PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6718
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak mielibyście odgrywać rolę w Violetcie, kogo moglibyście zagrać? Nie jaką postać
chcielibyście zagrać, tylko do jakiej macie roli macie predyspozycje.
Ja mogłabym chyba tylko Lare bo nie umiem tańczyć ani śpiewać xD

Jak był taki temat, to przepraszam, nie widziałam.

Magdaa95

Ty niedługo kończysz. Zanim ja skończę to jeszcze wszystko zdąży się zmienić. Ale zgadzam się z esteckiewicz1. Korafon Tomasa pomogło mi w nauce.

ocenił(a) serial na 7
Luu___4

nom jeszcze 2 lata mi zostały, chociaż naprawde mi szkoda, że nie jestem w nowej podstawie :) Ja lubię Angie i staram się słuchać co ona mówi, chociaż czasem tego się nie da zrozumieć hahah :)

Luu_4

Ja tam nie wiem. Może Ludmiłę albo Francescę?

Napewno nie Violettę albo Camilę.

ocenił(a) serial na 6
Luu_4

Violettę lub Ludmiłe, tak sb myślę.

Luu_4

Jeśli chodzi o wygląd, to z twarzy jestem podobny do Marco, z fryzury też nawet xd
Jeśli chodzi o taniec to chyba Tomas, bo nie umiem tańczyć xd
Nie umiem ani śpiewać, ani tańczyć, raczej do jakiejś postaci w tle :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Wyglądasz jak Marco? Gdzie Ty mieszkasz?

MagdaJulka

Nie powiem, mvavavavavvavaavv :D
I nie wyglądam jak Marco, tylko z twarzy jestem podobny, ale nie identyczny, bo mam niebieskie oczy xd

Sebek7771

Szykuje sie "mały" flirt uhuhu <3

Izzie_

jaki flirt? xd

Sebek7771

wygladasz jak Marco :-D
Inaczej Magda ma już na ciebie oko :)

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Do Warszawy mam tylko 30 km :)

MagdaJulka

Ale ja nie mieszkam w Warszawie :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Twoje ip źle pokazuje.

MagdaJulka

W samochod i do Seby :-P

MagdaJulka

Po prostu filmweb nie zna wszystkich miast xd Ja do Warszawy mam ok. 96 km, czyli jakaś godzina i 20 minut. xd
Jestem bardziej z okolic Płocka xd

MagdaJulka

Violette - mam rzadkie włosy ale mam naturalny efekt pusch up.
Coś tam tańczyc umiem spiewać tez jako tako :-) I czasem mam charakter Vilu :-P

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Jak już kiedyś powiedziałam to powinnam grać jakąś idiotkę, bo jak mi się to przyśni to zawsze taką postać gram. A to wpadnę do stawu, a to zapomnę języka lub się co chwilę wywracam.

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

No tp teraz przechwałki i bujna wyobraźnia Julii.
Z postaci z Violetty mogłabym zagrać każdego, tu nie liczą się poszczególne rzeczy TYLKO I JEDYNIE dobra gra aktorska, którą powalam między innymi Jorge, który często wygląda jakby ktoś kazał mu tam stać i bez wyrazu. ;/
Co do jakiś nowych postaci to chciałabym być jakąś zarąbistą laską, kuzynką Marco, której spodoba się Francesca. <333

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

Co racja to racja, gra aktorska najważniejsza :)

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Ja chętnie spróbowałabym roli Camili albo Angie, ale... Mój śpiew, taniec i gra aktorska nadają się raczej na... Ramallo :D Tylko musieliby mnie nieźle ucharakteryzować. I oszczudłować :D

ocenił(a) serial na 7
Bangie

a głos Ci się chociaż zgadza?:P Pewnie też nie :)

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Wbrew pozorem dobrze naśladuję męski głos :D Ale głosem męskim mówię raczej powoli :D Zresztą zdubbingują :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie

Ramallo w oryginale też mów tak powoli troszkę. :D
Ja z wyglądu chyba najbardziej Angie, chociaż tata mi ostatnio powiedział, że jestem podobna do Violetty (ale mi pojechał :p), w sumie jak zakręcę włosy i zestarzeję się hm... no z 8 lat to czemu nie. :D
No i w tej roli raczej nie musiałaby tańczyć (póki co :P), więc... Bo z moim tańcem kiepsko, śpiew może bym dała radę, ale taniec o nie nie nie i jeszcze raz nie. :)
A z grą aktorską myślę, nie miałabym problemów. Od podstawówki uwielbiam występować w różnych przedstawieniach i byłam w kółku teatralnym.
Jeszcze hiszpański, 6 tyśków i lecę do Argentyny na casting : D

Edit. A rzeczywiście, na Lenę nie wpadłam, całkiem podobna do niej jestem. Tylko te oczka. ;P

ocenił(a) serial na 2
Luu_4

Niby bym się nadała na Naty z wyglądu (pomijając włosy i oczy), a ona niewiele śpiewa, więc może dałabym radę. Jedynie znając mój niewyparzony język nagadałabym porządnie Ludmile, zamiast potulnie przynosić jej wodę w butelkach i malować paznokcie. xD

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

Nie mają wystarczająco popie przonej postaci, żebym mogła ją grać. Żadna z dziewczyn nie wygląda jak ja: długie, brązowe włosy, zielone oczy (kolor włosów i wzrost, jak Violka, ale ja mam włosy gęste i na prawdę długie, a nie to coś co ona ma na głowie) poza tym ja bym zagrała najchętniej rolę jakiejś dziewczyny tańczącej, nie śpiewające a takiej nie ma. No i charakter... Chyba mam najbardziej podobny do Leny :)

KeThA

Z wyglądu i chyba z charakteru jestem podobna do Leny, ale śpiewać za Chiny nie umiem XD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Masz fiolet na włosach, + 10 do wiarygodności jako Violetta.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Chodzi o to, że violeta znaczy fioletowy?

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A bo ja wiem, o co mi chodziło? Kto by tam kobietę zrozumiał...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie przejmuj się, ja też sama siebie nie rozumiem :D

Luu_4

Ja mogłabym zagrać...Jade.Mam włosy krótko-średnie (krótko-średnie?WTF?),oczy raczej piwne,jestem wysoka,lubię chodzić na obcasach, lubię się ubierać w takie kreacje jak ona (nie na codzień!) i świetnie nadaję się do grania upośledzonej idiotki :D

Luu_4

W miarę ogarniam rosyjski mógłbym zagrać tego Rosjanina.
я хорошо знаем русский язык! ;D

KUNOvonLICHTENSTEIN

A Braco nie jest przypadkiem z Ukrainy ?

ocenił(a) serial na 2
Redcoat_A

On nigdy nie zdradził, skąd tak naprawdę jest. A mówi i po rusku i po ukraińsku, więc któryś z tych krajów, tylko który? ;D

tears_in_heaven

W jednym z odcinków powiedział że rosyjski nie jest jego ojczystym językiem.

ocenił(a) serial na 2
Redcoat_A

Nie przypominam sobie. Pamiętam za to, że mówił, że jego język jest "rusko ukraińska".

tears_in_heaven

Czyli że jest z Ukrainy,bo tam mówią i w tym i w tym,i jeszcze mają własną wersję rosyjskiego,ale na pewno się mylę :P

ocenił(a) serial na 2
Crazy12

Nie mam pojęcia ;D Tak czy owak, to nasz sąsiad, a Argentyńczykom w zasadzie wszystko jedno, bo na pewno nie wiedzą za wiele o tych krajach. xd

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

O Polsce akurat raczej wiedzą - wielu polaków tam mieszka i Argentyna jest jedynym krajem w którym jest obchodzony dzień polaka, czy coś takiego.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Wiem, ale o Rosji już niekoniecznie.
Dziwisz się? Mamy przecież bogatą i piękną kulturę, i tylu wspaniałych pisarzy... Tylko wiesz... Sienkiewicz nie żyje. Miłosz nie żyje. Szymborska nie żyje. Ja też się już coś źle czuję...
xDD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Haha, dobre :D A ja umieram po bieganiu na 600 metrów... Widzisz, najlepsi odchodzą szybko xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja nienawidzę biegać, nawet na 100. W ogóle w-f to dla mnie męka, jedynie gimnastykę lubię ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ja lubię grać w siatkówkę, czy coś tam. Ale nie BIEGAĆ! Po 200 metrach dyszę i kroku nie mogę postawić, a babeczka od wfu nam teraz daje taki wycisk... 3 lekcje, a ja już jej nienawidzę! Jak w wojsku mamy WF... Liczę na zwolnienie z biegania na WFie ze względu na kostkę... Łudzę się :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A u mnie jedną z atrakcji wiejskiego liceum jest w-f w lesie - bieganie między drzewami, szukanie kluczy, zgubionych przez nauczyciela... xD

Redcoat_A

Z tego co pamiętam to nigdy nie zostało dokładnie powiedziane skąd on jest.

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Ja bym zagrała Ludmile ponieważ URODZILAM SIE ZEBY BŁYSZCZEĆ i jestem zajebista.. =D
xo xo

Andrestociachoo

Jakby Ludmi była zajęta, mogłabyś też zagrać Libi albo Emmę, one też kochają Andresa!

ocenił(a) serial na 10
Luu___4

Ok moze być, pasuje mi taka opcja chociaż nie wemo ok kogo chodzi... :-]

Andrestociachoo

To byłe dziewczyny Andresa. Emma uważałą, że ma dziwnych przyjaciół, a Libi wyjechała do Izraela chyba.

ocenił(a) serial na 10
Luu___4

Ahhham ale one niebyły takie piękne jak ja, wiec śmiało można powiedzieć ze jestem najlepsza dziewczyna Andresa... =]