Chciałabym wiedzieć, z kim mi się zgadza termin.
Ja jestem z województwa mazowieckiego, więc ferie mam w ostatnim terminie, czyli 17 lutego - 2
marca. A kiedy wy macie?
Jakby ktoś nie wiedział, w tym roku przedstawia się to tak:
dolnośląskie: 17 lutego - 2 marca 2014 r.
kujawsko-pomorskie: 3 lutego - 16 lutego 2014 r.
lubelskie: 20 stycznia - 2 lutego 2014 r.
lubuskie: 3 lutego - 16 lutego 2014 r.
łódzkie: 20 stycznia - 2 lutego 2014 r.
małopolskie: 3 lutego - 16 lutego 2014 r.
mazowieckie: 17 lutego - 2 marca 2014 r.
opolskie: 17 lutego - 2 marca 2014 r.
podkarpackie: 20 stycznia - 2 lutego 2014 r.
podlaskie: 27 stycznia - 9 lutego 2014 r.
pomorskie: 20 stycznia - 2 lutego 2014 r.
śląskie: 20 stycznia - 2 lutego 2014 r.
świętokrzyskie: 3 lutego - 16 lutego 2014 r.
zachodniopomorskie: 7 lutego - 2 marca 2014 r.
warmińsko-mazurskie: 27 stycznia - 9 lutego 2014 r.
wielkopolskie: 3 lutego - 16 lutego 2014 r.
Ja go szanuję, kocham, uwielbiam i co tam jeszcze chcesz <33
Ruggara por siempre xD Lepsza niż miliard Leonett czy innych ^^
Szczerze, to nwm. Ale ma 9 lat ;3
Jest jeszcze inna wersja:
-Wypierda**j stąd!
-Czemu?!
-Bo powietrze sie kur*a zakazi!
-Aha, to spoko.
A jeszcze "młodziej" sie zachowuje. Przeraża mnie jego obesesja na punkcie "Tomek i przyjaciele", Furbiego i plastikowych śmieci (takie zabawki). Zawsze jak do niego przychodze, albo na odwrót to musze sie tym gów*em bawić T.T
Ooo to nie zazdroszcze.
Dziwny przypadek. I taki ktos mieszka w moim miescie ?
Weź go sobie do tych swoich Katowic :D
A ty to mieszkasz blisko granicy z Chorzowem czy dalej ?
Ja zawsze mądrze pisze, bo w końcu taka inteligentna i mądra jestem XD
Ligota- takie małe coś w wielkim czymś. I mamy Bazylike! Huehuehue (powiedzmy, że jest to śmiech Kacperka xD)
Nie wątpie :D
Nie narzekaj dziołszko. Kacperek <3
Ja jerzeli Ci to co kolwiek powie, a zapewne nie to mieszkam w Chorzówie Batorym.
My wszystkie tutaj takie jesteśmy <3
Oj tam, oj tam. Nie narzekam. Ja? No co ty! Tak ogółem to rodzinki nie lubie, ale Kacperek taki sweet jest :x
Sorry, ale nie :/
Ano, Biała Podlaska w szczególności. Choć dalej nie rozkminiam, dlaczego "podlaska" leży w lubelskim XDDD
To pytanie pozostanie chyba bez odpowiedzi. Dlaczego kapelusz panama pochodzi z Ekwadoru, a czarna skrzynka w samolocie jest pomarańczowa?
ale to jest złą oryginalnośc
każdy tutaj ma chociażby jedną osobę ze swojego województwa, a ja samotna jak paluch dusze sie w tych "zielonych płucach polski ", najbliżej mam chyba Ewę :>
i nikt nie ma w tym terminie ferii <_<
Już nie masz czym się przejmować. Jesteś muzyką! Nie zamartwiaj się, bądź szczęśliwa.
Piona :D
Z mojego województwa to chyba na niczym nikogo nie ma,bo to takie zadupie :c Jedyna sławna,którasię urodziła tu to Piasek,który mieszka niedaleko mnie,przechodziłam kilka razy obok jego domu(ma taki duuuży czerwony *-*) i pamiętam jak kiedyś jechał białym samochodem z rozsuwanym dachem ja byłam wtedy na drodze,on stanął i zapytał się mnie gdzie jest kościół xD Ach to były czasy... xd
Ale jest jedna rzecz,dzięki z której cieszę się skąd pochodzę: http :/ /www. youtube. com /watch ?v=6tKc_- Rtp T0
A tak w ogóle to nie wiem po co to wszystko napisałam.
To co ja mam powiedzieć na podlaskie ? To takie zadupie, że nawet nw kto tu może być sławny, ale jarze tyle , że podlaskie to zielone płuca polski <_>
Hahahah u mnie o jest kitowaty Tomasz Niecik ahahaha XD
Serio xd Na cioci Wikipedii jest spis ludzi urodzonych w Białymstoku. Zonacz, ile jest znanych ludzi stamtąd!
on jest z grajewa dokładnie, podobno po premierze tej http://www.youtube.com/watch?v=sg_-wooOpNo
dostał od mieszkańców wpierdoALl xDDDD
Tak, jest zajebisty :D