Zdecydowanie Federico, on jest niesamowity, cudownie śpiewa, ma świetny styl i w ogóle te jego brązowe ehh... Leon'owi i Tomas'owi daleko do niego. Uważam, że to on powinien byc z Violettą, a nawet jeśli nie to mocno trzymam kciuki, aby w 2 sezonie serialu sobie kogos znalazł, gdzieś wyczytałam, że Fran się w nim zakocha i przez to rozstanie się z Marco, ale to tylko plotki, poczekamy zobaczymy ;)
Pozdrawiam :)
Eee tam. Tyle jest różnych plotek o Marcesce i o Federico, że nie wiadomo co jest prawdą.
No dokładnie, dlatego wole poczekać i obejrzeć odcinek niż z góry obstawiać co się w nim stanie, ale fajnie by było gdyby Fede był z Fran :)
Niee, Marcesca jest najlepsza parą tego serialu, obok Naxi. Nie mogą jej zniszczyć.
Jestem tego samego zdania. Ktoś mi kiedyś napisał, że oni są przesłodzeni, ale dla mnie Leonetta z niektórymi swoimi dialogami jest. Osobom z filmwebu przeszkadza, że są bezproblemowym związkiem, ale chociaż dzięki temu widać, że obojgu zależy ;)
no właśnie. obaj są tacy słodcy <3 i jeszcze te występy Rugge w X Factorze, ach.
Federico kocham go normalnie <3 Leon też jest cudowny ale brakuje mu :tego czegoś" xD
o niego nie jesteś zazdrosna ?:p uu, ile serduszek :D myślałam, że po tej dyskusji o Rugge mnie nienawidzisz :D
Czemu niby? Ty nie wmawiasz mi, że on jest twój :) Nic do ciebie nie mam....
Wgl. nie jestem zazdrosna, jak ktoś ich wychwala tylko jak mi ktoś wmawia, że jest lepsze połączenie nazwiska Pasquarelli z jakimś imieniem niż z Sarą <33
to był sarkazm kobieto :D przecież wiem, że nikt się tak bardzo nie wczuwa w te bijatyki o Rugge :D nie bój się, nie myślę, że jesteś psychopatą, który tylko czeka na to, żeby mnie zabić w jakimś ciemnym zaułku tylko dlatego, że kocham Rugge XD Sasquarelli? brzmi całkiem, całkiem XD
:) Wiem, że się znów wtrącam, ale może : Passalina, Casquarelli, albo Catarelli? :<3 :D
nawet jak za niego nie wyjdziesz zawsze możesz zmienić nazwisko, skoro według Ciebie tak to pięknie brzmi XD
po prostu wyczuwasz we mnie potencjalną konkurencję, przyznaj się :D oł yeach, jestem zaszczycona :x
Ketha próbuje odbudować swoją pozycję, ale to oczywiste, że Ruggi zostawił ją dla mnie :D
Nie!!! mówiłam on jest mój.(jak tylko wygram z KeThą) a wy dziewczynki kochane, KEEP CALM and WARA OD MOJEGO RUGGUSIA!!!
na pewno nie jesteś ładniejsza... Mam słowiańską urodę, gęste, ciemne, długie, mocne włosy. Czternaście wiosen naliczyłam, lecz intelektem to nie wiem, z 18.. :D