, że pod tamtych powstał jeden wielki spam, ale tutaj to normalne ;)

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Wiem, wiem, ale musiałem. :D

użytkownik usunięty

też nienawidzę Ludmiły. według mnie jest zbyt arogancka, bezczelna i zadufana w sobie.