PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6719
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak mielibyście odgrywać rolę w Violetcie, kogo moglibyście zagrać? Nie jaką postać
chcielibyście zagrać, tylko do jakiej macie roli macie predyspozycje.
Ja mogłabym chyba tylko Lare bo nie umiem tańczyć ani śpiewać xD

Jak był taki temat, to przepraszam, nie widziałam.

Andrestociachoo

"Najlepsza Dziewczyna Andresa" -pięknie brzmi.

ocenił(a) serial na 10
Luu___4

Nieprawdaż... Widzisz jacy my obydwoje OGOLNIE cudowni i tak bardzo do siebie pasujemy, nie wiem pod jakim względem ale jesteśmy po prostu dla siebie stworzeni... ;"

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

hmm, Violka albo Fran

ocenił(a) serial na 8
Luu_4

Vilu, chociaż z tańcem u mnie średnio. :P

LadyRedCoat

To tak jak u Violki :D

Luu_4

Ja bym chciała zagrać Ludmiłę :D Ale ni w ząb jej nie przypominam [z wyglądu] ;/ Albo Camilę :D Albo Violettę :D

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

Ludmiła byłaby niezłym wyzwaniem! Wgl chciałabym kiedyś pójść na jakiś casting, żeby sprawdzić, czy w ogóle mam jakąś smykałkę w tym kierunku, czy jestem do bani :D Tak z ciekawości w sumie tylko, bo zawsze mnie to zastanawiało :D

KeThA

Ja to bym chciała zagrać w jakimś filmie ^^ Najlepiej jakąś tajną agentkę <Lara Croft xD> :D Ogólnie ciągnie mnie sławy xd

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

Nie tylko ciebie :D Ale nie wiem, czy bym się nadawała i tu jest problem...
Ja to bym zagrałą w ekranizacji "Dziewczyn z Akademii Gallaghera" - ksiązka, którą tłumacze właśnie o tajnych agentkach, a raczej nastolatkach, które się na nie kształcą :D

KeThA

dzięki za propozycje książki ^^ Albo w jakimś musicalu mogłabym zagrać xd albo w czymkolwiek ;D bylebym brillar ^^
Oczywiście mój brak talentu to jest inna sprawa, ale Polak potrafi :D

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

Nie ma sprawy, są 2 oficjalnie po polsku, resztę tłumaczę ja, bo niii ma :D Będzie 6 części, 6 wychodzi 17 września bodajże. Ja kończę tłumaczyć 5 właśnie. Bardzo fajna książka i super ekhem... No wiesz - zawsze jest jakiś facet dla głównej bohaterki :D No to on jest świetny!
Byle nie w polskim filmie! W życiu! Wszędzie za granicą, byle nie Polski film... Nononono

KeThA

Zagram w zagranicznym filmie ale będę rozsławiać Polskę ^^ Bo jak się już jest tak zacnej narodowości to trza się tym chwalić ;D Jeszcze świat o mnie usłyszy xd
Właśnie przyszło mi do głowy że chciałabym zagrać w "Piratach z Karaibów" :D

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Ja też nie miałabym nic przeciwko temu, żeby poznać Jacka Sparrowa. ;D

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

Właśnie też tak myślę, że przydałaby się wreszcie jakaś sławna polka (albo dwie :D), bo na razie to nasi aktorzy są za przeproszeniem gówno warci. Mówię o tych młodszych, bo ci starsi to niektórzy geniusze kina po prostu :)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A dziewczyna Bonda, Izabella Skorupko? (i w Egzorcyście grała ;D). A Dagmara Dominczyk z "Hrabiego Monte Christo"? Dobra, może one nie są aż tak sławne, ale zawsze Polki w Hollywood ;D Pola Negri też sławna na cały świat była.

ocenił(a) serial na 8
Luu_4

Ja bym zagrała Jade. ♥

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Ja chyba zagrałabym Angie nie tylko dlatego że ją uwielbiam !!