No i nadszedł koniec 2 sezonu. Miło było o nim sobie z wami dyskutować :) teraz czekamy na 3.
Pozdrawiam :)
Teraz nie zbytnio bo film jest na aparacie aja jestem z komy :-/
I na dodatek mam kare na kompa, wiec do jutra 10 pewnie dam , a Marco nie było .
Napewno nie Musiał, ale ten głos kompletnie do niego nie pasuje :|
Mam bodajże dwa lub trzy filmiki :-)
Spoko, jak będziesz mogła to wrzuć :)
Ja myślę, ze Musiał to Marco prędzej będzie podkładał
Dokładnie. Chyba się dziewczynie nudzi, więc musi niepotrzebne tematy zakładać, tak by być zajebistą. ~J.
Powiedz mi, ile ty masz lat? Zachowujesz się na 10, a w tym wieku jeszcze nie powinnaś się tak wyrażać.
Zresztą w tym wieku powinnaś w ogóle siedzieć w piaskownicy a nie w internecie. Dobranoc. To nie pora dla dzieci.
Nie, nie mam 10 lat tak dla twojej wiadomości i nie mam obowiązku Ci mowić ile mam lat, zreszta sposob twojej wypowiedzi wskazuje na to,ze prędzej ty tyle masz. "W tym wieku w ogóle powinnaś siedzieć w piaskownicy" na serio?
A owszem. Piaskownica jest bardzo ciekawym miejscem na którym, na szczęście dla mnie, ja się wychowałam. A nie pisałam bzdury w necie, "bo mi się nudzi"
Nie napisze juz nic na ten temat, bo ta cała "tragedia" bedzie sie ciagnąć długo. Odpuszczam,a ty rób co chcesz.
Liczenie ziarenek pisaku jest bardziej przydatne niż wkurzanie innych. Masz coś do piaskownicy? xd
Skądże, wyznaję zasadę, że im dziecko brudniejsze, tym szczęśliwsze. Za dawnych, dobrych czasów, najchętniej by się z tej piaskownicy wcale nie wychodziło. A teraz - smartfony, tablety. I dzieciaki znerwicowane. ;D
Wiem. Tez spędziłam dzieciństwo w piskowmicy , ale nie zrozumiałas o co mi chodzi ;pp
na 100 :) Diego Ramos potwierdził w jednym z wywiadów, Tini podała tweeta o takiej treści - w kwietniu bodajże mają zacząć kręcić :)
właśnie w niedziele się pytałam, w pon przeczytałam, że ma być. dzięki za info. ;)
śmieszy mnie bo było napisane, że może zmienią obsadę, tylko jak miała by być "Violetta" bez Violetty? xd
Nie no, podobno obsada ma zostać xD Chociaż nie miałabym nic przeciwko wywaleniu Violetki ^^
Dla mnie Violka może być. Jakby ktoś inny zagrał główną rolę, to tą postać też by pewnie przerysowali.
Ale mi nie chodzi o Tinkę. Ona mi nie przeszkadza. MI przeszkadza Violetka ;D Dwie różne osoby!
hahahah! mój pies miał tak na imię " Tinka ", ale wyciekł na drogę i samochód go przejechał. No cóż zgadzam sie, Viola jest baardzo denerwująca xd