Uczę sie czterech języków, hahah. Ucze sie dobrze a jednocześnie dobrze sie b awie i nie nosze ton tapety a na dusze to paatrzy bóg
Dobra, tak sobie gadam.. Też uczę się czterech : niemieckiego, angielskiego(to standard) włoskiego i hiszpańskiego.. w planach mam jeszcze rosyjski :) Masz rację Izzie, ja też nie cierpię jak są wymalowane dziewczyny, ja się jeszcze nigdy nie malowałam :)
Trochę mnie poniosło, przepraszam. Nie uważam się za ósmy cud świata, mam trochę oleju w głowie. Może nie wiem jeszcze rzeczywiście tyle ile ktoś, kto skończył liceum, ale jak patrzę na dzisiejsze niektóre 18-latki, to serio myślę, że jestem od nich mądrzejsza :P
A tak naprawdę ja nic nie mam do Ruggiego. Bierzcie go sobie;) Wolę Xabiego ostatnio xd
Czyli wszystko jasne - Ruggi mój, z Olą się pogodziłyśmy a Majka woli Xabiego?
HAHHAHA
Też mam 14 lat jestem wysoką (1,72 m} blondynką z własami do połowy pleców i mam piękne zieone oczy
A ja mam duże orzechowe oczy i dłuugie rzęsy... :D Jak miło, że ktoś w moim wieku :)
ON JEST MÓJ <3 nie będziecie go kroić jak jakiegoś kurczaka : "Ja chcę skrzydełko! Ja nóżkę! A ja pierś i skórkę!" :/
Nie, sprawa musi się rozstrzygnąć ostatecznie...
Wiecie, załóżmy sobie jeden osobny temat, będzie łatwiej... :)
A co on ma do gadania? Dobra, jutro sobie temat założymy Sarę zagarniemy i zobaczymy... Chociaż wszyscy dobrze wiedzą, że to i tak ja wygram, bo on jest dla mnie stworzony..:*
Załóż taki temat! Dobry pomysł! Bo w co drugim temacie są teksty typu "Rugi jest mój!!"
Zrobię tak, ale jutro wieczorem, bo dzisiaj już mam dość. Chociaż dla niego, mogłabym walczyć do kresu sił :D :P
Może je zmęczyłam? trudno, dzisiaj chyba przesadziłam... Zatem : przepraszam, dziewczyny, że was zmęczyłam, że byłam momentami niemiła i się strasznie chwaliłam :D I tak jesteście świetne!
ekhm... na razie ja byłam na tyle odważna, że stanęłam o niego do bitwy z Sarą, więc.. pa kochane!
nie, najpierw była Sara, a ja się jej postawiłam. Wy tchórze tylko byście dzielić chciały!
10 minut mnie nie było, a tu taka kłótnia :D po prostu wszystkie się z nim ożeńmy, o ! po co ma się ograniczać do jednej :D/ różanykwiat13, piszący z konta siostry XD
Dobra dziewczęta, dzielcie się dzielcie, żyjcie marzeniami, ja z Sarą powalczę naprawdę :)
Wstydzę się, ale zbieram siły na Sarę, wy to takie kropki, które łatwo wymazać :D