PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

K

ocenił(a) serial na 10

Moim zdaniem powinien wygrać Thomas, ponieważ bardziej się stara niż Leon tylko niestety mu nie wychodzi. Violetta jest zawsze wściekła gdy widzi thomasa z ludmiłą i nie
wierzy mu a wszystko przez ludmiłę . A właśnie przez Ludmiłę może Violetta być z leonem a bardziej pasuję do thomasa. Od razu po ich spotkaniu czyli thomasa i Violetty nie
mogła onim zapomnież a o Leonie tak nie myślała . A po zatym Leon tylko chce wkurzyć Thomasa i rozkochuję Violettę , ponieważ podobno Thomas podrywa Ludmilę .
thomas powinien zrobić jak najlepiej żeby mu Violetta w końcu wierzyła

ocenił(a) serial na 8
Kasia5677

Oooo, i właśnie o takie coś mi chodzi. Vilu robi coś, co potwornie rani Leona, ale on wybacza, bo naprawdę czuje do niej coś niezwykłego.
Nie wiem, o co chodzi dokładnie, ale cieszę się, że napisałaś :)
Na przyszłość- gdy będziesz chciała zdradzić dokładnie część fabuły, wystarczy jak na początku komentarza napiszesz" SPOILER! i będzie dobrze :)

miachar

Aha dzięki ,wiesz jestem nowa na filmwebie i jeszcze czasami coś mi sie myli. A tak wracając do tematu nie mogę sie doczekać 2 sezonu . Jestem strasznie ciekawa z kim będzie Violla ;))

ocenił(a) serial na 6
Kasia5677

Violetta nie ma dość Tomasa. Nie wiem czy oglądnełaś do końca ale przed ostatnim odcinku Tomas całuje się z Violettą, a w ostatnim Violetta "roni łze" jak dowiaduje się że Tomas jedzie do Hiszpanii !!! Wiec Violetta bardzo kocha Tomasa :)

ocenił(a) serial na 8
Ana94

Albo tylko się jej wydaje, że go kocha.

Nie oglądałam wszystkich odcinków, ale wiem, jakie jest życie.

ocenił(a) serial na 10
miachar

No właśnie, kusi mnie to żeby ogl na necie te filmiki ale powstrzmuje się chce zeby to byl dla mnie szok xD

miachar

Właśnie pozatym ona nie może sie zdecydować kogo kocha ,wienc kocha obydwu ,a tak na marginesie jeśli Thomas pojedzie sobie do Hiszpani ,będzie dobrze dla wszystkich ,bo będzie jeden facet dla violetty ,bo ten wątek dwóch facetów po kilkuset odcinkach mógłby sie zrobić nudny :)

Ana94

Właśnie sory za to dopiero to obejrzałam po tym moim komentarzu . Ale moim zdaniem niech se jedzie i na koniec świata ,niezbyt za nim przepadam . Lubilabym go gdyby interesował sie Franczeską (sory jeśli napisałam z błędem xD) i dał spokój Violi . I jeszcze raz sory ,za to ,ze Viola ma dość Thomasa ,po prostu dopiero później znalazłam ten filmik ;))

ocenił(a) serial na 6
Kasia5677

heh ... spoko :) każdy tu ma swoje zdanie na ten temat ;) ;) ...

Ana94

Ej ,a tak przy okazji ,mogłabys mi powiedzieć gdzie znalazłaś filmik jak Thomas mówi Violetcie ,ze wyjeżdża ,bo nie widziałam tego

ocenił(a) serial na 6
Kasia5677

To jest odc.80 (ostatni) ...
Zobacz na h t t p : / / w w w . violettaonline . c o m . a r / ..........{bez spacji} :)

Ana94

Dzięki ;*